morukkelleci yazdı:al na parmak izimi bas sen anca :mrgreen:Theanswer3 yazdı:morukkelleci yazdı:kalem müdürüm müsün len sen :mrgreen:
düşünürüm :mrgreen:
olayımmı lenkalem müdürün
SoulofxTeam ( Yapılanma Kadrosu )
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: SoulofxTeam ( Yapılanma Kadrosu )
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Laflarımı çalma lan şeRRomorukkelleci yazdı:senin olamadığın birşey oldum evet lonca kuruyom at hırsızı :mrgreen:ermanxguzu yazdı:DD adammı oldun ahahahaha lonca kuruonmorukkelleci yazdı:üyelerimizden kefil olacağı kişiler varsa pm ile alabilirim![]()
imzalarınızda nickinizi belirtebilirsiniz sizce sorun olmazsa
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz
Azizz
Warning
Bywarning
Azizz
Warning
Bywarning
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Sen daha düşün düşüne düşüne bu hallere geldin zatenmorukkelleci yazdı:kalem müdürüm müsün len sen :mrgreen:
düşünürüm :mrgreen:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
buluşalım bir gün o zmn loncanın geleceğini masaya yatırırız :mrgreen:Canceazi yazdı:Sen daha düşün düşüne düşüne bu hallere geldin zatenmorukkelleci yazdı:kalem müdürüm müsün len sen :mrgreen:
düşünürüm :mrgreen:) Sen Master ve pauli izmirli bende gelirsem soulofxotuzbeş açarım
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
mert bu konuda haklı yeminle Soulofxsamuel i 45 yapana kadar bu adamın bnde tek hakkı olmadı hep oylardı tmm işim war gelcem sonra abisi bi işim daha cıktı diyodu ondan sonra soulofxkrnlk a da bi cevriye ye gelikti oda ezik şifasıyla geldimorukkelleci yazdı:evet doğrudur sen anca ayda yılda bir topladın #@!? dev komodoyu kestirdin döndükTheanswer3 yazdı:gırgır şamata gidiyoruzMegaxSouL yazdı:Benim yürütemediğim loncayı Mert yürütcekmiş ne diim Kolay geledün bi dev anayı kestik 6 kişi grup kanalı esprilerle doldu
biz bu adamlarla her dakika beraberiz
olum carı actım bide 2 lwl de ettim artık yaz diyom xP
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Şifacı Açıyorum soulofxizmirli sonra kasarız bi ara
)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
çarın ismini görüşelim loncada çok izmirli var :mrgreen:
o adamın beni kastığını hiç hatırlamıyorum ya veysel fare köyde kasmıştır ya da diğerleri 5 10 dk kasmıştır
gittim adamlara işim gücüm yok gibi cevriye kestim dev ana kestim topladım 25 30 35 kaç level varsasoulofxkrnlk yazdı:mert bu konuda haklı yeminle Soulofxsamuel i 45 yapana kadar bu adamın bnde tek hakkı olmadı hep oylardı tmm işim war gelcem sonra abisi bi işim daha cıktı diyodu ondan sonra soulofxkrnlk a da bi cevriye ye gelikti oda ezik şifasıyla geldimorukkelleci yazdı:evet doğrudur sen anca ayda yılda bir topladın #@!? dev komodoyu kestirdin döndükTheanswer3 yazdı:gırgır şamata gidiyoruzMegaxSouL yazdı:Benim yürütemediğim loncayı Mert yürütcekmiş ne diim Kolay geledün bi dev anayı kestik 6 kişi grup kanalı esprilerle doldu
biz bu adamlarla her dakika beraberizallahtan soulofxdeli ( enes ) ve soulofxmvp ( cemil ) abi wardı onların cok emegi wardı soulofxmvp sanki bni kasmaktan baska işi yoktu
o adamın beni kastığını hiç hatırlamıyorum ya veysel fare köyde kasmıştır ya da diğerleri 5 10 dk kasmıştır
- soulofxkrnlk
- Cin Avcısı
la tmm yaz ismimi bitsinmorukkelleci yazdı:çarın ismini görüşelim loncada çok izmirli var :mrgreen:gittim adamlara işim gücüm yok gibi cevriye kestim dev ana kestim topladım 25 30 35 kaç level varsasoulofxkrnlk yazdı:mert bu konuda haklı yeminle Soulofxsamuel i 45 yapana kadar bu adamın bnde tek hakkı olmadı hep oylardı tmm işim war gelcem sonra abisi bi işim daha cıktı diyodu ondan sonra soulofxkrnlk a da bi cevriye ye gelikti oda ezik şifasıyla geldimorukkelleci yazdı:evet doğrudur sen anca ayda yılda bir topladın #@!? dev komodoyu kestirdin döndükTheanswer3 yazdı:gırgır şamata gidiyoruzMegaxSouL yazdı:Benim yürütemediğim loncayı Mert yürütcekmiş ne diim Kolay geledün bi dev anayı kestik 6 kişi grup kanalı esprilerle doldu
biz bu adamlarla her dakika beraberizallahtan soulofxdeli ( enes ) ve soulofxmvp ( cemil ) abi wardı onların cok emegi wardı soulofxmvp sanki bni kasmaktan baska işi yoktu
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
Güncel Üye Listemiz ...
Soulofxhoplite = Şifacı [Lonca Sorumlusu]
Soulofxking = Büyücü
Soulofxapache = Savaşçı
Soulofxmaster = Şifacı
Soulofxkubar = Büyücü
Soulofxartiz = Savaşçı
Soulofxpauli = Büyücü
Soulofxqanq = Savaşçı
Soulofxmore = Savaşçı
Soulofxkrnlk = Büyücü
[Üyelerimizin asıl çarları bende saklıdır]
SoulofxTeam eski kadrosunda yer alan üyeler bizim adımızı taşımalarına rağmen loncamız dahilinde değildir.
Not: Loncamızın imzasını en iyi şekilde yapacak oyuncuya ödül veriyorum.
Soulofxking = Büyücü
Soulofxapache = Savaşçı
Soulofxmaster = Şifacı
Soulofxkubar = Büyücü
Soulofxartiz = Savaşçı
Soulofxpauli = Büyücü
Soulofxqanq = Savaşçı
Soulofxmore = Savaşçı
Soulofxkrnlk = Büyücü
SoulofxTeam eski kadrosunda yer alan üyeler bizim adımızı taşımalarına rağmen loncamız dahilinde değildir.
morukkelleci yazdı:Güncel Üye Listemiz ...
Soulofxking = Büyücü
Soulofxapache = Savaşçı
Soulofxmaster = Şifacı
Soulofxkubar = Büyücü
Soulofxartiz = Savaşçı
Soulofxpauli = Büyücü
Soulofxqanq = Savaşçı
Soulofxmore = Savaşçı
Soulofxkrnlk = Büyücü
Soulof Loncası Gidişati Baya İYi SAkın Kötü Yola Düşmeyin mertt :lol: Allahına Gurban :mrgreen: