lonca sayfalarına pek yorum yazmam bilirsiniz ama Geçmiş olsunSahxyilan yazdı:Eyw saoLasın seni sormaLı?
Foruma Bakamıyorum Ya . Hastayım Zaten SürekLi Kusuyorum![]()
BrothersxTeam
Re: BrothersxTeam

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Geçmiş olsun kankim iyimisin ... dök içini iyidir ;=) de fazlası zrarSahxyilan yazdı:Eyw saoLasın seni sormaLı?
Doktora git kanki...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- Megaxblack
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Loncanız hayırlı ve uğurlu olsun , başarılar dilerim.
Megaxblack & Megaxpanora
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |
| BAN ~ BAN ~ KRONİKLER ~ BANDIRMASPOR ~ ѕιη¢є ~ 1965... |
Teşekkür ederim kardeşim şimdi daha iyiyimTokerx yazdı:lonca sayfalarına pek yorum yazmam bilirsiniz ama Geçmiş olsunSahxyilan yazdı:Eyw saoLasın seni sormaLı?
Sağol kanka döktüm içimiseagle yazdı:Geçmiş olsun kankim iyimisin ... dök içini iyidir ;=) de fazlası zrarSahxyilan yazdı:Eyw saoLasın seni sormaLı?
![]()
Doktora git kanki...
Hastaneye gittik ilaçlarımı aldım daha iyiyim.
Merhabalar,
Samimi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar Meran !
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
Brothersxendless
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR
Brothersxevill
Brothersxunkaz
BrothersxRuLiNq :arrow:Ruling karakterleri loncamız dahili dışına çıkarılmıştır.
Brothersxsenturk
Brothersxwolis
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxrulling
:arrow: Lonca içi yeni karakterler açıldı.
:arrow: :idea:Çok Önemli duyuru: Yukarıdaki liste hariç hiçbir karakter loncamıza dahil değildir. Lonca karakterlerin neredeyse tümü adına çakma karakter açılmıştır. Hırsızlık, dolandırıcılık yapan bu karakterler hakkında kesin fikir edinmeden asla etkileşime geçmeyiniz. BrothersxTeam doğacak sorunlardan mesuliyet kabul etmez.
:arrow: Üye alımlarımız çok kısa bir süre için devam ediyor ! Muhteşem birlikteliğimize katılmak için;
yada
Herhangi görüş,öneri,şikayet, vs. bildirimleriniz için;
Senturk [BrothersxTeam Lonca Sözcüsü]

Samimi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar Meran !
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
Brothersxendless
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR
Brothersxevill
Brothersxunkaz
BrothersxRuLiNq :arrow:Ruling karakterleri loncamız dahili dışına çıkarılmıştır.
Brothersxsenturk
Brothersxwolis
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxrulling
:arrow: :idea:Çok Önemli duyuru: Yukarıdaki liste hariç hiçbir karakter loncamıza dahil değildir. Lonca karakterlerin neredeyse tümü adına çakma karakter açılmıştır. Hırsızlık, dolandırıcılık yapan bu karakterler hakkında kesin fikir edinmeden asla etkileşime geçmeyiniz. BrothersxTeam doğacak sorunlardan mesuliyet kabul etmez.
:arrow: Üye alımlarımız çok kısa bir süre için devam ediyor ! Muhteşem birlikteliğimize katılmak için;
yada
Gizlenmiş İçerikGöster
Brothersxsabote,Brothersxrushh yada bana (Senturk-Brothersxsenturk) başvurabilirsiniz.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Merhabalar,
Daha iyi, daha dürüst ve kardeşçe bir oyun için...
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva :arrow: Truva, loncamız dahili dışına çıkarılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
Brothersxendless
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR
Brothersxevill
Brothersxunkaz :arrow: Wolis(unkaz) karakteri loncamızdan ayrılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxsenturk
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxhekim
Brothersxwolis
:arrow: Yapılan 6 lonca başvurusunun 5'i reddedilmiştir. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sabır ve anlayışlarınız için müteşekkiriz.
yada

Daha iyi, daha dürüst ve kardeşçe bir oyun için...
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxtruva :arrow: Truva, loncamız dahili dışına çıkarılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
Brothersxendless
BrothersxIJoZeFI
Brothersxkıyamet
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR
Brothersxevill
Brothersxunkaz :arrow: Wolis(unkaz) karakteri loncamızdan ayrılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxsenturk
Brothersxtruvaa
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxhekim
Brothersxwolis
:arrow: Yapılan 6 lonca başvurusunun 5'i reddedilmiştir. İnce eleyip sık dokuyoruz. Sabır ve anlayışlarınız için müteşekkiriz.
yada
Gizlenmiş İçerikGöster
Brothersxsabote,Brothersxrushh yada bana (Senturk-Brothersxsenturk) başvurabilirsiniz.

Arkadaşlar bu aralar çakma karakterlerimiz arttı.Biliyorsunuz ki bizler sizden şifre istemeyiz fakat çakmalar istiyor,arkadaş listesine ekleyip seviyesini kontrol ediniz.Çakma karakterler şu şekilde açılıyor..
Br(Ö)thersxsabote
Brothersxsab(Ö)te
Br(Ö)thersxsab(Ö)te şeklinde açılmaktadır.Diğer oyuncularımızın içinde bulunun mesela(I) harfini (İ) yapabiliyorlar.Sizden tek isteğimiz arkadaş listesine eklemenizdir.
Br(Ö)thersxsabote
Brothersxsab(Ö)te
Br(Ö)thersxsab(Ö)te şeklinde açılmaktadır.Diğer oyuncularımızın içinde bulunun mesela(I) harfini (İ) yapabiliyorlar.Sizden tek isteğimiz arkadaş listesine eklemenizdir.
Merhabalar,
Tüm rakip loncalara iyi oyunlar dileriz.
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh :arrow: Rush, loncadan kendi kararı ile ayrılmış, 2 ayrı loncaya başvuru yaptıktan sonra geri dönme kararı almıştır. Fakat oy birliği ile lonca dahili dışına çıkarılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
BrothersxIJoZeFI
Brothersxgood
Brothersxendless :arrow: Endless yaptığı sahtekarlıktan ötürü belirli bir süreliğine loncadan uzaklaştırılmıştır.
Brothersxkıyamet
Brothersxevill
BrothersxMeTaN
BrothersxReaL
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR :arrow: Mustafa arkadaşımız oyun hayatına son vererek bizlere veda etmiştir. Çar satılıp farklı bir lonca mensubu oldu.
Brothersxsenturk
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxhekim
:arrow: Yeniden yapılanma sürecindeyiz. Bu süreçte biraz zorlansak ta çok daha hızlı gelişim göstereceğimize inanıyoruz.
:arrow: IV. Olağan lonca toplantımızı gerçekleştirdik.
:arrow: Loncadan çıkar sağladıktan sonra keyfi şekilde ayrılan, saygısızlık yapan kişileri anlamakta güçlük çekiyoruz. Artık üye alımlarımız çok daha zor gerçekleşecek.
:arrow: Üye alımlarımız devam ediyor ! Muhteşem birlikteliğimize katılmak için;
yada

Tüm rakip loncalara iyi oyunlar dileriz.
Güncel BrothersxTeam
Brothersxsabote
Brothersxblaxens
Brothersxrushh :arrow: Rush, loncadan kendi kararı ile ayrılmış, 2 ayrı loncaya başvuru yaptıktan sonra geri dönme kararı almıştır. Fakat oy birliği ile lonca dahili dışına çıkarılmıştır. Kalan oyun hayatında başarılar dileriz..
Brothersxevil
Brothersxstronq
Brothersxkabus
Brothersxzebur
Brothersxsmirna
Brothersxhayal
BrothersxIJoZeFI
Brothersxgood
Brothersxendless :arrow: Endless yaptığı sahtekarlıktan ötürü belirli bir süreliğine loncadan uzaklaştırılmıştır.
Brothersxkıyamet
Brothersxevill
BrothersxMeTaN
BrothersxReaL
Brothersxinferno
BrothersxSNiPeR :arrow: Mustafa arkadaşımız oyun hayatına son vererek bizlere veda etmiştir. Çar satılıp farklı bir lonca mensubu oldu.
Brothersxsenturk
Brothersxkiyamet
BrothersxHıZıR
Brothersxhekim
:arrow: Yeniden yapılanma sürecindeyiz. Bu süreçte biraz zorlansak ta çok daha hızlı gelişim göstereceğimize inanıyoruz.
:arrow: IV. Olağan lonca toplantımızı gerçekleştirdik.

:arrow: Loncadan çıkar sağladıktan sonra keyfi şekilde ayrılan, saygısızlık yapan kişileri anlamakta güçlük çekiyoruz. Artık üye alımlarımız çok daha zor gerçekleşecek.
:arrow: Üye alımlarımız devam ediyor ! Muhteşem birlikteliğimize katılmak için;
yada
Gizlenmiş İçerikGöster
Brothersxsabote,Brothersxblaxens yada bana (Senturk-Brothersxsenturk) başvurabilirsiniz.

- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şan I Hükümdar
maxxperfect yazdı:HükümdaR Ailesi olarak başarılarınızın devamını dileriz.