Gm gm gm e başvur demeniz güzel De Masum yalakasınıN Gm lerle arası iyi olduNu herkez biliyoR. ..
AydıNla kople kurmuşsunuz demiş
Neden kople fotolarda mı kople şimdi fotolarada fotomontaj dersınız siz
Siz kendinizi avutun Masumunuzu savunmaya devam edin..Aslında ona göre Baroya başvurmalısınız ama..
Yaramız olduğu için yazdığımızı düşünüyosan gerçekten yazık
SUNUCUMUZDA HIRSIZLARI İSTEMİYORUZ!
Siz kendinizi avutun Masumunuzu savunmaya devam edin..Aslında ona göre Baroya başvurmalısınız ama..
SUNUCUNDA MI ? ne zamandan beri bu sunucu sizin gibilere kaldı adam ahlaklı , oyununu düzgün oynuyor , sen bunları yapamadıgın için ağla dur takan yok sizi.
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
SUNUCUNDA MI ? ne zamandan beri bu sunucu sizin gibilere kaldı adam ahlaklı , oyununu düzgün oynuyor , sen bunları yapamadıgın için ağla dur takan yok sizi.
İyi oku..Bak bakıyım orda sunucum mu yazıyor? Sonra gel yorum yap. "Adam ahlaklı , oyununu düzgün oynuyor" Zaten böyle olduğu için kanıtlarla beraber hırsız olduğu çıkıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz be gülüm Ağlamak mı ? beni tanımadığın apaçık ortada.Bu oyunu hiç bi amaç gütmeden oynarım ben 2 zırh düşmemiş veya param olmamış ne farkeder itemle parayla adamlık olmuyor Madem takmıyosun,o zaman cevap da yazmıcaktın..Bu bizi taktığını gösterir.Çelişkili ifadelerde bulunma.
Bu konu Masumprens ile konuyu açan kişiler arasında geçiyor. Tartışmayı devam ettirenlerin konuyla bi alakaları yok. Ne Yapmaya çalışıyorsunuz ki ? Ya masumprens'e yani mehmete 2 senelik kin oluşturmuşsunuz hazır fırsat bu adama yüklenelim diyorsunuz. Ama ben eminim mehmet bu konuda geçenleri yapacak birisi değil. Mehmet okadar iksir üretip tılsım sunucusu lodos klanına en azından 50 defa belki daha fazla kadim kesen ve yeri geldiğinde arkadaşlarına item yardımı yapan bi insan. Bir çarı soyacak kadar nefissiz biri değildir.
O çar tutsun tutsun 150m , 150m için değermiki ? Ha ihtiyacı varmıki ??
Murat , ahmet , muratcan ilgilenmeyin bunlarla neyapmaya çalıştıkları açık açık ortada...
Bu konu içerisinde boş boş yorumlar atanlara sesleniyorum ; Yanlış sulardasınız... :arrow: