takviye dedinTutkunumsana yazdı:namev0 yazdı:SEn gene iyi yırtmısn bende bilmediim neden dolayı 2014 e kadar (999gün) ban yedim ben napıyım
Daya ceneyı suya bol bol iç :mrgreen:
ACI HABER ..!
- MiketysonCELAL
- İskele Babası
Re: ACI HABER ..!
Püskevit ^^ asker'De.. 
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..
!
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..

beyler malmısınız
adamın banı açılalı aylar oldu... bildiğiniz gibi tüm banlanmış hesaplar açıldı ve tabi buna azizde dahil daha dün bölgeden VurkaçxTeaM in reklamını yapıodu...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
vurkaç mı :mrgreen:Tokerx yazdı:beyler malmısınızadamın banı açılalı aylar oldu... bildiğiniz gibi tüm banlanmış hesaplar açıldı ve tabi buna azizde dahil daha dün bölgeden VurkaçxTeaM in reklamını yapıodu...
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
heafatihfenerkoliq yazdı:vurkaç mı :mrgreen:Tokerx yazdı:beyler malmısınızadamın banı açılalı aylar oldu... bildiğiniz gibi tüm banlanmış hesaplar açıldı ve tabi buna azizde dahil daha dün bölgeden VurkaçxTeaM in reklamını yapıodu...

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- relaxveyaefendy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Azizz Warningİnanır mısın İmzandaki yazına 1 bak..! ve verdiğim cevabı tahmin et sana ADANA BARAJ ' ından 1 soğuk su tek tavsiyem olsun :lol: :lol:ByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
Ferhat

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *

çalındı ve silindi YÖNETİM DEN CEVAP YOK !!!!!!
ÇALANDA SÖYLEMİYOR !
! AMACIN NE DESTEK TAKIMI.. İLETİŞİM FORMU ' NU DOLDURDUM !
ÖZEL MESAJ ALAYIM !!!
ADANA DEMİR SPOR *
küfür fln etmedim çar bile soymadımByWaRNiNG yazdı:at hırsızlığı yapma olm gitti urbanlar yücelenler onlara yanıom olm küfür fln etmedim çar bile soymadım haksızlıkk var