AmiR yazdı:Tüm Next Loncasının kurban bayramları mübarek olsun inşALLAH. Kesilen kurbanlarınız kabul olsun inşALLAH.
Hacılarımızın hac vazifesini ALLAH kabul etsin inşALLAH
Hanedanxbilgin yazdı:HANEDAN LONCASI OLARAK NEXTX LONCASININ MUBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇDEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR AİLELERİYLE SAGLIKLI MUTLU NİCE BAYRAMLAR DİLERİZ....
Wizards yazdı:Loncam adına, loncanıza başarılar diler bütün üyelerinizin bayramını kutlarım.
Hepinize Teşekkür ederim... Sizlerinde Kurban Bayaramınız mübarek olsun...
Loncanızda nextxpusula diye birisi varmış sanıyorsam . Kim olduğunu öğrenebilir miyim ? Ayrıca pusula nickini kullanmamasını rica ediyorum bi karmaşıklık olmaması açısından ...
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
Arkadaşlar böyle bir karakter açıldığını duydum , benimle yakından uzaktan alakası yok . Oyuna uzun zamandır girmiyorum yakın zamanda dönmek aklımda var . İsmim kullanılarak oluşacak herhangi durumdan ben sorumlu değilim . Sanırım Clarq adında bir çarın sahibiymiş , çarı silmesini rica ediyorum .
PusuLa ...
Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
Kusura Baqma kardeş ama isim açmak için sizlerden izin almıyacagız ayrıca adam 49 oldu neden çarı silsin isim için vede adam soran kşiyede ben değilim diyor zaten eğer adına hırsızlık yapsaydı böyle bir konu açmanı tavsiye ederdim iyi oyunlar...