yoRum için saqoL...aQuaLand yazdı:KaraXHayalet yazdı:Animasyonlar ciddi bir şekidle geliştirilmeli katılıyorum
OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
alisergvn yazdı:!Arkadaşlar baştan söyleyeyim konu destek takımına gönderildi buraya sadece sizlerle paylaşmak istediğim için yazıyorum...
Ben bundan 3 ay önce oyunu bıraktım nedeni ise; oyunda yapabileceğim birşey kalmamıştı. Seviyem 39, eşyalarım en iyileri,gözlüklerimle kolleksiyon yapacak duruma gelmiştim... Artık oyunda bir amacım kalmamıştı hani dersin kendi kendine "şu seviyeye ah bi gelsem...sonra itemlerimi fullesem...sonrada gözlük alsam..." ben bunların hepsini yaptım eee şimdi n'olcak? İşte bu ve bunun gibi sorunların çözüm yolları;
Öncelikle oyundaki seviye sınırı kalksın;her yaratık exp puanı çok çok az da olsa versin.(örn;fare 70 lvl karaktere 0.00001 exp puanı versin) Ve her seviye atlandığında yaratığın verdiği tp yarıya insin;her seviye atlamada exp puanı bir dahaki seviye için 2 katına çıksın.
Bir sonraki aşama ise oyundaki bazı bozukluklar düzeltilsin; karakter oturma animasyonunda affedersiniz "mal" gibi kalmasın sağa sola baksın, ayaklarını arada bir toplasın düzeltsin, kısacası oyun gerçekçileştirilsin. Karakter ayakta duruyorken başını sağa sola çevirsin. Silahını kontrol etsin vs.
Oyuna zevk katacak bir sonraki önerim ise oyuna şans faktörü eklensin; eşyaların 1'den 10'a kadar sertik oranları olsun. Bu sertlik veya keskinlikler "Örs" ile yükseltilebilsin fakat yükseltirken eşyayı kırma (yok etme) ihtimalide olsun. Ayrıca silahların seviyeleri de olsun NPC kestikçe yine 10 lvle kadar seviyesi yükselsin böylece hasarı veya zırh ise koruması artsın.
Ayrıca her hafta sonu Pazar günü toplu turnuva yapılsın katılmak isteyen karakterler ayrı bir bölüme alınsın (örn;er meydanı gibi) herkes birbirine düşman gözüksün. Hayatta kalan son kişi o haftanın "Kralı" ilan edilsin isminin üstünde "KRAL" yazsın ve canı ve kudreti iki katına çıkarılsın...
Saygılarımla Kuklacıdan ĄđĭчДппΛЙĽĭ
Güzelde farelerden 00000.1 gibi bir şey yazmışsın o zaman 10 lvleler ve daha yüksek lvllerde farelerin kertenkelelerin yanına gider artık kasmaya al silahı eline veya büyüyü at zehiri
Söyliyeceklerim bu kadar ama olumsuz değil tabi sadece bu dediğine katılmadım bazıları yararlı ve zevkli olabilir tabi turnuvalra fln..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
İYİ FORUMLAR ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
%118 katılıyorum. (KDV geldi de.rapper yazdı:Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
yorum için saqoL...rapper yazdı:Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
Ne demek ..alisergvn yazdı:yorum için saqoL...rapper yazdı:Bunlar güzel öneriler ama hepsi de emek ve sabır isteyen şeyler. Şu level sınırı olmaması bence saçma olur yani SONSUZLUK .. Böyle birşey de insanın kafasının alamayacağı bir kavram . Animasyonlar fikrini beğendim ama diğerleri pek olacak şeyler gibi gözükmüyor.
İYİ FORUMLAR ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
ĄđĭчДппΛЙĽĭ
Test Sunucusunda bile level atlamak için yaratık bölgelerinde insanların tepkilerini görmedin sanırım 
Cappy(49)
Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

Cappyxşifa(32)
Cappyçino(32)
Iqpomerqp(49)( Arkadaşımla birlikte )

cık görmedim