Not:Klan savaşları konusun da ki konu konuşuldu.
Ama net bir sonuç henüz çıkmadı.
Çarşamba günü , bu konu netleşicek.
Şimdi bu konuda ki önerim.
Savaşta 2 kalndan loncalar olursa biri savaştan ayrılsınki , toplantılarda oluşan samimiyet , bozulmasın.
Tekrar bir dip not daha:Geçenlerde loncasız Lodos kalnına sahip üyeler ada sancağa baskın vermişlerdi.
Ve ben ada sancağını korumak üzre hemen gidip savunmamı yaptım.
Ve beniim çağırdığım Arz klanın dakiler saunmaye destek verdi.
Burda bana bir hayli sinirlenen , bir kaç lodos ogünden sonra malumunuz bana kin duymaya başladı.
O günden sonra gördükleri heryerde tarafıma saldırmaya başladılar.
Ve önce kendi loncam ve daha sonra diğer arz klanında ki loncalar bana yine destek verdiler.
Diyorum ki , bizim lonca ve diğer arz loncalar savaştayken , LOdos klanındaki loncalar savaşa katılmasın.
Ki birbirimize duyduğumuz samimiet bozulmasın.
Bizlerde Lodos klanındaki loncalar savaşta ise katılmayalım.
Dünki savaşta Sizin Lncanıza sahip arkadaşlarıma ve diğer Lonca üyelerine defalarca bu konudan bahsettim.
Kimi uydu kimi kaleye almadı.
Ama bu konu bence düşünülmeli.
Saygılar
&&TOPLANTI&&
- XxxcplyakapxxX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: &&TOPLANTI&&
Yakup , damarıma damarıma basma be gardaşım ,XxxcplyakapxxX yazdı:öyle şey olurmuisteyen savaşır
gel etme eyleme , tmm sen savaşırkende katılmayayım savaşa , sen katıldıktan sonra savaştan çıktım .
Akşam gördün
O yüzden girme gardaşım savaşa , sen varkende bende girmiyeyim
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Enes kardeşim , bunun sebebini öğrenebilirmiyiz.HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Yapılan görüşmeler de ve alınan kararlarda sizde vardınız.
Oy vererek neyin doğru olduğunu belirttiniz.
Ama şimdi diyorsunuzki toplantıya katılmayacağız çıkan kararları uygulamayacağız.
Bunun bir sebebgi olmalı.Lütfen paylaşın.
İyi Forumlar
bende desteklemiyorum bu işi
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Her hangi bir sebep göstermeden Karar alıp bu şekilde bildiri yapıyorsunuz. Sonra biri kalkıp laf söylediğinde gocunuyorsunuz. Toplantı veya bu kararlar mekanizmasındaki kararlara uymayarak burdaki bütün Loncalara karşı olduğunuzu ve bu kararları veya uygulamaları yok sayacağınızı bildiriyorsunuz sebep göstermeksizin.
Bu şekil bir karar almanızı sağlayacak herhangi bir yanlışta bulunulmadığına eminim.
Yapılan bu Toplantılar Tılsımdaki Çıkarcı zihniyeti engellemek adına yapılıyor.
Kimseye düşmanlık güdülmeden en güzel ortamı sağlamak adına herkes elini Taşın altına sokuyor.
Elbette bu yapılanlardan zarar görecek kişiler bu şekil oluşumlara karşı durmak için elinden geleni yapacaktır.
Kimse kusura bakmasın 2 Yıldır bu sunucudayız defalarca bu şekilde organizasyonlar düzenledik hepsinde bazı kişiler yüzünden bunlar engellendi ancak bu sefer yapılan çok daha kararlı ve çok daha etkili olacağına eminim.
Sözlerim ağır olacaktır. Eğer zoruna giden olursa çıksın desinki bizim öyle bir amacımız yok bende size ispatlayayım...
Darkenss Loncası Başkanı ile Mümkün ise msn veya Oyunda bizzat konuşmak istiyorum...
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Ozelinize msni yoladım.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Alp Katılan Loncalar Listesine Darkness Loncasınıda eklersin.
Katılan Lonca Listesini Forumda yayınlarsan Çok daha güzel olur..
Katılan Lonca Listesini Forumda yayınlarsan Çok daha güzel olur..
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
szie teşekkür ederim toplantılarda herşey ii di enes ne olduda bu toplantıyı teamler olarak yarım bıraktınınz yoksa madenlerde dolayı zararınız mı olcaktı ....HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar