Parası gelmesi çok kolaylaştırır ama işportacı gibi olabilir normale 5te1 ttnetliye 4te1 pluslıya 3te1Chekdar yazdı:kertenkele yazdı:o zaman şöyle birşey olabilir oyunun farkı olması için grup bölgelerinin girişinde bi kişi olsun aktar gibi girer girmez yüksek bir fiyattan iksir alabilelim grup bölglelerinden çıkarsak da iksirler yok olsun
olabilir ama iksir yok olduğunda parası gelsin eğer yüksek fiyattansa
>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<
Doğru bu daha mantıklı ...kertenkele yazdı:Parası gelmesi çok kolaylaştırır ama işportacı gibi olabilir normale 5te1 ttnetliye 4te1 pluslıya 3te1Chekdar yazdı:kertenkele yazdı:o zaman şöyle birşey olabilir oyunun farkı olması için grup bölgelerinin girişinde bi kişi olsun aktar gibi girer girmez yüksek bir fiyattan iksir alabilelim grup bölglelerinden çıkarsak da iksirler yok olsun
Hemde plusa yönelim olur ...
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
hem grup bölgelerindeki iksir sıkıntısını önler hem de kimyacılık kurtulurChekdar yazdı:Doğru bu daha mantıklı ...kertenkele yazdı:Parası gelmesi çok kolaylaştırır ama işportacı gibi olabilir normale 5te1 ttnetliye 4te1 pluslıya 3te1Chekdar yazdı:kertenkele yazdı:o zaman şöyle birşey olabilir oyunun farkı olması için grup bölgelerinin girişinde bi kişi olsun aktar gibi girer girmez yüksek bir fiyattan iksir alabilelim grup bölglelerinden çıkarsak da iksirler yok olsun
Hemde plusa yönelim olur ...
Güncell
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
Kolaylık olması açısından nefis olur gerçekten. Bu tür oyunlarda genelde oyun içinde para karşılığı kudret ve can iksirleri satılıyor. İyi hoşta bizim oyuna has Kimyacı sınıfı var aktarda satılırsa bunun bir amacı kalmaz. Bir yandan bu oyuna özgü bir taraf olduğu için böyle kalması iyi olur diye düşünüyorum. İyi forunlar...
Kolaylık olması açısından nefis olur gerçekten. Bu tür oyunlarda genelde oyun içinde para karşılığı kudret ve can iksirleri satılıyor. İyi hoşta bizim oyuna has Kimyacı sınıfı var aktarda satılırsa bunun bir amacı kalmaz. Bir yandan bu oyuna özgü bir taraf olduğu için böyle kalması iyi olur diye düşünüyorum. İyi forunlar...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Aslında bir yandan haklısın neden dersen oyunda bir kimyacı sınıfı var bide şifacılar var eğer aktara iksirler eklenirse adam 100 tane alır şifacıya gerek kalmaz doğru diyorsun ama ben reçete olarak düşünüyorummaxxperfect yazdı:Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Evet reçete satılması mantıklı. Şöyle bir durumda var: Mesela 45 seviye kudret iksirinde 10 topaz 10 ökse otu 1 saf demir istiyo üretmek için topaz ım 1500 e yakın var tamam. saf demir lerde hazırlanır o da tamam. Ama bu sayıda ökse otu satan bulamıyorum ve oturup 1500 tane toplayacak halim yok. ve bu kadar topllayan (tek başına) olduğunu sanmıyorum. Burada sıkıntı bir anlık kudret doldurmak için 21 tane materyal harcamak biraz fazlaKaraXHayalet yazdı:Aslında bir yandan haklısın neden dersen oyunda bir kimyacı sınıfı var bide şifacılar var eğer aktara iksirler eklenirse adam 100 tane alır şifacıya gerek kalmaz doğru diyorsun ama ben reçete olarak düşünüyorummaxxperfect yazdı:Bu fikre hem katılıyorum hemde katılmıyorum.
kardeş şifayla iksir aynımmı ya 30 sn süre var can ve kudret iksirlerinde daha diğer iksirlerde ise ooo çok beklemen gerek.
Bizim isteğimiz kudret ve enerji iksirleri tek makul bi fiyata satılsın.
Bide bende kimyacıyım yani iksir üretmek maden bulmak kolay değil birde grup bölgeleri geldikten sonra düşük lvlli madenlerde pahalandı...
Bizim isteğimiz kudret ve enerji iksirleri tek makul bi fiyata satılsın.
Bide bende kimyacıyım yani iksir üretmek maden bulmak kolay değil birde grup bölgeleri geldikten sonra düşük lvlli madenlerde pahalandı...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Puppetmaster
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Grup bölgelerine iksir satıcı koyulamıcaksada sadece grub bölgelerinde kullanılan iksirler Aktar Şevket tarafından satılabilir parayla.Şöyle mesela Tilki Kudretlendiren İksir(Bu iksir sadece grub bölgelerinde kullanılabilir).En mantıklısı bu bence.Kimyacılarada zarar vermez.Oyunun dengesinide bozmaz.
Gotteshelfer(49)