Selamün aleyküm
Bu konu yeterince uzadı düşüncesindeyim.Arefe günü [Muktedir] arkadaşımın vereceği cevabı merak ediyorum ama ;
Bu soru yaklaşık 15 sene öncesinden başlamaktadır.
Çok çetrefilli ve bir çok doğru cevabı olan bir sorudur bu.
Bu sorunun doğru cevabını bilenlere bir çok ödül verileceği söylenmiş.
Hatta işi öyle azıtmışlar ki ödülün araba olduğu bile söylenmiş.
Biraz mantıklı düşünürsek verilen cevapların bir çoğu mantıklı cevaplardır.
Konuyu açan Muktedir arkadaşım , araştırmalarıma göre , bu konu defalarca bazı forum sitelerinde açılmış.
Fakat sonuçta net bir cevap ortaya çıkmamıştır.
Ben yine de bir kaç açılım yapayım.Lakin Muktedir kardeşimize kalmış doğru cevabı biliyorsa sadece o biliyordur.
Ve yine malesef bu sorunun bir değil bir çok doğru cevabı vardır.
Artık Muktedir içinden birini seçer.
Benim ödülde filan gözüm yok sakın ha , bu konu daha fazla uzamasın diye bu konuyu sonlandırmak istedim.
1.Cevap , bir çok arkadaşımın söylediği gibi İMZA ATMAK olabilir.
2.Cevap , ASKERLİK olabilir.Çünki kadı ömür boyu asker gibi görülürdü.Erkek se ömründe bir kez askerlik yapar.
3. Cevap , ETEK GİYMEK olabilir.Çünki Kadın her zaman etek giyer , erkek se sünnet olduğunda pelerin giyer ve pelerin
eteğe benzemektedir.
Tekrar hatırlatıyorum.Ödül filan istemiyorum.Şu konu sonuçlansın , başka bir şey istemiyorum.
İyi Forumlar
Soru Cevap Bilene Ödül
Re: Soru Cevap Bilene Ödül
Alp kardeşim verdiğin cevapların sadece biri doğru olabilir o da imza atmak ..
neden diye sorarsan sana şöyle açıklıyım
Askerlik olabilir demişsin ..
Kadılar ömür boyu asker sayılırlarmış orası doğru ama erkekler ömürlerinde bir defa askere giderler yılda bir kez gitmezler
Etek giymek demişsin oda aynı şekilde ..
Erkekler ömürlerinde bir defa sadece sünnet olurlar ve o sünnet kıyafetini giyerler ..
Kadılar ömür boyu asker sayılırlarmış orası doğru ama erkekler ömürlerinde bir defa askere giderler yılda bir kez gitmezler
Erkekler ömürlerinde bir defa sadece sünnet olurlar ve o sünnet kıyafetini giyerler ..

Mykons bu cevaplar şahsıma ait cevaplar değil.MykonS yazdı:Alp kardeşim verdiğin cevapların sadece biri doğru olabilir o da imza atmak ..
Farklı forum sitelerinde bu konu açılmış ve konuyu açan şahıs doğru cevap olarak bunları göstermiş.
Zaten soru en başta çetrefili , cevabı da aynı şekilde olmalı.
O yüzden ben iddia etmiyorum.Arefe günü Muktedir in vereceği cevapta eminim bunlardan biri olucak.
Bakıcaz , görücez
alp kardeşim t.ş.k ler ama söyledigim gibi kelime oyunudur bu ben çocuklugumdan beri bu soruyla çok ugraştım cevabıda öle kolay kolay degildir herkesin söyledigi görüşürüdür amaç konuyu uzatmak çünkü insanların kafasında oyundan başka bişe kalmamış bende kafalarını dagıtıyorum belki herkes burda bir birini açık net tanır artık oyuna bakıpta bir birlerini kırmaları bu konuyu açmamı sagladı
iyi forumlar iyi oyunlar
Allah orucunuzu kabul etsin daim etsin
Tamamını erdirir inşallah
iyi forumlar iyi oyunlar
Amin kardeşim.Muktedir yazdı:alp kardeşim t.ş.k ler ama söyledigim gibi kelime oyunudur bu ben çocuklugumdan beri bu soruyla çok ugraştım cevabıda öle kolay kolay degildir herkesin söyledigi görüşürüdür amaç konuyu uzatmak çünkü insanların kafasında oyundan başka bişe kalmamış bende kafalarını dagıtıyorum belki herkes burda bir birini açık net tanır artık oyuna bakıpta bir birlerini kırmaları bu konuyu açmamı sagladı
iyi forumlar iyi oyunlar
Oyundan işlerimin yoğunluğu sebebinden ayrılıyorum , ama forumda Allah izin verdikçe hep olucam.
Muktedir , arefe gününü dört gözle bekliyorum , cevap yada cevapların neler olucak
Sağlıcakla kal
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm
Bu konu yeterince uzadı düşüncesindeyim.Arefe günü [Muktedir] arkadaşımın vereceği cevabı merak ediyorum ama ;
Bu soru yaklaşık 15 sene öncesinden başlamaktadır.
Çok çetrefilli ve bir çok doğru cevabı olan bir sorudur bu.
Bu sorunun doğru cevabını bilenlere bir çok ödül verileceği söylenmiş.
Hatta işi öyle azıtmışlar ki ödülün araba olduğu bile söylenmiş.
Biraz mantıklı düşünürsek verilen cevapların bir çoğu mantıklı cevaplardır.
Konuyu açan Muktedir arkadaşım , araştırmalarıma göre , bu konu defalarca bazı forum sitelerinde açılmış.
Fakat sonuçta net bir cevap ortaya çıkmamıştır.
Ben yine de bir kaç açılım yapayım.Lakin Muktedir kardeşimize kalmış doğru cevabı biliyorsa sadece o biliyordur.
Ve yine malesef bu sorunun bir değil bir çok doğru cevabı vardır.
Artık Muktedir içinden birini seçer.
Benim ödülde filan gözüm yok sakın ha , bu konu daha fazla uzamasın diye bu konuyu sonlandırmak istedim.
1.Cevap , bir çok arkadaşımın söylediği gibi İMZA ATMAK olabilir.
2.Cevap , ASKERLİK olabilir.Çünki kadı ömür boyu asker gibi görülürdü.Erkek se ömründe bir kez askerlik yapar.
3. Cevap , ETEK GİYMEK olabilir.Çünki Kadın her zaman etek giyer , erkek se sünnet olduğunda pelerin giyer ve pelerin
eteğe benzemektedir.
Tekrar hatırlatıyorum.Ödül filan istemiyorum.Şu konu sonuçlansın , başka bir şey istemiyorum.
İyi Forumlar
EEtek cok sacma kardeşim
iskocyada erkekelr etek giydiğini herkes bilir xD
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Lan bu konuyu acan arkadaş cevap ı versın ramazanın basından berı aklımda anasını imza dıyolar degil cevap baska dıyor pekı ya cevabı neMuktedir yazdı:Selamün Aleyküm
Arkadaşlar her yerdede ben çıkıyorum degilmi :lol:
neyse takmayın benden zarar gelmez :mrgreen:
o zaman sorumuz şudur bilene ödül olarak gerçek realde teslim
ödülümüz 250 kontür degerinde 50 tl lik kontür yüklemesidir tabi bilene
bayramdan 1 gün önce sona erecektir yani arefe günü
Soru :
Kadının her gün yaptıgı
Erkegin ise senede bir yaptıgı şey nedir???
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

- Volkanxsavas
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
npatında 2013e kadar banlısın?Gmye bi küfür ettinLouster yazdı:İlk ben söyledim banane banane![]()