Madenler Hk.
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Madenler Hk.
akşam 10 dan beri yoncanın başındayım daha 1 tane bile çekemedim çiçek bile çıkmadı hakmı adaletmi
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Selamlar,
Yöneticilerin konuya cevap vermeleri rica olunur. Oyun içerisinde hata diyorsunuz alın sizlere hata! maden çıkmıyor çıkmıyor.
Yöneticilerin konuya cevap vermeleri rica olunur. Oyun içerisinde hata diyorsunuz alın sizlere hata! maden çıkmıyor çıkmıyor.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah yazdı:Selamlar,
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
1000 MADEN CEKTIN NORMAL SARTLARDA KAC TANE SAF CIKMASI GEREKIYO BİLEN VARMI CEKTIGIM SAFLAR COK KOMIK BI RAKKAM UYKUMDAN İŞİMDEN SOSYAL YAŞANTIMDAN KISITLADIĞIM ZAMANIMI OYUNA HARCIYORUM AMA SADECE DENİLECEK TEK SEY YONETIMI /ALKIŞ
LIYORUM :!: :!: :!:
LIYORUM :!: :!: :!:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
yöneticiler bununla ilgilenmiyecekler!!! demin bi arkadaşta diyoki "mesela 10 tane çekelim sonra saf çıksın." o zamn olur mu sizce adamlar bekler 10 tane çekildikten sonra bi bakmışsın 30 tane adam var safı beklio... :evil: :evil: :evil: :evil:
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

yöneticiler bununla ilgilenmiyecekler!!! demin bi arkadaşta diyoki "mesela 10 tane çekelim sonra saf çıksın." o zamn olur mu sizce adamlar bekler 10 tane çekildikten sonra bi bakmışsın 30 tane adam var safı beklio... :evil: :evil: :evil: :evil:
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

BIDE CIFT CIFT YAZMASAN BI AKILLI SENSIN MÜBAREK BENDE 10 DA VEYA 20 DA CIKSIN DEMIYORUM 40 TANEDE 1 TANE CIKSIN BE KARDESIM 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

kardeş mause bozuk çift basıo..hanedanxbutcher yazdı:BIDE CIFT CIFT YAZMASAN BI AKILLI SENSIN MÜBAREK BENDE 10 DA VEYA 20 DA CIKSIN DEMIYORUM 40 TANEDE 1 TANE CIKSIN BE KARDESIM
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Sagopakajmeran yazdı:kardeş mause bozuk çift basıo..hanedanxbutcher yazdı:BIDE CIFT CIFT YAZMASAN BI AKILLI SENSIN MÜBAREK BENDE 10 DA VEYA 20 DA CIKSIN DEMIYORUM 40 TANEDE 1 TANE CIKSIN BE KARDESIM
HMMM... ANLADIM :mrgreen:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Bu konuda kolaylık gelmesini istemem, emek veren karşılığını alır.
Sert bir tavır olarak algılayabilirsiniz belki ama inanın son bi kaç aydır ben de işe yarar bir maden düşüremedim yine de uğraştığım her gün bir mavi çekebiliyorum, madenlerin kolaylaştırılması oyunun genelinin kolaylaştırılması ve bu da oyundan alınan zevkin düşmesine neden olur, herkese iyi forumlar...
Sert bir tavır olarak algılayabilirsiniz belki ama inanın son bi kaç aydır ben de işe yarar bir maden düşüremedim yine de uğraştığım her gün bir mavi çekebiliyorum, madenlerin kolaylaştırılması oyunun genelinin kolaylaştırılması ve bu da oyundan alınan zevkin düşmesine neden olur, herkese iyi forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa