Bu acı günümüzde bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı herkese tek tek teşekkür ederim.Ayrıca Sobee ve İKV ekibinede ayrıca teşekkürelerimi ve şükranlarımı bir borç biliyorum.Herkesten Allah razı olsun.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,evlat acısını kimseye göstermesin.
Doğan GİRMENÇ
İKV' nin Küçük Kahramanı 'Halit GİRMENÇ' i Anıyoruz!!!
Re: İKV' nin Küçük Kahramanı 'Halit GİRMENÇ' i Anıyoruz!!!
puma yazdı:Bu acı günümüzde bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı herkese tek tek teşekkür ederim.Ayrıca Sobee ve İKV ekibinede ayrıca teşekkürelerimi ve şükranlarımı bir borç biliyorum.Herkesten Allah razı olsun.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,evlat acısını kimseye göstermesin.[/col
Doğan GİRMENÇ
Amin Doğan abi kimse yaşamasın böle bi acıyı Allah Sana ve ailene Sabırlar versin ....
- Roaadonis1993
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
puma yazdı:Bu acı günümüzde bizlere vermiş olduğunuz bu destekten dolayı herkese tek tek teşekkür ederim.Ayrıca Sobee ve İKV ekibinede ayrıca teşekkürelerimi ve şükranlarımı bir borç biliyorum.Herkesten Allah razı olsun.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,evlat acısını kimseye göstermesin.
Doğan GİRMENÇ

İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ne diyeyim bilemedim. Mekanın cennet olsun küçük kardeşim.. Gözlerim sulandı ..
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Allah Sabır Versin...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- deliceza28
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge of Nobility
Abi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah ölğme isyan etmemek elde değil ama ölüm Allah'ın taktiri buan çağre yok :| koskoca 1 yıl ne çabuk geçti 

MeddLe, Deliceza, VangelisTK, Rajaz, Pinkxfloyd, Yangmanchun.
Allah c.c Rahmet EyLesın Nur İçinde Yatsın Başınız Sağ Olsun
Doğan kardeşim acıların en büyüğünü yaşadın.Umarım hayat sana bunla yaşama
gücünü verir.Unutacağın bir acı değil çünki.Ruhu şahd içinde yatsın Allah rahmet eylesin sana ve ailenede sabırlar versin .Bu anma yazısını şimdi gördüm Doğancım Sevgiler saygılar....
Ocipres
gücünü verir.Unutacağın bir acı değil çünki.Ruhu şahd içinde yatsın Allah rahmet eylesin sana ve ailenede sabırlar versin .Bu anma yazısını şimdi gördüm Doğancım Sevgiler saygılar....
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
allah rahmet eylesin gerçekten üzücü bir olaydı googleden araştırdım ve okudum allah rahmet eylesin. inanın üzüldüm.
ve ayrıca ilk defa saçma bulduğum fakit geçirmek sitres atmak için oynadığım bu oyunla ilk kez gurur duydum ve daha çok önem verdim bu oyuna
ve ayrıca ilk defa saçma bulduğum fakit geçirmek sitres atmak için oynadığım bu oyunla ilk kez gurur duydum ve daha çok önem verdim bu oyuna
Hırs
...duygulanmamak, hüzünlenmemek elde değil. sanırım bunu ancak baba olanlar anlayacaktır... acını en derinden paylaşıyoruz. sevgi, saygı ve metanet dileklerimizle.....
...irişir menzil-i maksuduna aheste giden,
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...
Burakkk---Byfancy---Mirza
tiz'i reftar olanın payine taman dolaşır...
Burakkk---Byfancy---Mirza