Hava böyle Olur Aslında Biz Bunu Yapmadıgımız İçin Böyle :evil:
Efendı Gıbı Ne yazdıysam Ona Cevap verın ?
Soydummu Sizi ?
Hırsızlıkmı Yaptım ?
DoLandırdımmmı ?

CenqizV yazdı:Dismotixfireman yazdı:sRkN yazdı:Sevmiyom Seni Sevmek zorundada deqiLim YaLancının önde qidenisin bi rütBe yaPtın diye öLmeyi kendine yediremiyosun ve biyerLerin kaLkmış
Aynen Cenqiz iyi bir insansın ama harbi bitarafların kalkmış.Biraz insan ol havalanmayı bırak.
Bana cok havalı diyen varsa o kendilerinin kıskanmasıdır diyorsun ya Cenqiz sen çok havalısın biraz insan ol sana havalı diyorum ama kıskanmıyorum mesela örnek veriyorum Kikimokoxtwo var onda gece zırhı ecel falan herbişey var adamda ama o hiç havalı deyil.
2 nizde 10 numaralı yalakasınız Kikimokoda herbişi varmışta adam hava atmıyomuş da uLan sanane be![]()
sanane el alemin iteminden parasından pulundan oyununa baksana sen gören görmeyen alısverıs acmısım paramı itemimi göstermişim zanneder + bana insanlık adamlık ögreticek adam sizmi kaldınız edepli olun edebinizi bilin Terbiyeli Olun.
Yok bir yerlerım kalkmışta yok latifim varmışta yok mevlana loncasındaymısımda ondanmışta uLan sanane be Lonca
yönetiminde kim varmış bir önce sen ona bak Sonra bana Söyle..
Yaşınızın adamı olun kimseye adamlık ögreticek sen kalmadın Dismotixfireman + harbı yalakanın 10 numara kaLitesıymıssın bravo sanadaSıPa Eşşek Sıpası Senı
sen Canbazz Enesgerigeldixx Dismotixfireman böyle takıLın tam kadro
İyi forumlar tartışın diye konu açmadım sevıyonuzmu sevmıyonuzmu diyede degil insan gibi caldımmı cırptımmı Canbazz senın gıbı onu söyle bakim bana