Dunku Bebe Ben 39 LvL Iken Sen Samedsedır Carında 37 LvL DoLanıyordun Daha dune Kadar Savasda AdamLara ıLk ben Vurım Dıyıp Kp Bana GeLsın Dıyordun Senın Icınıde Dısınıda Ben Cok Iyı bıLıyorum Carınada Attık Ws YenıLgıyı KabuL Etmıyorsan Ben Ne Yapa BıLırım Kardesım Bos Bos Konusuyon RezıL OLuyon Senı ADam Edıcek benmı KaLdım TozoL. Forum KırLıLıgı yapma.samedsedir06 yazdı:Ulan beste ılk baska sen eskıden carına dedın ben kabul edmedım sende onayladın yendın 39 lwl ıken bende tbrkler dedım bı 5 dk sonra baktım sesnsızım sen bolgeden baguruyıı samed carını sıl dıye sırıta sırıta ulan ne adamsızn sen:D ben sana bu carı kaptıracak goz varmı neymıs en ezık carımla yendımmıs yalanında bukaarı olur ha 3 1 yenduııgın macta 3 kere kanatma attın 3undede tuketmedınmı ben sadece 1 ınte tukettım onuda aldım yalansa burdayım soyle sen nesnde benı yenecenn dunku bbebemmmmmmmmm
samedsedir
REALLER ÇOŞARSA....
Re: REALLER ÇOŞARSA....
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
- cCcmuratcCc
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
realler coşarsa aha bu olur tüm dostlarımı tebrik ederim 
dostxmurat
dostxmurat

Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Beste yazdı:Dunku Bebe Ben 39 LvL Iken Sen Samedsedır Carında 37 LvL DoLanıyordun Daha dune Kadar Savasda AdamLara ıLk ben Vurım Dıyıp Kp Bana GeLsın Dıyordun Senın Icınıde Dısınıda Ben Cok Iyı bıLıyorum Carınada Attık Ws YenıLgıyı KabuL Etmıyorsan Ben Ne Yapa BıLırım Kardesım Bos Bos Konusuyon RezıL OLuyon Senı ADam Edıcek benmı KaLdım TozoL. Forum KırLıLıgı yapma.samedsedir06 yazdı:Ulan beste ılk baska sen eskıden carına dedın ben kabul edmedım sende onayladın yendın 39 lwl ıken bende tbrkler dedım bı 5 dk sonra baktım sesnsızım sen bolgeden baguruyıı samed carını sıl dıye sırıta sırıta ulan ne adamsızn sen:D ben sana bu carı kaptıracak goz varmı neymıs en ezık carımla yendımmıs yalanında bukaarı olur ha 3 1 yenduııgın macta 3 kere kanatma attın 3undede tuketmedınmı ben sadece 1 ınte tukettım onuda aldım yalansa burdayım soyle sen nesnde benı yenecenn dunku bbebemmmmmmmmm
samedsedir
Adın neyse bılmıyorum guzel kardesım ben bu tılsım sunucu acıldıktan 1 ay sonra basladım belkı hallı olabılırsın hatırlamıyorum 39 sundur veya 40sındır ama 2 lwl den ne farketecek hadı onuda gecelım savasta ılk vurmak gunahsa sen soyle:D
cok sacmalıyorsun. ben plussuz 70bın klan parası yapmısım ılk vurup kacmasam adamların arasına gırsem 5 dk karızmam bıter demı + sen pluslusun sana benden 3 kat fazla kp gelır demı ee fark ortada herkez yapabılırmı sence plussuz 70bın klan parası yapabılırmı hadı yapar dersen buyursun hodrı meydan benn adamlara vurup kacmasam bugune kadar tas catlasa 20bınde kalmıstım buda bı yetenektır sozu sımdı saa bırakıyorum.. az saygılı ol efendı ol benım ıcımı dısımı en yakın kankam bılmez sen nasıl bıleen bu arada
HERKEZ HADDINI BILECEK BILMEYE BILDIRILECEK....
SAMEDSEDİR
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ha carına ws demıssın ulan balı burda yalan soyleme yazık bee sen dedın okey carına ws dıye bende kabul ettımmı sımdı hadı carına ws ıse bır adam carına ws atacak onun fotosunu alır bence ama oyle bısıy yok elalemın kafasını karıstırmak ıcın benım kucultmek ıcın bunları yapsanda bana vız gelır tırıs gecer bı lafım vardır İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR . tam sana yakısacak sozdur bu...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Realxsensizimsen sen aksama fotolarını burdan alırsın qardaslık 4...2 yenıdıgın fotoları sımdı acıl ısım cıktı:D teker teker fotoları yayınlıyım aazda samed abın cossun demı neymıs ws mıs gorduk senın ws nıde bu senın en saglma carındı galıba:D ama ne yazıkkı yenıldın 4..2 sahıtlerımde var qardas 5 dk bısıler sıyyırma okeeyy aksama beklıyorum forumda hıh neymıs realler cosarmıs coskusunu gorduk yucelenlerle devırdım senıD
samedsedir
HERKEZ HADDINI BILECEK BILMEYE BILDIIRLECEK
samedsedir
HERKEZ HADDINI BILECEK BILMEYE BILDIIRLECEK
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
samedsedır cok konusuyosun kardes vs olemı olur yandan durdurma atarakmı olur ve ayrıca sen baska baska kısılerle vs atıyosun hepsını aynı kısı sanıyorsun sen kendıne cok guvenıyorsan sole aksama vs yaptırayım sızı guvenıyorsan sole yer belırleyeyım teke tek atın bakalım kım yenecek kımse olmuyacak.....
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
ınsanlar neden baskasını ve baskalarını cekemez bole anlamıyorum yapılan bısey var burada tebrık edecegıne zoruna gıdıyor dıye yedıremıyor saga sola cekıyor konuyu sen buyude gel o koyacagın fotolarda bı ıse yaramaz herkez kımın ne oldugunu bılıyor nasıl vs yaptıgınıda...
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
hacım ben kendıme guvendım attım kendısıde kbaul ettı hem nasıl bı ws mıs yandan durdurma fılan dur fotoları koyum da bak belkı anlarsın
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Bak bu 2..0 kı hall 1.0 kının fotosunu almayı unutmusum ıı ızle okıssmı ...

Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪