İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ

Mesaj gönderen ozaerden »

yunus46 yazdı:
ozaerden yazdı:
yunus46 yazdı:
ozaerden yazdı:
Deepocean yazdı:konuyu okuyan yönetici yada GM varsa kilitlesin yada silsin yoksa burdaki tartışma dahada büyür sölemedi demeyin ....
Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim. ;) Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey. ;) Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım. ;)
karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettim ;)
2.sıraya seni koyayım ufaklık. ;) viewtopic.php?f=4&t=33118
bana ufaklık diyen kişi liseye yeni geçmiştir artislik yapıyor velet karşında üniversite okuyan biri var hattini bil :x 35 lewl çarın var artislik yapıyorsun senin artisliklerine tahammülüm kalmadı tmm mı onun için senin hattini bildiricem git şimdi çarını 49 yap öyle geç karşıma şimdi uzaa VELETT :twisted:
Ben kimse gibi yalan söylemedim en baışndan beri 14 yaşındayım diye söylüyorum ama beynim seninki gibi 5 yaşındaki bi çocukla eşdeğer değil. Çarımı 49 yaparım yapmam seni ilgilendirmez. Kesin daha Kahve tek çizgisindir. Senin gibi çarımı 49 yapıp ezik olcağıma 35 levelde +40 olan 10 larca kişiyi keserim. Oyuna gir sor kestim mi kesmedimmi.. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus46 »

şimdi ardarda lafları yiyince ne olucaksın bilmiyorum ama ben söylücem laflarımı

1)rütbemi burda yazmıyacağım yiyosa karşıma geldiğinde görürsün
2)40+ lwl kesiyomuşsun gel yiyosa beni kes
3)üstüm ezik deil aksine senin üstündekileri 2 ye belki 3 e katlar
4)seni bu akşam kurt mağarada bekliyecem adınıda bölgeden duyurucam ;)
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim. ;) Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey. ;) Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım. ;) [/quote]

karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettim ;)[/quote]

2.sıraya seni koyayım ufaklık. ;) viewtopic.php?f=4&t=33118 [/quote]

bana ufaklık diyen kişi liseye yeni geçmiştir artislik yapıyor velet karşında üniversite okuyan biri var hattini bil :x 35 lewl çarın var artislik yapıyorsun senin artisliklerine tahammülüm kalmadı tmm mı onun için senin hattini bildiricem git şimdi çarını 49 yap öyle geç karşıma şimdi uzaa VELETT :twisted:[/quote]

Ben kimse gibi yalan söylemedim en baışndan beri 14 yaşındayım diye söylüyorum ama beynim seninki gibi 5 yaşındaki bi çocukla eşdeğer değil. Çarımı 49 yaparım yapmam seni ilgilendirmez. Kesin daha Kahve tek çizgisindir. Senin gibi çarımı 49 yapıp ezik olcağıma 35 levelde +40 olan 10 larca kişiyi keserim. Oyuna gir sor kestim mi kesmedimmi.. ;) [/quote]
1. iş klan rütbesinde bitmez.2 olarak hiçbir oyuncu iyi degildir.yeteneklerini kullanabilen tecrubelidir.senin kestiklerine gelince eziktirler o yüzden kesmişsindir. :) ben 2 gunda 49 yapabilirim senin yerindede olsam 49 yaparım konuyuda kapatırım.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

JuSTLoV yazdı:Klavyeden meydan okuyan sensin gel sorunumuzu oyunda halledelim. ;) Sen laf yaparken klavye ağasısın. Ben oyunda karakteri kullanırken ağayım. Okey. ;) Oyunda görüşelim konuyu açan arkadaşa haksızlık olmasın kirlilik yapmayalım. ;)
karakter ağasıymış karakterin 35 lwl bir arz bu çarın nesiyle ağalık yapıcaksın çok merak ettim ;)[/quote]

2.sıraya seni koyayım ufaklık. ;) viewtopic.php?f=4&t=33118 [/quote]

bana ufaklık diyen kişi liseye yeni geçmiştir artislik yapıyor velet karşında üniversite okuyan biri var hattini bil :x 35 lewl çarın var artislik yapıyorsun senin artisliklerine tahammülüm kalmadı tmm mı onun için senin hattini bildiricem git şimdi çarını 49 yap öyle geç karşıma şimdi uzaa VELETT :twisted:[/quote]

Ben kimse gibi yalan söylemedim en baışndan beri 14 yaşındayım diye söylüyorum ama beynim seninki gibi 5 yaşındaki bi çocukla eşdeğer değil. Çarımı 49 yaparım yapmam seni ilgilendirmez. Kesin daha Kahve tek çizgisindir. Senin gibi çarımı 49 yapıp ezik olcağıma 35 levelde +40 olan 10 larca kişiyi keserim. Oyuna gir sor kestim mi kesmedimmi.. ;) [/quote]
1. iş klan rütbesinde bitmez.2 olarak hiçbir oyuncu iyi degildir.yeteneklerini kullanabilen tecrubelidir.senin kestiklerine gelince eziktirler o yüzden kesmişsindir. :) ben 2 gunda 49 yapabilirim senin yerindede olsam 49 yaparım konuyuda kapatırım.[/quote]

Kusura bakma ama harbi kıtsın oyuna fazla giremiyorum diyorum idrak edemiyo musun. Undertakerx börtiçene Erdincc gibi adamları kesiyorum g.tünüz yemediği için oyuna girmiyosunuz yoksa görürdünüz. ;)
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

yunus46 yazdı:şimdi ardarda lafları yiyince ne olucaksın bilmiyorum ama ben söylücem laflarımı

1'e cevap = Zaman bulup çarı kasınca rütbenin kralını gör.
2'ye cevap = Seni 35 te kesemezsem bile sadece 40 level olmam yeter. ;)
3'e cevap = Üstün kesin full maxtır ama benim üstümü görmeden konuşma.
4'e cevap = Hala kıtsın, yine kıtsın. Oyuna sürekli giremem diyorum saat şimdi 5 sayılır oyunda beklerim. ;)
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
yunus46
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus46 »

ozaerden yazdı:
yunus46 yazdı:şimdi ardarda lafları yiyince ne olucaksın bilmiyorum ama ben söylücem laflarımı

1'e cevap = Zaman bulup çarı kasınca rütbenin kralını gör.
2'ye cevap = Seni 35 te kesemezsem bile sadece 40 level olmam yeter. ;)
3'e cevap = Üstün kesin full maxtır ama benim üstümü görmeden konuşma.
4'e cevap = Hala kıtsın, yine kıtsın. Oyuna sürekli giremem diyorum saat şimdi 5 sayılır oyunda beklerim. ;)

sen ne anlaması kıt bi çocuksun kafan ya basmıyor yada anlamak istemiyorsun eeziksin diyorum veletsin diyorum hala üste çıkmaya çalışıp yüzsüz yüzsüz cvp yazıosun 40 olsan da beklerim seni 49 olsanda senin üstün bu lwl de max olarak anca almandır girdiğinde bana pm at her ben her saat oyundayımdır ben yoksam bile kardeşim oyundadır bundan emin ol

Yunusxmaraşlı al çarın adı pm atmassan yhada bölgeden yazmassan adam deilsin olmadı ben çağırıcam seni VELET
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

49'a gerek yok sen diyosun diye şimdi kasıcam çarı artık yeter. Kim kıtmış görcez. Sipastik engelli herif.
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
Müfreze
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Müfreze »

Merhaba,

Yunus46 ve ozaerden isimli kullanıcılar uyarılarıma rağmen ikili tartışmayı bırakmamışlardır. Bu nedenle her iki kullanıcı da 7 gün süre ile forumdan uzaklaştırılmıştır. Konu kilitlenmiştir.

İyi Eğlenceler...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön