Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Mesaj gönderen CenqizV »

Buyrun ,

Hava böyle Olur Aslında Biz Bunu Yapmadıgımız İçin Böyle :evil:

Efendı Gıbı Ne yazdıysam Ona Cevap verın ?

Soydummu Sizi ?

Hırsızlıkmı Yaptım ?

DoLandırdımmmı ?

Resim
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

CenqizV yazdı:
Dismotixfireman yazdı:
sRkN yazdı:Sevmiyom Seni Sevmek zorundada deqiLim YaLancının önde qidenisin bi rütBe yaPtın diye öLmeyi kendine yediremiyosun ve biyerLerin kaLkmış

Aynen Cenqiz iyi bir insansın ama harbi bitarafların kalkmış.Biraz insan ol havalanmayı bırak.

Bana cok havalı diyen varsa o kendilerinin kıskanmasıdır diyorsun ya Cenqiz sen çok havalısın biraz insan ol sana havalı diyorum ama kıskanmıyorum mesela örnek veriyorum Kikimokoxtwo var onda gece zırhı ecel falan herbişey var adamda ama o hiç havalı deyil.

2 nizde 10 numaralı yalakasınız Kikimokoda herbişi varmışta adam hava atmıyomuş da uLan sanane be :D

sanane el alemin iteminden parasından pulundan oyununa baksana sen gören görmeyen alısverıs acmısım paramı itemimi göstermişim zanneder + bana insanlık adamlık ögreticek adam sizmi kaldınız edepli olun edebinizi bilin Terbiyeli Olun.

Yok bir yerlerım kalkmışta yok latifim varmışta yok mevlana loncasındaymısımda ondanmışta uLan sanane be Lonca

yönetiminde kim varmış bir önce sen ona bak Sonra bana Söyle..

Yaşınızın adamı olun kimseye adamlık ögreticek sen kalmadın Dismotixfireman + harbı yalakanın 10 numara kaLitesıymıssın bravo sanada ;) SıPa Eşşek Sıpası Senı :D sen Canbazz Enesgerigeldixx Dismotixfireman böyle takıLın tam kadro :D

İyi forumlar tartışın diye konu açmadım sevıyonuzmu sevmıyonuzmu diyede degil insan gibi caldımmı cırptımmı Canbazz senın gıbı onu söyle bakim bana :)

Adama bak Kikimoko yalakası demiş. :D :D Ben kimseye yalakalık yapmam.Sıpa ha kendine bak konuş kafanı kırarım senin akıllı ol.Noldu lan erkeklik öle olmaz böle olur. ;) ;)
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

Haaa bu arada adamda herbişey varmışta sanane ulan diyorsun eğer kıt değilsen veya okuma özürlü değilsen anlarsın oraya örnek veriyim yazdım.Başkasınıda verebilirdim örnek olarak çok kişi var Vincexcarter Ottopsylancet vesayre vesayre. :) :) Okuma özürlüsün herhalde.
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Polemiğe girmeye gerek yok reelde başarılar
Resim
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CenqizV »

uLan tartıs diye acmadım Şuraya konuyu kapa çenenı yazma Kafamı Kırarmış kLavye eRkeklerı Sizi Havam Var Olm Her TürLü hava BasıLır... Oke ? Batanların İçlerinden Cıkarmaları Rica Olunur.. kLavye Sıpaları Sizi.

Sen Kücük Bebeler Gibi Yazma Dedikce Yazıyorsun Daha birde Tartışıcak Yer Arıyorsun Allh Yardımcın Olsun HavaLıymışım Sanane Lan Havam Var ;) Hava BasıLır... 8-)

Geleli Oyuna Dün Olmuş Adamlık Öğretiyor Git İşine be dağdan gelmiş bağdakine laf ediyor Ben BıLmıormuyum Şu Oyunda Sizin Gibi Sıpa Çok Bu Oyunun en Kötü Tarafıda O Ya Zaten Hırlısı Hırsızı yalancıyısı iyisi kötüsü pkklisi gaspcısı dolandırıcısı veledi sıpası.Kapa Ceneni Tartıs Diye Koymadım Buraya Sana Bu YazıLarı Dikkat edersen Sen Aranıyorsun hemde 2 kere üst üste yazdın bana Şunları De İnsan Gibi Cevap Vermeyı Kes.

Çaldımmı ?

Çırptımmı ?

DoLandırdımmı ?

Bunları Yazarsanız Sevinirim Şimdiden Tartısıcak Yer Aramayın .

Buyrun ... ;)

Resim
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Forum Kuralları

Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön