oyunun resmini gördüm manyakmışzodiak2009 yazdı:Sizlerin beklentilerini inaninki bu oyunda gidericezTokerx yazdı:merakla bekliyoruzzodiak2009 yazdı:Oyun daha Geliştiriliyor Oyunumuzun Demosu yakında yayınlanıcaktır..eagleee yazdı:nerden indircez![]()
Bu aralar çok yoğun bir tempo içinde çalışıyoruz ben zaten 2 projede yer alıyorum
3ds Max'da Modellediğim Ahırı Beğeninize Sunuyorum:)
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 3ds Max'da Modellediğim Ahırı Beğeninize Sunuyorum:)

- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Hedefimiz Türkiyenin en iyi en Çok oynanan fps tarzı oyununu yapmak İnşallahda bu böyle olucak:)eagleee yazdı:oyunun resmini gördüm manyakmışzodiak2009 yazdı:Sizlerin beklentilerini inaninki bu oyunda gidericezTokerx yazdı:merakla bekliyoruzzodiak2009 yazdı:Oyun daha Geliştiriliyor Oyunumuzun Demosu yakında yayınlanıcaktır..eagleee yazdı:nerden indircez![]()
Bu aralar çok yoğun bir tempo içinde çalışıyoruz ben zaten 2 projede yer alıyorum
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Tüm ekibin başarılarılarının devamını diliyorum ...Çok iyi bir ekip kurmuşsunuz ve çok iyi bir sonuç aldınız her ne kadar tam anlamıyıyla sonuçlanmasada iyi sonuç alacağınız belli.Yeterli ilgiyi göreceğine inanıyorum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Göster
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Çok Teşekkür ederiz ekipce desteklerinizden ötürü.Sanalkorkun yazdı:Tüm ekibin başarılarılarının devamını diliyorum ...Çok iyi bir ekip kurmuşsunuz ve çok iyi bir sonuç aldınız her ne kadar tam anlamıyıyla sonuçlanmasada iyi sonuç alacağınız belli.Yeterli ilgiyi göreceğine inanıyorum. Çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Bizim tek hedefimiz yok Biz Türkiyede bu konularda oldukca yetenekli olan Gençliğin var olduğuna eminiz bunların yeteneklerini Kullanmadan yanayız körelmesinden yana değil..
Not; Bu yola "0" Maliyetle çıktık İnşallah "0" Maliyetle tamamlıyacağız oyunumuzu Önümüzde daha çok büyük projeler var ama ne yazıkki Sponsor bulma Konusunda zorluk çekiyoruz elimizden tutan kimse yok Türkiyede bu tür işlere iyimser bakan yok..
İstanbul Kıyamet Vakti Yönetiminede burdan Çok Teşekkür ederim Konumuzu Kitlemedikleri için.
oyun hakında daha cok bilgi edinebilmek için bir siteniz falan varmı acaba yoksa oyunun hikayesı hakkında bızı bilgilendirebilirmisin
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Tabikide hikayesi var paylaşmak isterim sizlerlede.Buhara yazdı:oyun hakında daha cok bilgi edinebilmek için bir siteniz falan varmı acaba yoksa oyunun hikayesı hakkında bızı bilgilendirebilirmisin
Soğuk Savaş Teröre Lanet Hikayesi;
Yıl 2008 Türkiye her geçen gün terör adına yeni şehitler vermekte. Kaynaklarını kesemediğimiz terör hem vatanın içinden hemde vatanın dışından birçok destek almakta . Siyasal olarak da kendilerini parti zanneden bir kuruluş oldular ve her geçen gün insanları kendi taraflarına geçiriyorlar. Kendilerini kurtarıcı olarak gösteriyorlar olmayan bir zulüme karşı geldiklerini zannediyorlar aralarında kötü olaylar yaşamış kişiler var ama bunlar devletin suçu değil. Sadece bir terör örgütü değil aynı zamanda kötü dış güçlerinde bir parçası . Her geçen gün yeni olaylar bombalar patlamalar milletin tepkisini yol açıyor ve devlete karşı kışkırtılıyor. Buda devletimizi bölmek isteyenlerin en çok istediği şey yavaş yavaş amaçlarına varıyorlar.
Artık buna dur diyecek yok mu ?
İşte büyük oyun burada başlıyor yıllardır süren bu soğuk savaşa artık karşı koymak için bir gizli kuruluş oluşturuluyor. Eğitimli özel tim askerleri ve eski ajanlardan oluşan bu kuruluş devlet için terör örgütüne karşı koymaya başlıyor. Teröre Lanet işte bu zaman gerçekleşiyor.
Anadolu'da geçen bu macera oyun severler için çok eğlenceli ve de yaşanan olayları anlatıyor. Sizlerinde sayesinde terörü yok edeceğiz...
Not; Oyunumuzun sitesi vardır ama Forumda Link Paylaşmak yasak olduğu için ne yazikki sitemizin adresini buraya Koyamamaktayım. Gooleye lightek game game yazdığınızda ilk çıkan site ekibimize ait olan sitedir ordan Soğuk Savaş Teröre Lanetin Resmi sitesine ulaşmanız mümkündür. Ama daha tasarım aşamasındadır Oyunumuzun sitesi sadece şuanda Ekibimizin sitesi açıkdır..
Bu işlerde deneyim sahibi olan arkadaşlar Ekibimizin sitesinden başvuruda buluna bilirler.
Bu işte ilerlemek isteyen herkezin elinden tutmaya hazırız...
bir şey daha sormak ıstıyorum bu oyunun beta2 surumu cıktımı acaba ve suan da oyun hangı aşamada tam sürüme daha çok varmı şimdiden teşşürkler iyi forumlar...
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
En yakın zamanda sizler için Beta2 Çıkartmayı planlıyoruz Oyunumuzda toplam 10 level olucaktır.Buhara yazdı:bir şey daha sormak ıstıyorum bu oyunun beta2 surumu cıktımı acaba ve suan da oyun hangı aşamada tam sürüme daha çok varmı şimdiden teşşürkler iyi forumlar...
En zor kısmı bitti level 1 tamamiyle bitti level 2 de bitme aşamasında level 5 de Beta 2 Çıkartmayı Planlamaktayız..Beta2 den sonra belkide oyunu Geliştirmeye devam edemeye biliriz Şuanda ekibimize sponsor olucak kimse bulamadık.
Burda sizlerle yeni ekran görüntülerini paylaşmaya devam edeceğim..
merak la beklıyoruz iyi calışmalar hepinize
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Buhara bey ilginizden dolayi tesekkur ederim. Arkadaslar oyun gelistirme konusunda merak ettiginiz konular varsa soru sora bilirsiniz dilim dondugunce sizlere yardimci olabilirim. Ben 3ds max artistiyim modelleme konusundada sizlere yardimci ola bilirim. Ben oyun gelistirmeyi ikv yi oynadikdan sonra merak ettim ve bu ise girdim. Saygilarimla