sizce kuklacının en iyi şifacısı kım

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CnSu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: sizce kuklacının en iyi şifacısı kım

Mesaj gönderen CnSu »

BnDe biR şifacıyım ama kukLacıda henüz bana göRe Yaşlıkurt (selçuk) her ne kadar funde seti ve zırhı olmasa şu ana kadar en iyi şifacı diyorum... ''..Maqnum...''
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

Size tek bir Listeyle cevap vermek ıstıorum :D

Medixxbull (Drwhiskeyghost)

ŞiFaLıYIMmIAbi

Pashabjk

YeNiLMeZzZ

Strawinsky

Ensonmalatyal

Tavsancık

Zanax,,

Rrenardo

Medicalxxaura

Azarcini

Cacık

ZıpLayanPırasaa

BENKIMIM

Panzehirim

WaxWhineRavyn

Leonarxxşifacı

KRaLBeNiMMM

Gladıoxyeska

Psicoxşifa

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Sıfacıyım dıye gecınenler bu arkadaşlardan ders alsın :=)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Laraxxcroft
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Laraxxcroft »

o eziklerdenmi :)))
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...=(((

Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

EnSoNxLeonar yazdı:Size tek bir Listeyle cevap vermek ıstıorum :D

ŞiFaLıYIMmIAbi

Pashabjk

YeNiLMeZzZ

Strawinsky

Ensonmalatyal

Tavsancık

Zanax,,

Rrenardo

Medicalxxaura

Azarcini

Cacık

ZıpLayanPırasaa

BENKIMIM

Panzehirim

WaxWhineRavyn

Leonarxxşifacı

KRaLBeNiMMM

Gladıoxyeska

Psicoxşifa

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Sıfacıyım dıye gecınenler bu arkadaşlardan ders alsın :=)
Listede adımı görmek güzel ama bizim dönem eskide kaldı :) kritikler bitti vsler bitti şifacıda bizim dönemimizde kapandı ama listedeki isimler tartışmasız kuklacı tarihinin en sağlam şifaları hepsi ayrı ayrı yeteneklerde usta :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

her ne kadar olmasamda bende varım :D
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Kod: Tümünü seç

her ne kadar olmasamda bende varım :D

:)
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Ensonbaskentlixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ensonbaskentlixx »

EnSoNxLeonar yazdı:Size tek bir Listeyle cevap vermek ıstıorum :D

ŞiFaLıYIMmIAbi

Pashabjk

YeNiLMeZzZ

Strawinsky

Ensonmalatyal

Tavsancık

Zanax,,

Rrenardo

Medicalxxaura

Azarcini

Cacık

ZıpLayanPırasaa

BENKIMIM

Panzehirim

WaxWhineRavyn

Leonarxxşifacı

KRaLBeNiMMM

Gladıoxyeska

Psicoxşifa

Ahmet Sunmuş olduğu liste krıtıklı krıtıksız butun ıyı sıfacılardır... bu sıfacılar kuklacının en iyisidir...
Ensonsakaryalıxx/Ensonbaşkentlixx

Bizim Yaşatığımız Hayatın Geri Vitesi Yok Geçmişimize Sadece Dikiz Aynasından Bakarız...!!!

Resim
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

SeLamLar...

Şahsi Düşüncemdir. Yani Rütbe YapmakLa Klandan Bölgeden Erkeklik Yapmak Diildir. SaglaM Sifa Olmak...!!
O Gözlerinizde Büyütdüklerinizde Karsıma Geldi. aLayı Koca Bir Sıfır.

Türkxsifa
İzbandut
Psicoxsifa
Şifor

Saygılarımla...

GladioxFaex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

SeLamLar...

Şahsi Düşüncemdir. Yani Rütbe YapmakLa Klandan Bölgeden Erkeklik Yapmak Diildir. SaglaM Sifa Olmak...!!

Türkxsifa
İzbandut
Psicoxsifa
Şifor

Saygılarımla...

GladioxFaex
feax sana cvp vermek ıstemezdım ama sen benı zorLadın.. Uzerınde zırh varken ahmet gel bı oylesıne ws atalım dedın tamam eyvaLLah dedım atak dedım zırhıN etkısını merak ettım sonra makınaya gırdım cağrıya verme ahmet dedın :D tamam eyw dedık sonra ws başlamadan sana dedm forumda,orda burda ahmetı yendım demıcen dedın tamam ahmet eskı dostumsun eyw dedın, her neyse uzerınde zırh oLdu taktıde zar zor benı kesebıLdın .D ama sonuç ney forumda,oyunda ahmetı yendım Ensonxleonarı kestım ? bu nedır sımdı sankı Bana Gm kesıorsunuz oLamazmı yanı bende sızın gıbı bır oyuncuyum. ha soylede bır durum vardı zırhını cıkart ıstedın fıyata ws atak dedım yok dedın orası ayRı bır konu sıZ sıfacı kuLLanmayı, can basmak ful ıbnılye: D veya vs de bırını yenmek olarak goruorsunuz tamamen yanLıs,, sen yukarda gosterdım sıfacılara ıyı bak. hepsı bırer bırer sıfacı yetenek kombınasyonundan anlayan oyunclar sen ? sen ne bılıorsun hıç bır şey elınde ashabı keyf+zırh 1 gozluk bır kaç ıtem :D sonrasımı ney? dalma tusuna bas bekle :D bıde kırıtık buyu gelırse oh can bas: D yok ıste oLmuor boyle... vs oLayı yetenek kombısnasyonu oLayı ben ıyım su ıyı sen benden ıyısın olayı artık bıttı. yetenek kombınasyonu dıye bır oLay kalmadı artık savaşcılara bakıorsun ofans var yucelen ıtem bıde ısık hanım kolye yuzukın+zırhın varsa :D kraLsın suan ısık hanım koLyesı yuzuku olan oyuncular 39 levelde neredeydı savaşcıda :D ne bıleyım bır koturuya ıyeshılmen Xswetxkıllerx Jerfı daha aklıma gelmeyen savaşcılar gıbı kombınasyon kullanabıLıorlarmıydı ??? Sunu akLınıza sokun artık oyunda ıyı dıye bır oLay yok tamamen şansa kalmıs seyler bunlar ;) neyse ıyı forumlar
Resim

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

r
EnSoNxLeonar yazdı:
SeLamLar...

Türkxsifa
İzbandut
Psicoxsifa
Şifor

Saygılarımla...

GladioxFaex
feax sana cvp vermek ıstemezdım ama sen benı zorLadın.. Uzerınde zırh varken ahmet gel bı oylesıne ws atalım dedın tamam eyvaLLah dedım atak dedım zırhıN etkısını merak ettım sonra makınaya gırdım cağrıya verme ahmet dedın :D tamam eyw dedık sonra ws başlamadan sana dedm forumda,orda burda ahmetı yendım demıcen dedın tamam ahmet eskı dostumsun eyw dedın, her neyse uzerınde zırh oLdu taktıde zar zor benı kesebıLdın .D ama sonuç ney forumda,oyunda ahmetı yendım Ensonxleonarı kestım ? bu nedır sımdı sankı Bana Gm kesıorsunuz oLamazmı yanı bende sızın gıbı bır oyuncuyum. ha soylede bır durum vardı zırhını cıkart ıstedın fıyata ws atak dedım yok dedın orası ayRı bır konu sıZ sıfacı kuLLanmayı, can basmak ful ıbnılye: D veya vs de bırını yenmek olarak goruorsunuz tamamen yanLıs,, sen yukarda gosterdım sıfacılara ıyı bak. hepsı bırer bırer sıfacı yetenek kombınasyonundan anlayan oyunclar sen ? sen ne bılıorsun hıç bır şey elınde ashabı keyf+zırh 1 gozluk bır kaç ıtem :D sonrasımı ney? dalma tusuna bas bekle :D bıde kırıtık buyu gelırse oh can bas: D yok ıste oLmuor boyle... vs oLayı yetenek kombısnasyonu oLayı ben ıyım su ıyı sen benden ıyısın olayı artık bıttı. yetenek kombınasyonu dıye bır oLay kalmadı artık savaşcılara bakıorsun ofans var yucelen ıtem bıde ısık hanım kolye yuzukın+zırhın varsa :D kraLsın suan ısık hanım koLyesı yuzuku olan oyuncular 39 levelde neredeydı savaşcıda :D ne bıleyım bır koturuya ıyeshılmen Xswetxkıllerx Jerfı daha aklıma gelmeyen savaşcılar gıbı kombınasyon kullanabıLıorlarmıydı ??? Sunu akLınıza sokun artık oyunda ıyı dıye bır oLay yok tamamen şansa kalmıs seyler bunlar ;) neyse ıyı forumlar
Şimdi SenLe Demogoloji Yapmak İstemem BN ORda dedigin gibi Sadece O Kuzenine Cevap verdim. Üstde Yazdıgının Hepsi Boş Laf Üstümdeki Zırh Oksidan ey Güzel kardesim:) Zırhda Etkisi Sadece %7 Herneyse Cent Olsa Vay Haline O zmn Snn hasar 600 bn 900 Zırhin etkisi 100 hasarını düşürdü desek yine Sonuc bu olcakti. Neyse Konu Kırlılıgı Yapma bn 39 dada SagLamdım Simdide.Hadi eyw... Üstdeki Kışılerde Saygı Gösterdigim Kişiler Hernevi Bazilariyla Kızgın Olsakda.

GladioxFaex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .

“Genel Sohbet” sayfasına dön