İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]

Mesaj gönderen rapper »

korayiST yazdı:Sizemi düştü oyunu tanıtmak.Bırakında işlerini yapsınlar.
Evet bize düştü. Senin gibi tembeller de yattığı yerden herşeyi yönetimden bekliyor.Eğer işlerini tam olarak yapmış olsalardı internet kafelerde ikv olurdu ;) Demekki tam olarak yapamamışlar ve onları da bizim tamamlamamız gerekiyor. Bir daha da saçma yorumlar yapma ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

şans işi ben 4-5 int cafeye gittim hepsinde vardı :D
Kullanıcı avatarı
Magicxcraft35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Magicxcraft35 »

Ben İzmir'in Ödemiş ilçesinden oynuyorum.
Bizim orda en popüler oyun İKV bence çünkü her cafede var neredeyse.Cafelerin loncaları falan var.Güzel birşey oluyor arkadaşlarla oynamak falan.Ama benim şuan loncam yok.Cafeye fazla gitmem genelde evden oynarım.Ödemiş'ten yana sorununuz olmasın yani. :)
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..

Asilzade
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

korayiST yazdı:Sizemi düştü oyunu tanıtmak.Bırakında işlerini yapsınlar.
Sana şöyle diyem örnek 2000 öğrencili bir okul düşün bu okulun 1990 öğrencisi m2 silkroad knight wow oyunlarını oynuyor.İkv oynayan kişi sayısı 5 10 kişi belkide daha az, oyuncuların desteği olmazsa bu yun nasıl tanıtılıcak yönetim her yere gidip konuşmamı düzenlemesini bekliyorsun?
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

eğer cafe'lere düşerse iice sayısı artcak bu sadece ikv yönetimine kazandırır....velakin bize kaybettirr...çünkü int. cafe'lere düştüğü vakit oyuncu sayısı artacak laglar artacak 18 yaşınn altındaki oyuncusu sayısı artacak hırsızlık dolandırıcılık çok fazla artacak.....beta'yı özledik dostluk vardı diosunuz...ama bi yandan da oyuna yeni oyuncular gelsn her yerde ikv olsun diosunuz...yani kendi kendinize çelişiosunuz.... kabul ediorum beta'da şimdikinden çok daha fazla yardımlaşma vardı...eğer oyuncu sayısı artarsa hiç sanmayın ki grup görevleri (bölgelerden bahsetmiorum kadim hidra,yeşil hidra vesayre) kolaylaşır....bence hiç beklemeyin siz 20 adam toplarsınız 1 tane velet gelir işinize taş koyar.....
(sakın bu yoruma kadim hidra 1-2 grupla kesilio yazmayın :D :D )
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

IKV Vakit Harcanılması Gereken bir oyun Cafede Oynamak Saçma neden?
Metin2 Deki Cafede oynuyanlar çoğu çocuk=hepsi belli bir düzey kdr oynuor bırakıor Ve metin2 de amaç kasmaktır slot boldur Kalabalıktır oyun belli bir lonca gurup yoktur Burası Bursa İse Orası İstanbul Gibi Orda istediğinde girip kasabilirsin 2 saat oynasan günde yeter ara ara girmek war
ancak İKVDe ara ara girerek babiliden yeraltına gidemessin İKVDe başarılı olmak için vaktin çok olucak Bir cafede En fazla kaç saat oturursun günde kimse 10 tl wermez 1.5 tl 1 saati 5 saat oturdun diyelim Sen maden çekiceksn GUrup bölgeleri ztn 2-3 saat gezmek kp kasmak eğlenmek oturmak İKV cafede oynuyarak iyi olunmaz..
İKVde iyi olmak için 20 saat oynamak ve sabır gerekir kafe ile olmıycak bir iştir

Konu Geldin 700 bin oyuncuya ? 70 bin değil 70 oyuncu çıkarmak zor kp emler boş kpeme lodos sokçaz die klavyemiz kırılıyor Kadime gelcek adam yok salla bunu 2-3 bin kişiden fazla olamaz İKV ciddiyim en büyük klan arz lodos savaşı çıqsa 200 lodos 200 arz çıkar sunucu başı
7 sunucu desen 2.800
en büyük diorm
..
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ben IKV çıktığından beri 1 cafede gördüm xD ordada açılmamıştı xD IKV gerçekten güze bir oyun pek çok oyun oynadım şu anda 3 tane oyun oynuyorum 1-IKV 2-CoD4 online(www.oynasana.com)3-I Can Football başka oyun da oynayasım gelmiyor zaten
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ve ayrıca İstanbul Güngörenden oynayna zor bulursunuz IKV burda ben birde alt komşum IKV oynuyoruz onada ben göstermiştim :mrgreen: Birde Güngörende dükkana girdiğimde Dükkanda pc vardı baktım adam IKV oynyuor dedim abi kaç lwl sın fln nerde oynuyon xD Teşkilatta oynuordu ismini unuttum xD
Ottomanxölümsüz anısına
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Hiç bir int. cafe'lerde İKV istemiyoruz. Oyun içerisinde huzursuzlukları yapanların ve en önemlisi hırsızlı yapanların %80'i hep cafe oyuncularındandır.

Ayrıca int. cafe'lerde İKV'nin bulunmaması İKV Yönetimiyle bir alakası yok ki, saçma saçma konular açmak milletin hoşuna gidiyor :roll:
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
SexaFoN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SexaFoN »

Hemen hemen oturdugunuz illerde yok heralde :) Kayseri'de oturuyorum rastgele rastlamıştım biryerde sonra sürekli gittigim 2 3 net cafeye yüklettim ısrarlarımlar şu an rahatım :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön