ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqmudur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ToRNaViDa sana da helal olsun hacı !!!

Mesaj gönderen Ultraslanqmudur »

MaNiaCjnd yazdı:Öncelikle Selamlar Arkadaşlar. Dün bizim Migrattan Çıktığımız Saatlerde orda oldukları Doğru ve birkaç şey diyip kimin haklı kimin haksız olduğunu göstermek istiyecem.

1.Bir Gm Oyun Hatalarını Oyun Açıklarını En iyi Bilendir(belki bundan faydalandırdı sizi)
2.Hala Kendini haklı sanan arkadaşlar peki Madem Playerlik yapacaktı neden Gm oldu
3.Canı çokmu girmek istedi Girsin test sunucusu Diye bişe var Gm Arkadaşlarıyla keyf Yapsın =)
4.Ne hikmet beraber giren arkadaşların hepsinde şaheser var
5.Kadim hidra kesilmediği zaman yine tornavida (soner) sahnedeydi
bunlar diğer playerlere yapılan bir haksızlık değilmi ? bu kul hakkına bile girer detayında...

ama fancy,kornişon Hala insanlara kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsun sizlere şunu demek istiyorum

hahahahhahahahaha :DD:D:D komiksiniz :D:D:D:D

MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,Exorcistjnd
Resim
ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
Kullanıcı avatarı
rapismylife
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen rapismylife »

nabuforum yazdı:Profesyonel ekip dedikleri bu işte türkiye de tek olan :) dünyanında hiç bir yerinde yok. hem gm hem normal oyuncu.
millet mail atar cevap veren olmaz.neden çünkü adam oyun oynuyor.görev yapıyor kendine.item kasıyor. işi eğer oyunculuksa eyvallah.gm likse yine eyvallah.ikisi birden nasıl olur burda sorun var. yönetim yönetim yönetim.dünyada tek.burası türkiye. millete şan veren zihniyet gider görev de yapar item de kasar :)

!!.
JAGER # RAPISMYLIFE # ERDİL # rapismylife
Raiders Of AnatoliA # TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Jikolata »

ArzLarın sana ihtiyacı mı var tornavida git ne kadar lodos varsa al götür junon mu artık cention mu kesiorsun ne yaparsın bilme martık diz hepsinin üstünü eline ne geçicek yaptığın sadece adaletsizliktir ... Dün bende şahit oldum sivri adadaydım ..

Bu olay sadece dün olmadı ki geçen zamanlardada aynı şekil .. ve gittiği zaman düşen şaheserler cabası..

Biz keseriz kimseye item düşmez hep madalya düşer .. o gidip bir defa keser büyücü zırhı ..

Ben BUna Şans Diyemem artık ..

En büyük adaletsizlik adaletin olduğu yerdir ...
Kullanıcı avatarı
Jikolata
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Jikolata »

Lan lodoslar şu forma iyi bakın hangi arz tornavidanın yaptıgını iyi bişi olarak görüyor ...

Hangi Lodos tornavidayı haksız buluyor ... forma iyi bakın yorum yazan bütün lodoslar tornavidayı destekliyor ..

YoL ALın hadi ... Haksızlıgı yapan gm ise siz ne deseniz haklısınız ...

[Gm] gm olsa ...
xa4x
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xa4x »

Benim Sorularım Var Ayrıca
1-)Bu Tornavida eskiden yöneticilikten canının isteğine göre birini susturduğu için atılmıştır.Böyle bir adam nasıl GM oldu?

2-)Arada bazı arkadaşlar nasıl GM olurum diyor ve verilen cevap oyundaki düzgün kişilikler tesbit edilip alınıyor diyor.Tornavida yukardaki maddeye göre nasıl düzgün kişilik oluyor?

3-)Bu fotolarda görülen arkadaşlar en fazla 2 kere migrata girmişlerdir.Hergün migratın orda durduğumdan biliyorum.Fakat bu adamlar nasıl nucleus ve kıyamet alevi sete sahip?

4-)Peki neden tornavida oyun açıklarını ve kolay kesme taktiğini bildiği halde arkadaşlarıyla giriyor?Biz eşşek başımıyız saatlerimiz onca iksirlerimiz gidiyor.Bize neden yardım edilmiyor?

5-)Genel Etkileşimdeki konu neden kilitlendi.Ört bas edilmek istenen birşey mi var?(Benim için tornavidayı savunan onun kötülüğünü ortaya koyan belgelerinin olduğu konunun bir gm tarafından kilitlenmesi o gmnin tornavidayla aynı şeyi yaptığıdır.)

6-)Biz GMlere güvensizlik yapmıyoruz.Fakat zembekoğlu ve tornanın da torpil yaptığını biliyoruz ki zembekoğluda zamanında bykoray adlı 16 yaşındaki veledi kendi tanıdığı diye yönetici yaptırmıştı ve sonunda teşkilatta konuşan adam kalmamıştı.Peki böyle adamlara siz nasıl güveniyorsunuz?
Resim
xa4x
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xa4x »

Hellriders yazdı:
xDAVUT yazdı:GM erdoğanın genel etkılesımde yaptıgı konuşmaya bir ek yorumum var...

BİLİYORUM hesabım kapatılacak , veya oyundaki bir charım ban yiyecek hiç sorun değil.Bu tavrınız gösterir ki SİZ ELEŞTİRİYE AÇIK BİR YÖNETİM DEĞİLSİNİZ.

tornavida konusuna gelince bir game master ona ait şahıs nicklerini veya karakterlerini oynayabilir.Belki büyücüsüne can ekletmemiştir.Ama inanın bir game master oyunda istediğini yapabilecek kapasitededir.Ve Neden gündüz Değilde Gecenin Bi Yarısı oyunda kımse yokken oyuna girip arkadaşlarıyla migrat yapıyor.

FAZLA SÖZE NE HACET bu oyunda hatta TÜRKİYE gibi bir ülkede bu tür durumlarla karşılaşmak son derece normal ,,,
Bilgisi olduğunu sanıpta bilgisizliği ile rezil olan ulvi [GM] karakterleri sobee nindir belli üyeliklere açılan ve panel, kod kullanımına açık olan hesaplardır. Oysa Tornavidanın resimelrde görünen karakteri kendi hesabıdır yani ne bir panel açabilir ne bir kod yazabilir. Grup o anki büyücü eksiğini Tornavida ile tamamlamış ne yani bende TT yim girmiyimmi grup bölgelerine Atıyonuz bari ufak atında civcivler yesin Hayalperest gençlik Naparsın...
/nah
GM charları mynetindir.GMleri mynet seçer (tabiki sözde gmlerin hep arkadaş kıyağı olduğunu biliyoruz)

üstteki sorularıma yenisini ekleyeyim.

7-)Tornavidanın itemleri neydi?Üstünde kaç tane sobee gazabı item vardı?
Resim
XXkamilXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen XXkamilXX »

Hellriders yazdı:Bu ne Densizlik Bu ne Küstahlık Sizin için çalışan bir Arkadaşımız Hakkında Nasıl Böyle Yorumlar Yapabiliyorsunuz Anlamış Değilim. Tornavida [GM] çarı ile girse hadi içim gam yemicek adam vakit ayırmış kendine toplamış arkadaşlarını oyun oynuyor bundan size ne DENSİZLER...

Sanırım biraz yara var bakıyorum hep yorum yapan akadaşlar ARZ ve belli bir tayfa yazık çok yazık sizler uslanmayan küçük çocuklarsınız yorumlarınız ve tavırlarınız hep birilerini karalamaya yönelik.

lafını tart da konuş koray bey biyerlerin oynamasın
Moonstear
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Moonstear »

Adam Gibi Gidin HakkınızLa Kesin GM DeniLen Şahısı aLıp GidiyorSanız Bunun Ne AnLamı KaLır Bu Yüzden Oyunun AnaSı ağLandı...

Doğuxfatih
Kullanıcı avatarı
KomanDo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KomanDo »

Ben hiç şu ana kadar o kadar uğraşmadım JUNON için iksirlerde pek harcamadım.! ama bu haksızlık qibi bir şey biz rica etsek qelir miydi acaba ? Diğer kişiler o kadar uğraşsın zor kessin düşsün size kolay kolay düşüyor tamam üstünü yansıtır mısın TORNAVİDA büyücünün qörelim ??
Kullanıcı avatarı
ejderbey
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ejderbey »

Bunlara alışmanız gerek beyler Nedense hep aynı kişiler Kornişon o sendeki iki zırhla Fancynin zırhını TorNaVİda ile ''DENEME'' yaparken mi düşürdünüz size soruyorum?

Birileri düşürmek için 10 defa junon keser birşey düşmez birileride ''DENEME'' yaparken şahaser düşürür.
Büyük insanların idealleri , sıradan insanlarınsa hevesleri vardır.

Ejderbey[Ashab-ı kehf]

Ilxejderbeyxll [Ejder asa]

Illxejderbeyxlll
_____________Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön