EMİNÖNÜN EN İYİ ŞİFALARI KİMDİR?
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: EMİNÖNÜN EN İYİ ŞİFALARI KİMDİR?
Ozan beni bilirsin , ws doğama ters
en fazla eğlenmek için olabilir lakin Alper ile ws atmak benim için ancak tecrübe ve unutulmaz bi anı olur 
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Kuzenım diye sölemiyorum gerçekten .Eminönünde Savaşcılarla tek vs atan şifacı karakter İNFERNAL dı. dier şifacılar hep klan şifacısı iken o hep ws atıyodu izliyodum hep.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
O gün atmanı çok istememe rağmen vs atmak istemediğini söylemiştinSifacixhezae yazdı:Ozan beni bilirsin , ws doğama tersen fazla eğlenmek için olabilir lakin Alper ile ws atmak benim için ancak tecrübe ve unutulmaz bi anı olur
PIRASASAPI
- bySerseri12
- Acemi Savaşçı
Emrecanxşifa
Tabikide konfüçyüs ve Jigy bence oyun tarzlarının dışında şifacılık hakkında nerdeyse herşeyi bilirler.
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
ozaerdenn yazdı:O gün atmanı çok istememe rağmen vs atmak istemediğini söylemiştinSifacixhezae yazdı:Ozan beni bilirsin , ws doğama tersen fazla eğlenmek için olabilir lakin Alper ile ws atmak benim için ancak tecrübe ve unutulmaz bi anı olur
Boşver Alper Abi'nin bi imajı var zedeleme kesip
![]()
ozaerdenn yazdı:Benim birazcık yolum var tam kıvıramadım işi henüzSifacixhezae yazdı:Haha çok mersi :lol: En az senin kadar , elimizden geldiğinceozaerdenn yazdı:Ve sen Zehra AblaSifacixhezae yazdı:Konfücyus,HAMMERHEAD,HaYaLxXxGaYYa,INFERNALAlper Abi'yi kesebileceğin konusunda ısrarcıyım, kes de şifacı görsün cümle alem
ozaerdenn yazdı:Çağlar kesmişti Alper Abi'yi savaşçısıyla.FERRAND yazdı:Kendini bile öldüğünde kaldırabilen tek şifacı Konfüçyüs alper kardeşimiz enleri toplamış biridir. İyi maden çeker iyi şifa basar iyi ws atar daha onu öldürebileni görmedi bu gözler 3 buçuk yıldır oynarım bu oyunu ve onu 2 yıldır tanıyorum ve bu konuya yorum yazan herkes dahil tanımayan yoktur onu eminönü sunucusunda, eminönü sunucusunda nam salmış bir kişidir kendisi.
ozaerdenn yazdı:
Tek fotoğraf yeter.3-0 yenmiş Çağlar öyle dediler ikisi de
FERRAND
- Cunocuneyt
- FareAdam Düşmanı
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bence biraz saçma konu. Bana göre odur sana göre budur. Böyle en iyi şifa bulunmaz ki...
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Maalesef sana katılmıyorum. İbn-i Cevriye Asa'da Cevriye yükseltince "Yanlışlıkla mı yaptın?" diye soranların olduğu bir yerde en iyi vardır. Her şeyi Büyü Şifa'dan ibaret sananların bulunduğu yerde en iyi vardır.hallelujah yazdı:Bence biraz saçma konu. Bana göre odur sana göre budur. Böyle en iyi şifa bulunmaz ki...
PIRASASAPI
- Kinghunter
- Şarapçı'nın Sırdaşı
xDaNGeRxTRoJeNx