Lonca Nefes Junon Kesimi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lonca Nefes Junon Kesimi

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çık ;) Konuşmadan haberi olmayan mahlukat ...

Kimseyle şu ana kadar bir tartışma yaşamadım, yaşamak istememde fakat kendini bilmez sözler çileden çıkarıyor insanı !!
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çık ;) Konuşmadan haberi olmayan mahlukat ...

Kimseyle şu ana kadar bir tartışma yaşamadım, yaşamak istememde fakat kendini bilmez sözler çileden çıkarıyor insanı !!
laftan anlamayan şahıslarla muhatap olmak istemiyorum ama sen illa benle muhatap ol diyorsun... Amacın ne ????
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

abuzeddin yazdı:
Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çık ;) Konuşmadan haberi olmayan mahlukat ...

laftan anlamayan şahıslarla muhatap olmak istemiyorum ama sen illa benle muhatap ol diyorsun... Amacın ne ????
Benle muhattap olmanı sağlamak :) Sen kimsin ula muhattap olmaya çalışayım senle ;)

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

Sahinhilebazmsti yazdı:
abuzeddin yazdı:

Benle muhattap olmanı sağlamak :) Sen kimsin ula muhattap olmaya çalışayım senle ;)
tmm kardesim senle kimse muatap diil sen git gumda oyna forum senin neyine lolipopunuda al burası senin yaşıtlarına uygun deil hadi kuzum bb
:)) kross kaç kez söyledim cocuklarla muatap olma emzigini ver susar :)) :evil: :evil: :evil: :evil:
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Saygısız kişilere verecek cevabım yok.

Bu güzel konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum. Tekrardan tebrik ediyorum sizleri Arda. Başarılarınızın devamını dilerim.

LoncaEFSANELER
Yönetim
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

MuStafa Uzatma Cevap Yazma Tamam Bosver Tebrik Edip Geçmek Düşer Sana Konu Amacından Çıkmasın
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

IIZMITLII yazdı:Tebrikler için teşekkür eder Bu başarıyı ortak yaşamak için Junon kesimini acıklıyoruz.

Biz 3 Büyücü 2 Şifacı ve 1 Savaşcı gitmeyi uygun gördük...
junon kesiminin önemli detayları şunlar...

Hapishaneye gönderilen kişi hiç zaman kaybetmeden Aşağı inip tekrar yerini alması gerekir...

Tank sürekli Saglam vuran bir büyücüye Hedef saptırma yapması Gerekir.

Tankınızın elektrik direnci Bin olsun Zırhı 70de 70 olsun. Cok düşük bi olasılıkda olsa Eğer tankı hapishaneye ışınlaması durumunda direnci bin olan başka biri Tank gelene kadar Junonu oyalaması lazım.....

Junonun lanetlediği kişiye Büyücülerden biri 2 saniye icinde büyü bozma yapması gerekiyor...

Ve Junonun yanında olan yılan ne kadar az hayatta kalırsa Junonun Tıss diyip heryeri alevler içine alma şansıda okadar düşük olr...Eğer Tıss derde Patlama olrsa Hmn bir büyücü kutup açsın Kutup bittikten sonra yılanı kesin ve kesime devam edin....
Paylasımın için tskler. Tılsım Sunucusundan oynuyorum oyunu. Ekibide ayrıca tbrk ediyorum.
Fakar bi sorum olucak. Junon 15 canda sarsılmaz actığında nasıl kaldırcaz sarsılmazı?
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

kaldıramıyacan. Sadece meteroit atmıyacan junona okadar. Gene direnc kırma ve buz*Elektrikle dalmaya devam.. Oraya kadar getirdiysen geriside gelir zaten...
Kullanıcı avatarı
Darknessxcaptain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Darknessxcaptain »

IIZMITLII yazdı:kaldıramıyacan. Sadece meteroit atmıyacan junona okadar. Gene direnc kırma ve buz*Elektrikle dalmaya devam.. Oraya kadar getirdiysen geriside gelir zaten...
eyw. saolasın
Resim
Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

15. kesim :D serisi var varmı e.ö bizden fazla kesen şu yaratıgı ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön