Qxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"
aynen öle kardeşim amaç grafikler, hatalar değil amaç bir Türk oyununa destek olmak amaç Türkçe konuşabildiğimiz bir ortamda bişeyler paylaşabilmek... Bunu anlayamayan arkadaşlara ihtiyacımız yok bu oyunda istemeyen çeker gider kalanlar bize yeter....
/alkış
bir kişinin giderken gidiyorum deyip de hele bi de reklam yapması ne saçma şey bi de bu oyunu oynayıp forumunda sürekli aktif olan bir kişinin (pardon 2) bu oyun güzel değil o oyunu oynayın demesi saçmalığın daniskası berbat birşey beğenmiyorsanız neden hala burdasınız
Qxxbuz yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"
aynen öle kardeşim amaç grafikler, hatalar değil amaç bir Türk oyununa destek olmak amaç Türkçe konuşabildiğimiz bir ortamda bişeyler paylaşabilmek... Bunu anlayamayan arkadaşlara ihtiyacımız yok bu oyunda istemeyen çeker gider kalanlar bize yeter....
/alkış
bir kişinin giderken gidiyorum deyip de hele bi de reklam yapması ne saçma şey bi de bu oyunu oynayıp forumunda sürekli aktif olan bir kişinin (pardon 2) bu oyun güzel değil o oyunu oynayın demesi saçmalığın daniskası berbat birşey beğenmiyorsanız neden hala burdasınız
yawrum sen kaç yaşındasın okuman yazman yokmu sen o yazılanlardan ayrılana destek verdiğimizimi anlıyosun biz sadece ikvnin bizim açımızdan önemini anlattık bizim için ikv türk yapımı ve herkesle türkçe konuşabildiğimiz birbirimizle rahat anlaşıp bişeyler paylaşabildiğimiz bi yer ve bir çok ikv oyuncusununda aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ikvde önemli olan oynanış grafikler değil dostluk benim için oyun sadece bi araç... yazılanları iyi okuyup anla ve öle cvp ver
/alkış
yawrum sen kaç yaşındasın okuman yazman yokmu sen o yazılanlardan ayrılana destek verdiğimizimi anlıyosun biz sadece ikvnin bizim açımızdan önemini anlattık bizim için ikv türk yapımı ve herkesle türkçe konuşabildiğimiz birbirimizle rahat anlaşıp bişeyler paylaşabildiğimiz bi yer ve bir çok ikv oyuncusununda aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ikvde önemli olan oynanış grafikler değil dostluk benim için oyun sadece bi araç... yazılanları iyi okuyup anla ve öle cvp ver
adam yorumuna katılarak bir yorum yapmış senin amacın ne sen düzgün anlamamışsın.Adamın sitem ettiği kişi konuyu açan arkadaş.
/alkış
adam yorumuna katılarak bir yorum yapmış senin amacın ne sen düzgün anlamamışsın.Adamın sitem ettiği kişi konuyu açan arkadaş.
ya o anlatmak istediklerini tam anlatamıyo yada ben yanlış anladım benim sölediklerimi alıntı yaparak konuyu açan arkadaşa yüklendiyse özür diliyorum ben yanlış anlamışım
Ortada ele avuca alınacak bişey yok .. Ortada sadece çalısmaları uğraşmaları var onada saygım sonsuz..
4 saat insanı bilgisayar başında bırakmak hangi aklama mantığa uygun.Çok zor çıkan bi madenin çıkma süresini +5 dakka yapma hangi akla mantığa uygun.3 senedir lonca kanalını oyuna koyup lonca sistemini çalıştırmamak hangi akla mantığa uygun.3 senedir akçeyi oyuna koyup akçe sistemini çalıştırmamak hangi akla mantığa uygun.Süresiz blok yiyip daha neden yediğini bile bilmeden kabullenmek hangi akla mantığa uygun.Yapılan haksızlıkları görmezden gelmek hangi akla mantığa uygun.Bir Game Master in arkadaşlarına oyun içinde yardım etmesi akla mantığa uygun.
Önce bana şurdakilerin bi cevabını verin sonra bu oyunu adam nıye bırakıyor cevabını vereyım.Şuan oynuyanları kaçı 49 lvl geldiğinde oyuna başladı? Oyun cok zamanımızı alıyor, bilgisayar basında olamadan bi yerlere gelemıyoruz.Tabi duracağızda 4 saat kadar durmadan olmamalı.Şuan oynuyanların hepsi 39 dan kalma kıvılcımlar.Yakında onlarda sönerde bakalım ne yapacaklar..