OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)

Mesaj gönderen alisergvn »

aQuaLand yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
yoRum için saqoL...
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Orhann »

alisergvn yazdı:!Arkadaşlar baştan söyleyeyim konu destek takımına gönderildi buraya sadece sizlerle paylaşmak istediğim için yazıyorum...

Ben bundan 3 ay önce oyunu bıraktım nedeni ise; oyunda yapabileceğim birşey kalmamıştı. Seviyem 39, eşyalarım en iyileri,gözlüklerimle kolleksiyon yapacak duruma gelmiştim... Artık oyunda bir amacım kalmamıştı hani dersin kendi kendine "şu seviyeye ah bi gelsem...sonra itemlerimi fullesem...sonrada gözlük alsam..." ben bunların hepsini yaptım eee şimdi n'olcak? İşte bu ve bunun gibi sorunların çözüm yolları;

Öncelikle oyundaki seviye sınırı kalksın;her yaratık exp puanı çok çok az da olsa versin.(örn;fare 70 lvl karaktere 0.00001 exp puanı versin) Ve her seviye atlandığında yaratığın verdiği tp yarıya insin;her seviye atlamada exp puanı bir dahaki seviye için 2 katına çıksın.

Bir sonraki aşama ise oyundaki bazı bozukluklar düzeltilsin; karakter oturma animasyonunda affedersiniz "mal" gibi kalmasın sağa sola baksın, ayaklarını arada bir toplasın düzeltsin, kısacası oyun gerçekçileştirilsin. Karakter ayakta duruyorken başını sağa sola çevirsin. Silahını kontrol etsin vs.

Oyuna zevk katacak bir sonraki önerim ise oyuna şans faktörü eklensin; eşyaların 1'den 10'a kadar sertik oranları olsun. Bu sertlik veya keskinlikler "Örs" ile yükseltilebilsin fakat yükseltirken eşyayı kırma (yok etme) ihtimalide olsun. Ayrıca silahların seviyeleri de olsun NPC kestikçe yine 10 lvle kadar seviyesi yükselsin böylece hasarı veya zırh ise koruması artsın.

Ayrıca her hafta sonu Pazar günü toplu turnuva yapılsın katılmak isteyen karakterler ayrı bir bölüme alınsın (örn;er meydanı gibi) herkes birbirine düşman gözüksün. Hayatta kalan son kişi o haftanın "Kralı" ilan edilsin isminin üstünde "KRAL" yazsın ve canı ve kudreti iki katına çıkarılsın...

”””””””””””””””””””””””””” Saygılarımla Kuklacıdan ĄđĭчДппΛЙĽĭ

Güzelde farelerden 00000.1 gibi bir şey yazmışsın o zaman 10 lvleler ve daha yüksek lvllerde farelerin kertenkelelerin yanına gider artık kasmaya al silahı eline veya büyüyü at zehiri :D ne oldu tak teke gitti yaratıklar eğer öyle bir şey olsaydı 10 lvl ol git artık 2 lvllere 5 lvllere tek at tek at bir sürü kes sana ex gelsin ne güzel 10 lvlim 3 ex ihtiyacım var lvl atlamaya normalde 12 lvl örümceklere filan gidilmesi veya 10-15 lvl arası yaratıklara gidilmesi gerekirken senin dediğinle giderim 5 lvl iri farelere keserim 8-10 tane 20 sn.mi bile almaz al sana 3-5 ex :D

Söyliyeceklerim bu kadar ama olumsuz değil tabi sadece bu dediğine katılmadım bazıları yararlı ve zevkli olabilir tabi turnuvalra fln..D:
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen rapper »

Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

rapper yazdı:Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
%118 katılıyorum. (KDV geldi de. :P )
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

rapper yazdı:Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
yorum için saqoL...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

alisergvn yazdı:
İYİ FORUMLAR ..
yorum için saqoL...
Ne demek .. :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

:geek:
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ĄđĭчДппΛЙĽĭ
Kullanıcı avatarı
Cappy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cappy »

Test Sunucusunda bile level atlamak için yaratık bölgelerinde insanların tepkilerini görmedin sanırım :)
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )
Resim
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

cık görmedim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön