>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Mesaj gönderen kertenkele »

Chekdar yazdı:
kertenkele yazdı:o zaman şöyle birşey olabilir oyunun farkı olması için grup bölgelerinin girişinde bi kişi olsun aktar gibi girer girmez yüksek bir fiyattan iksir alabilelim grup bölglelerinden çıkarsak da iksirler yok olsun

olabilir ama iksir yok olduğunda parası gelsin eğer yüksek fiyattansa :)
Parası gelmesi çok kolaylaştırır ama işportacı gibi olabilir normale 5te1 ttnetliye 4te1 pluslıya 3te1 :D
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

kertenkele yazdı:
Chekdar yazdı:
kertenkele yazdı:o zaman şöyle birşey olabilir oyunun farkı olması için grup bölgelerinin girişinde bi kişi olsun aktar gibi girer girmez yüksek bir fiyattan iksir alabilelim grup bölglelerinden çıkarsak da iksirler yok olsun

Parası gelmesi çok kolaylaştırır ama işportacı gibi olabilir normale 5te1 ttnetliye 4te1 pluslıya 3te1 :D
Doğru bu daha mantıklı ...

Hemde plusa yönelim olur ...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Chekdar yazdı:
kertenkele yazdı:
Chekdar yazdı:

Doğru bu daha mantıklı ...

Hemde plusa yönelim olur ...
hem grup bölgelerindeki iksir sıkıntısını önler hem de kimyacılık kurtulur
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

Güncell
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
Kolaylık olması açısından nefis olur gerçekten. Bu tür oyunlarda genelde oyun içinde para karşılığı kudret ve can iksirleri satılıyor. İyi hoşta bizim oyuna has Kimyacı sınıfı var aktarda satılırsa bunun bir amacı kalmaz. Bir yandan bu oyuna özgü bir taraf olduğu için böyle kalması iyi olur diye düşünüyorum. İyi forunlar...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

maxxperfect yazdı:Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
Kolaylık olması açısından nefis olur gerçekten. Bu tür oyunlarda genelde oyun içinde para karşılığı kudret ve can iksirleri satılıyor. İyi hoşta bizim oyuna has Kimyacı sınıfı var aktarda satılırsa bunun bir amacı kalmaz. Bir yandan bu oyuna özgü bir taraf olduğu için böyle kalması iyi olur diye düşünüyorum. İyi forunlar...
Aslında bir yandan haklısın neden dersen oyunda bir kimyacı sınıfı var bide şifacılar var eğer aktara iksirler eklenirse adam 100 tane alır şifacıya gerek kalmaz doğru diyorsun ama ben reçete olarak düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
maxxperfect
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen maxxperfect »

KaraXHayalet yazdı:
maxxperfect yazdı:Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
Aslında bir yandan haklısın neden dersen oyunda bir kimyacı sınıfı var bide şifacılar var eğer aktara iksirler eklenirse adam 100 tane alır şifacıya gerek kalmaz doğru diyorsun ama ben reçete olarak düşünüyorum
Evet reçete satılması mantıklı. Şöyle bir durumda var: Mesela 45 seviye kudret iksirinde 10 topaz 10 ökse otu 1 saf demir istiyo üretmek için topaz ım 1500 e yakın var tamam. saf demir lerde hazırlanır o da tamam. Ama bu sayıda ökse otu satan bulamıyorum ve oturup 1500 tane toplayacak halim yok. ve bu kadar topllayan (tek başına) olduğunu sanmıyorum. Burada sıkıntı bir anlık kudret doldurmak için 21 tane materyal harcamak biraz fazla =) 4 topaz 4 ökse otu( ökse otundan daha mantıklısıda çıban otu veya abonoz odunu tungsten veya mantar vs. olabilir yani değerli madenleri elde edebilmek için zaman harcadığımızda ele geçen değersizler. Ökse otu yerine bunların olmasını mantıklı buluyorum =) sırf kudret iksiri için ökse otu toplamak işime gelmez he ökse meyvesi için madene oturan otlarıda kudret iksirine harcayan varsa bilemem =) ) yineliyorum 4 topaz 4 mantar 2 saf demir olursa daha iyi olur diye düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

kardeş şifayla iksir aynımmı ya 30 sn süre var can ve kudret iksirlerinde daha diğer iksirlerde ise ooo çok beklemen gerek.

Bizim isteğimiz kudret ve enerji iksirleri tek makul bi fiyata satılsın.

Bide bende kimyacıyım yani iksir üretmek maden bulmak kolay değil birde grup bölgeleri geldikten sonra düşük lvlli madenlerde pahalandı...
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

GÜNCEL

Resim
Kullanıcı avatarı
Puppetmaster
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Puppetmaster »

Grup bölgelerine iksir satıcı koyulamıcaksada sadece grub bölgelerinde kullanılan iksirler Aktar Şevket tarafından satılabilir parayla.Şöyle mesela Tilki Kudretlendiren İksir(Bu iksir sadece grub bölgelerinde kullanılabilir).En mantıklısı bu bence.Kimyacılarada zarar vermez.Oyunun dengesinide bozmaz.
Gotteshelfer(49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön