İşte gerçek set :)

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: İşte gerçek set :)

Mesaj gönderen Sariyerli »

MykonS yazdı:
IxcerenxI yazdı:
rapper yazdı:Seninkide güzel ama asıl set Fancy'de (TEŞKİLAT)
Arkadaş Full Fevzi Cevriye + M2 FİZİKSEL SARJLI + EJDER + BÜYÜCÜ ZIRHI

İnanmayanlar Teşkilata gidip bakabilirler
O meteor olduqundan belkı ıyı setlı ottopsylancet qıbı ıyı bılıosa büyücüyü yatırabılır ama bır savaşçıyı asla yatıramaz fevzı bey savaşçılara hıç bı etkı yapmaz yanı belkı savaşçı ezıq olurda yatırır bılmez savaşçıyı yatırırda fevzı cevo bence fazla bı etkısı yoq onun yerıne elektrık+krıtık yada buz+krıtık yapsın gerçek set ozman olur
Ottopsylancet ho zırhın darısı başıma bılge cevo set varda ejder yoq bıde 49 lvl olsam xD

fevzi cevriye mi işe yaramaz savaşçılarda fevzi cevriye set kullanmadın sanırım ..

Fevzi cevriye set eskiden olsa savaşçıya iyi vurmazdı çünkü max zırh %60 tı savaşçılarda
Ancak grup bölgeleri gelince gelen yeni yetenek sistemi ile savaşçıların max zırhı %30 oldu
Şuan ben fevzi cevriye + azat cevriye karışık dizdim (Meteoroit + Elektrik Genelde kimse kullanmaz ama harika bi kombinasyon :D ) savaşçıya kritiksiz 2500 3000 arası vuruyorum
Kritikler işe girince 5000 leri buluyorum :D

Ceren Yok ben inanmam fevzi cevriye kötü diyosan buyur "Welcome to Tılsım" beklerizz :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Sariyerli yazdı:
MykonS yazdı:
IxcerenxI yazdı:

O meteor olduqundan belkı ıyı setlı ottopsylancet qıbı ıyı bılıosa büyücüyü yatırabılır ama bır savaşçıyı asla yatıramaz fevzı bey savaşçılara hıç bı etkı yapmaz yanı belkı savaşçı ezıq olurda yatırır bılmez savaşçıyı yatırırda fevzı cevo bence fazla bı etkısı yoq onun yerıne elektrık+krıtık yada buz+krıtık yapsın gerçek set ozman olur
Ottopsylancet ho zırhın darısı başıma bılge cevo set varda ejder yoq bıde 49 lvl olsam xD

fevzi cevriye mi işe yaramaz savaşçılarda fevzi cevriye set kullanmadın sanırım ..

Fevzi cevriye set eskiden olsa savaşçıya iyi vurmazdı çünkü max zırh %60 tı savaşçılarda
Ancak grup bölgeleri gelince gelen yeni yetenek sistemi ile savaşçıların max zırhı %30 oldu
Şuan ben fevzi cevriye + azat cevriye karışık dizdim (Meteoroit + Elektrik Genelde kimse kullanmaz ama harika bi kombinasyon :D ) savaşçıya kritiksiz 2500 3000 arası vuruyorum

Ceren Yok ben inanmam fevzi cevriye kötü diyosan buyur "Welcome to Tılsım" beklerizz :D
Birşey bilmeyenler yorum atıyor
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Ottopsylancet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Ottopsylancet »

Ben direnc yerine kons yaptım eğer üstünüz full buz + büyü kritik ise savascıya zihin attıktan sonra uzaktan kons acıp vurmaya baslarsanız savascı 60 canda olsa bile yanınıza gelmeden kesebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Büyü buz : 1098
Büyü elektrik : 614
Büyü kritik : 27.1
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
maviakrepikv
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maviakrepikv »

ejder asa görev itemi mi görev itemi ise hangi görevden veriliyo ?
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

ejder asa mı görew itemi 200m lik görew itemi hey yawrum hey ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
maviakrepikv
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maviakrepikv »

200 m vay o ne öyle elime alamam ben onu :D
Darkxblade[41]
Enerjik[47]
Rockfest[31]
S A N C A K
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

rapper yazdı:
Sariyerli yazdı:
MykonS yazdı:
IxcerenxI yazdı:

Birşey bilmeyenler yorum atıyor
hasan mı büyücüyü bilmiyor yoksa ben mi inanmıyorsab gel tılsıma gör ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
alem623
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen alem623 »

Hayda qq bi bana böle itemler çıkmıoyr 47 lwl büyü 37 şifa 49 savaş var 2 senenin oyuncusuyum item düşmüor
1 saat önce folklor emsali 34 lwlik diş[color=#404040][color=#404040][color=#4040FF][color=#4040FF][color=#4040FF][color=#808000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ottopsylancet yazdı:Ben direnc yerine kons yaptım eğer üstünüz full buz + büyü kritik ise savascıya zihin attıktan sonra uzaktan kons acıp vurmaya baslarsanız savascı 60 canda olsa bile yanınıza gelmeden kesebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Hop sarsılmaz.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Ottopsylancet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Ottopsylancet »

aldatmaz2012 yazdı:
Ottopsylancet yazdı:Ben direnc yerine kons yaptım eğer üstünüz full buz + büyü kritik ise savascıya zihin attıktan sonra uzaktan kons acıp vurmaya baslarsanız savascı 60 canda olsa bile yanınıza gelmeden kesebilirsiniz. Tavsiye ederim..
Hop sarsılmaz.
Hep bu taktikle kesiyorum sarsılmaz açanı görmedim savaşçılar sürekli saldırı halinde olup büyücüyü en hızlı şekilde en fazla canla kesmek istedikleri için zaman kaybetmek istemiyolar açarsada zaten yeterince kritiğim var yanıma gelene kadar indiririm :)
Resim
Resim
Resim

“Büyücü” sayfasına dön