Daha Önce Yakamoz Loncasına aLınmıştık bazı aRkadaşLarımızın bizim adımıza Yakamoz LoncasıyLa Konuşması Sonucu Loncadan ÇıkaRıLmıştık, Sabri ve nuR'a oLan biTeni anLattım... SağoLsunLar kıRmayıp TekRaR Loncaya aLdıLar.
Umarım HepinizLe (TÜm Yakamoz LoncasıyLa) SağLıkLı, MutLu, HuzuR DoLu biR oRtamda EğLeniRiz...
İbRahim.
Aramıza h.q ibo
Nur benimde isim yamlış :mrgreen: Lostxdewrimci W vaR
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....
Daha Önce Yakamoz Loncasına aLınmıştık bazı aRkadaşLarımızın bizim adımıza Yakamoz LoncasıyLa Konuşması Sonucu Loncadan ÇıkaRıLmıştık, Sabri ve nuR'a oLan biTeni anLattım... SağoLsunLar kıRmayıp TekRaR Loncaya aLdıLar.
Umarım HepinizLe (TÜm Yakamoz LoncasıyLa) SağLıkLı, MutLu, HuzuR DoLu biR oRtamda EğLeniRiz...
İbRahim.
Tekrardan Hoş qelmişsin Kardeşim Dediğin qibi İnş Hepiniz Sağlıklı Mutlu ve Huzur Dolu Bİr ortamda Eğleniriz
Oyuna kısa veya uzun Ne kadar süReceğini bende biLmiyoRum, Bazı aİLe içi SoRunLardan doLayı aRa veRiyoRum...
BiLqiLeRinize SunuLuR... Simqesiz aRtık biR kaç ay aRanızda oLamicak.. Kendinize İyi baKın ALLAH'a Emanet oLun.. GeLince heRkesi İyi göRücem bakın moRaLiniz bozuLmasın. oyuna keyfi oLarak aRa veRmiyoRuz bazı Aile sorunLarı DoLayısıyLa aRa veRiyoRuz..
Yakında topLantı yapıLacaktır her üyemiz Oyunda oLması kesinLikLe rica oLunur.
Bir Başka konu önemLi görevLeri veya Kadim vb etkinLik yapıLacaktır.
Yakamoz Lonca Yönetimi oLarak Lonca içi görev dağıLımı yapıLacaktır. (Gönüllü oLanLar tercihimizdir.)
Yakamoz Lonca üyeLerimizin öNerisi, şikayeti,vb konulara öncelik veriLecektir.
Aramıza yeni katıLacak ve katıLan arkadaşLarımızLa tanışma vb.
TopLantı ve EtkinLik tarihi Yakında beLirtiLecetir..
Yakamoz Lonca Yönetimi .
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV