Kimseyle şu ana kadar bir tartışma yaşamadım, yaşamak istememde fakat kendini bilmez sözler çileden çıkarıyor insanı !!
Lonca Nefes Junon Kesimi
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Lonca Nefes Junon Kesimi
Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çık
Konuşmadan haberi olmayan mahlukat ...
Kimseyle şu ana kadar bir tartışma yaşamadım, yaşamak istememde fakat kendini bilmez sözler çileden çıkarıyor insanı !!
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
laftan anlamayan şahıslarla muhatap olmak istemiyorum ama sen illa benle muhatap ol diyorsun... Amacın ne ????Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çıkKonuşmadan haberi olmayan mahlukat ...
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Benle muhattap olmanı sağlamakabuzeddin yazdı:laftan anlamayan şahıslarla muhatap olmak istemiyorum ama sen illa benle muhatap ol diyorsun... Amacın ne ????Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çıkKonuşmadan haberi olmayan mahlukat ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
tmm kardesim senle kimse muatap diil sen git gumda oyna forum senin neyine lolipopunuda al burası senin yaşıtlarına uygun deil hadi kuzum bbSahinhilebazmsti yazdı:Benle muhattap olmanı sağlamakabuzeddin yazdı:laftan anlamayan şahıslarla muhatap olmak istemiyorum ama sen illa benle muhatap ol diyorsun... Amacın ne ????Sahinhilebazmsti yazdı:Arkadaşım sen kimsin ki bana bu şekil hitaplarda bulunuyorsun! Sen öncelikle edebini üslubunu takın öyle karşıma çıkKonuşmadan haberi olmayan mahlukat ...
Kimseyle şu ana kadar bir tartışma yaşamadım, yaşamak istememde fakat kendini bilmez sözler çileden çıkarıyor insanı !!Sen kimsin ula muhattap olmaya çalışayım senle
![]()
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Saygısız kişilere verecek cevabım yok.
Bu güzel konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum. Tekrardan tebrik ediyorum sizleri Arda. Başarılarınızın devamını dilerim.
Bu güzel konuyu daha fazla kirletmek istemiyorum. Tekrardan tebrik ediyorum sizleri Arda. Başarılarınızın devamını dilerim.
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
MuStafa Uzatma Cevap Yazma Tamam Bosver Tebrik Edip Geçmek Düşer Sana Konu Amacından Çıkmasın
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Paylasımın için tskler. Tılsım Sunucusundan oynuyorum oyunu. Ekibide ayrıca tbrk ediyorum.IIZMITLII yazdı:Tebrikler için teşekkür eder Bu başarıyı ortak yaşamak için Junon kesimini acıklıyoruz.
Biz 3 Büyücü 2 Şifacı ve 1 Savaşcı gitmeyi uygun gördük...
junon kesiminin önemli detayları şunlar...
Hapishaneye gönderilen kişi hiç zaman kaybetmeden Aşağı inip tekrar yerini alması gerekir...
Tank sürekli Saglam vuran bir büyücüye Hedef saptırma yapması Gerekir.
Tankınızın elektrik direnci Bin olsun Zırhı 70de 70 olsun. Cok düşük bi olasılıkda olsa Eğer tankı hapishaneye ışınlaması durumunda direnci bin olan başka biri Tank gelene kadar Junonu oyalaması lazım.....
Junonun lanetlediği kişiye Büyücülerden biri 2 saniye icinde büyü bozma yapması gerekiyor...
Ve Junonun yanında olan yılan ne kadar az hayatta kalırsa Junonun Tıss diyip heryeri alevler içine alma şansıda okadar düşük olr...Eğer Tıss derde Patlama olrsa Hmn bir büyücü kutup açsın Kutup bittikten sonra yılanı kesin ve kesime devam edin....
Fakar bi sorum olucak. Junon 15 canda sarsılmaz actığında nasıl kaldırcaz sarsılmazı?

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
kaldıramıyacan. Sadece meteroit atmıyacan junona okadar. Gene direnc kırma ve buz*Elektrikle dalmaya devam.. Oraya kadar getirdiysen geriside gelir zaten...
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
eyw. saolasınIIZMITLII yazdı:kaldıramıyacan. Sadece meteroit atmıyacan junona okadar. Gene direnc kırma ve buz*Elektrikle dalmaya devam.. Oraya kadar getirdiysen geriside gelir zaten...

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
15. kesim
serisi var varmı e.ö bizden fazla kesen şu yaratıgı ?