Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Arz KALE baskını 11.09.2010 00:50 (Tüccar Öldü)

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Kaptanmagaradami yazdı:
Rocnqpung yazdı:
Kaptanmagaradami yazdı:Hep aynı muhabbet Muhafızlar olmasa Handan bebek işi bıraksak handanı bir kişi keseceksiniz mübarek.Peki bir sorum var.Siz kadime giderken kadimi nasıl kesicez diye mi düşünüyorsunuz yoksa yolda akrepleri nasıl geçicez yada katalizör yiyecek miyiz kadime nasıl gideceğiz diye mi düşünüyorsunuz ;)
Sence 2 si aynı şey mi ? İnsanda Akıl fikir olur amisosgame ' e katılıyorum.
Ölüp kalkan arzlar var ama gece ani bir baskın yaparsanız kalede çok az arz olduğu bir zamanı yakalayabilirsiniz zaten 79 kişiyle gelcez diyorsunuz 1-2 grubu arzların doğdukları yere bırakın doğanı kessinler ;)
Konuyu pek anladığını sanmıyorum , bizim sorunumuz muhafızlar ile. Sen handan ile kadim hidrayı karşılaştırırken muhafızlar ile katalizör yapan akrepleri kıyaslamışsın bizde o muhafızlar üstüne sizin adamlarınız var . Anlamadıysan yorum yapma son ricam. 79 kişi gelmedik ilk geldiğimizde 3 gruptuk 3 grup kaç kişi eder ? 18 kişi ya vardık ya yoktuk sizin kaledede 4 kişi vardı hemen ötmüşlerdir. Tüccarı kestik çıktık daha sonradan sizde bizde kalabalıklaştık ama 79 kişi olmadık. O fotoğrafta dalga geçmişler dalgadan anlamayan insana şaka yapsan ne fayda..
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Şu anda o foto varke nsöyleyebileceğinz tek yalan o bir şakaydı :D
Evet bencede şakaydı :D hatta o kadar ki adam bu da bzm farkımız deyip şakayı pekiştirior :D
hatta sonra gelip diorki o kadar kişi bulmak benm için dert deil :D
ama bunların hepsi şaka dimi ewt şaka ne şakacısınız siz öyle :D
FaTiH
Kullanıcı avatarı
ceycey
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ceycey »

ÖnceLıkLe ordakı amac beLlıydı handanı kesmektı sıze buNu defalarca yazdım handan bugun kesıLMIcek ne oLursa olsun arz kLanı savunucak dıye bELırtmıstıK ayrıca buNunda fotoları var Xxinfazxx adlı arkdasın bolgeden yazdıgı gorucez handanı aLıcaz demesı ve suan bıLe saka Oldugunu beLırtmek zaTen sızLerı ele verıyor amacınıza uLaasamadınız ne yazık kı gunceLledıgımız real loncası oLarak ısmet kesıMı sızLerı epey kzıdırmıs oLmalı kı bu kadar Lodosun emegı bosa =) :mrgreen: burdan o kısıye sesLenıyorum kı sozunun arkasında dur tolga dedı sozumun arkasındayıM Handan kesıLmedı sımdı sana dıyorum kı sozunun arkasında dur kı haNdanı kesebIlıcek kadar yurekLıysen orda kesebIlırdın mevzu sımdı saka mevzusu oLmus durumda herkeze saygılar ama organızasyın guzeLdı Arz kLanı oLarak Nefsi Müdefa ettık ederızde

ReaLxisTeFaN
        • Resim
  • Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
    • "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin. ;)
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Cesurzade yazdı:Buda yine LODOS Tüccarın bizim tarafımızdan sunucuda ilk defa kesilmesinin resmidir :)
Resim
Resim
Resim

Biz bunu 39 seviyeler varken rahatça yapabiliyorduk ...

Hey gidi günler :) O zamanlarda kesmek çok daha zordu.
Tek Kolaylığı ''Can verme'' yeteneğini seri şekilde kullanabiliyordu şifacılar.

Bukonuya yapılacak olan yoruma gelince ;
Kaç kişi vardık bilinmez ama eğer amacımız Handan kesmek olsaydı çok rahat şekilde başarabilirdik.
Bir kaç kişi belki Handan Kesmek için gelmiş olabilir ama genel itibariyle oraya eğlence, savaş için geldik.
Handan kesmeye 79 kişi gidilmez.
Handan kesmeye toplanın kesiyoruz diye gidilmez.
Handan kesmeye Muhafızları Zihinleyerek gidilmez.
Handan kesmeye grup başına 2 şifa pay edilmeden gidilmez.
Biz Handan'ın yanına 14 kişi çıktık ve bir tane 33 Seviye Lodos'un bizimle beraber gelmesi sonucu Tüccar'ı kesemeden öldük.
Sonrasında zaten Arz Klanı mensupları önlemini almıştı.
Benim açımdan son derece eğlenceli bir savaştı.
Artık öyle bir durum olmuştu ki bazı klan mensupları tartışmaya girdikleri için bende savaştan çekildim.
İlerleyen saatlerde yine Tüccar kesilmiş.
Asıl takdir edilecek tek nokta burası.
Sayı fazlalığı sayesinde değil,
İstikrarını kollayarak onca muhafız ve Arz klan mensubu oyuncuların arasında kesmek büyük bir başarı.
Handan kesilir kesilmez muhabbetinede tek sözüm vardır ki ; Başarı istiyorsan Önce sabredeceksin sonra Azmedeceksin.

Saygı ve Sevgilerimle...

Resim
bluestar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen bluestar »

İsteseydik keserdik işi laf salatası bunu sizde biliyorsunuz hadi isteyin kesin bakalım ismet kesildi ama handan hala kesilemedi buyrun kesin :D :mrgreen: :lol:
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Güncel
Kullanıcı avatarı
Ramsestein
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ramsestein »

Handanı kesme o kadar kolay deil biz aslan parçaları arzlar oldugu surece
ReaL LivinG Real WaR.....
Resim
Kullanıcı avatarı
meRtMixMimeRt
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen meRtMixMimeRt »

Güncel :D
Resim

Resim
Resim
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

xtengiz yazdı:Sa öncelikle tebrik ederim... Ama siz 80 kişi geldiniz biz ise 20 kişi o kaleyi 3.30 a kadar savunduık ve içeri giremediniz. Sadece xxxinfazxxx deparla kürenini yanına yaklıştı ondan sonra saat geç olduğundan dolayı çıktım tücarı kesmişsiniz ama siz o sayyıyla handanı kesmeniz gerekti :!: Ama yinede tebrikler .

wallaha arkadasım 20 dıyorsunuz ama bı konuya ornek verıyım sızın gıbı 4 muhafız kesıp ısmetı kesmıyoruz ful kaleye dalıyoruz kucucuk kapıdan sız bıle o halde 1 kere kese bılmısınız orda kac muhafız war arastır bakalım
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

walker85 yazdı:
xtengiz yazdı:Sa öncelikle tebrik ederim... Ama siz 80 kişi geldiniz biz ise 20 kişi o kaleyi 3.30 a kadar savunduık ve içeri giremediniz. Sadece xxxinfazxxx deparla kürenini yanına yaklıştı ondan sonra saat geç olduğundan dolayı çıktım tücarı kesmişsiniz ama siz o sayyıyla handanı kesmeniz gerekti :!: Ama yinede tebrikler .

wallaha arkadasım 20 dıyorsunuz ama bı konuya ornek verıyım sızın gıbı 4 muhafız kesıp ısmetı kesmıyoruz ful kaleye dalıyoruz kucucuk kapıdan sız bıle o halde 1 kere kese bılmısınız orda kac muhafız war arastır bakalım
Şu konuyada deyinelim. Xxxinfaxxx ( Yaşar ) arkadaşımız şifacıyken nasıl depar atabılıyor :mrgreen:
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön