ipek kim fatma kim lan kafamı karışdırdınızFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?
disiceza geldiiiii =)
Re: disiceza geldiiiii =)

bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?

ankaradanımMORDuMan yazdı:bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
sana demedim fundaya dedimdisiceza yazdı:ankaradanımMORDuMan yazdı:bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?ipek kim
nick benzerliği fln heralde
)

-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
disiceza yazdı:selam arkadaşlar uzun bi süredir yoktum ama sanırım yine sahalardayımözlettiniz lem kendinizi
neden neden :twisted:
KHoLPaSHaLixBnnY yazdı:disiceza yazdı:selam arkadaşlar uzun bi süredir yoktum ama sanırım yine sahalardayımözlettiniz lem kendinizi
neden neden :twisted:Hoşgeldin tatlıcım, yokluğumu hissettirme İsmail abiciğine
![]()
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
değilim nerden çıktı izmirde olduğum=)MORDuMan yazdı:bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
birileri didide izmirde diye beni mi kekledi lan yoksa duygularımla oynadı :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:FuNdaa yazdı:değilim nerden çıktı izmirde olduğum=)MORDuMan yazdı:bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?

sadece çarşamba günü 5-6 saatliğine izmirde bulundumxDMORDuMan yazdı:birileri didide izmirde diye beni mi kekledi lan yoksa duygularımla oynadı :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:FuNdaa yazdı:değilim nerden çıktı izmirde olduğum=)MORDuMan yazdı:bu arada kız sen izmirde değilmisinFuNdaa yazdı:hyr Fatma=)Cyberr yazdı:Bu dişi ceza İpek mi_?
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"