Crack yazdı:Sizin aklınız fitne fücura çalışıyosa biz normal oyuncuların suçu ne. ? BEnde 24 saat oyundayım ben neden bilmiyorum oyun hatalarını, açıklarını. Ağalar beyler krallık kuracak dalavereyle sonra banlanınca ağlayacaksınız. Öyle dünya yok. Oyun hatası geçen de yaşandı ve herkes test sunucusuna gitti o zaman da gitmeseydiniz. Oyun hatası deniz yemeyen domuz oh..................
kardeş öyle açıklardan bahsetmiyoruz, adamlar tüccardan gözlüğü falan beleşe çekmişler, sen orda bedava olduğunu görsen çekmezmiydin? Hackle falan değil tamamen oyunun kendi hatası sonucu çekmişler. Beleş gözükmüş yani..
Kızan bence bun tipleri muhatap bile almaya gerek yok sırf bişeyler yazmak için yazanlar bunlar. 2 tane yorumu okuyup gaza gelen her basiretsizi ciddiye alırsak bu iş çıkmaza girecek, farkındaysanız hakaretler gittikçe artıyor artık yorum yapmadan bekleyelim derim. yönetici arkdaşlar da zor durumdalar, görmezden gelinecek bir durum değildi, biraz sabır arkdaşlar...
aynen ya bu profildeki ileti sayısı artınca madalya mı takıyorlar, benim bununla ilgili bi bilgim yok.
gece çavuşuyum ya gündüz uyumam lazım, hepinize iyi gündüzler
pompaya para almıyorlar yaa.. bende yürüdüm mü, asfaltta ayak izim kalırdı
maymuncuk yazdı:tabi ki GM leri eleştirmek kolaydır ama sizin yaptığınızın savunur yanı yoktur
arkadaşlar farkında mısınız siz kendi oyununuzu soymaya çalıştınız bunu gerçek hayatla bir bağdaştırın lütfen burda GM lere tepki göstermenize hiç gerek yok çok iyi olmuş bu oyundaki hırsızların tamamı yok olacak sonunda kasıtlı olarak bu tür hatalar üretilse ne olur kim hırszı kim dürüst belli olur hepinize iyi olmuş umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır
Bnece Adam akıLLı konuş ayağını denk al ... Sen kime hırsız dıosun burdakı suclu sadece oyun yonetımı hata yapııyorlar olan bizim carlarımıza oluyor.Ezikliğin alemi yok cok güveniyosan hırsızsam gel vs
Eminönü Fühmühler ...
öLünüz Diriniz Her qüN Biriniz Bir qüN Hepiniz ..! (;
Kardeş Adam orda Dogrusunu yazmış .Ve Dikkatlıce okumussan anlarsın orda ne yazıyor
''umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır''
Ne demek istemiş burda Hatasızlara Demiş.
Senın yoksa Bi hatanmı var Da bu kadar Sinirlndın Yok mu? sence bu oyun Hatasından Yararlanan ? Düşün bakalım Yapan varmııdır yokmudur Eger yaptıysa Sinirlenmesıne gerek yok Çünkü Hak etmiştir. Burda Bi tarafınıda Yırtsan Açmazlar He Kurunun yanında Yas da yanar Hesabı Dürüstler Bi hata Ugruna Gidenler Açılacaktır Bence....
Hadi İyi Forumlar Bu kadar GerMeye Gerek Yok HaklıySan.
Biraz Mantıklı düşünün rica ediyorum sen gözlüğün bedava olduğunu gördün hack değil hiç birşey değil napıcaksın ? bedava o kadar paranın olduğunu gördün napıcaksın ? anladınmı adam resmen herkezi suçlu yaptı yönetim yapmasaydı öle bişi kmse kullanmazdı gel gelelim cezasını su an biz çekiyoruz ...
maymuncuk yazdı:tabi ki GM leri eleştirmek kolaydır ama sizin yaptığınızın savunur yanı yoktur
arkadaşlar farkında mısınız siz kendi oyununuzu soymaya çalıştınız bunu gerçek hayatla bir bağdaştırın lütfen burda GM lere tepki göstermenize hiç gerek yok çok iyi olmuş bu oyundaki hırsızların tamamı yok olacak sonunda kasıtlı olarak bu tür hatalar üretilse ne olur kim hırszı kim dürüst belli olur hepinize iyi olmuş umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır
Bnece Adam akıLLı konuş ayağını denk al ... Sen kime hırsız dıosun burdakı suclu sadece oyun yonetımı hata yapııyorlar olan bizim carlarımıza oluyor.Ezikliğin alemi yok cok güveniyosan hırsızsam gel vs
Eminönü Fühmühler ...
öLünüz Diriniz Her qüN Biriniz Bir qüN Hepiniz ..! (;
Kardeş Adam orda Dogrusunu yazmış .Ve Dikkatlıce okumussan anlarsın orda ne yazıyor
''umarım durup dururken banlanan mağdur arkadaşların banı açılır''
Ne demek istemiş burda Hatasızlara Demiş.
Senın yoksa Bi hatanmı var Da bu kadar Sinirlndın Yok mu? sence bu oyun Hatasından Yararlanan ? Düşün bakalım Yapan varmııdır yokmudur Eger yaptıysa Sinirlenmesıne gerek yok Çünkü Hak etmiştir. Burda Bi tarafınıda Yırtsan Açmazlar He Kurunun yanında Yas da yanar Hesabı Dürüstler Bi hata Ugruna Gidenler Açılacaktır Bence....
Hadi İyi Forumlar Bu kadar GerMeye Gerek Yok HaklıySan.
Biraz Mantıklı düşünün rica ediyorum sen gözlüğün bedava olduğunu gördün hack değil hiç birşey değil napıcaksın ? bedava o kadar paranın olduğunu gördün napıcaksın ? anladınmı adam resmen herkezi suçlu yaptı yönetim yapmasaydı öle bişi kmse kullanmazdı gel gelelim cezasını su an biz çekiyoruz ...
Ayrıca yalakık yapmayın ıkınızde acısı olan öter 4 yıllık emeğim akşam gitti ben açık yureklılıkle soyluyorum baktım hile varmıydı diye sonra gir çık yaptım ...
ŞŞŞŞŞ!Akıllı olun olm kaç günlük oyuncusunuz lan ?Hata vardı ve kullananlar elbetteki banlacanak. Sonra buraya gelip karı gibi ağlamanın lüzumu yok. Ha elbetteki aralarında haklı olanlar vardır onlarda gerekli incelemeden sonra açılacaktır. Forumu uzun süredir takip ediyorum hep yorumsuz kaldım ama yeter buraya kadar. Şimdi GüzeLim İKV'mizde bu göreceğiniz oyuncu gibi haklı olupta banlanan kişilerin ne tarz bir kişiliğe sahip olduğunu göreLim sonra siz karar verin. Banlandıktan sonra forumda ağlayan bebeler iyi izleyin ( sözüm sadece resimdeki gibi yapanlara )sizin için geliyor;
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Fakat onlarda kendilerince haklı.Bu hataların olmasını yönetim engellese bu tip durumlarla neden karşılaşalım ki
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Tabiki de olamaz .Fakat tek şuçta bizdeymiş gibide oyundan süresiz uzaklaştırılmamız gereksiz.
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Şahsen benim yönetime olan güvenim tam 2 sene önce bitti.Yönetimin haklıyla haksızı ayırt edicek düzeyde olduğunu düşünmüyorum.
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Ben bu oyunu ne yönetim ne para ne item için oynyorum ztn .Benim kardeşim yerine koyduğum abim yerine koyduğum insanlar için hala burdayım.Gerisi olsada olmasada farketmiyor.Ama yönetim bir kere de gelsin desin ki suç bizde.
xIxFeNoMeNxIx yazdı:eee o zaman suçlarını biliyorlarsa neden ben 2 senedir banlıyım neden arkadaşlarım 3 gün banlı.Hala suçlluyla suçsuzu ayırt edicez diyorlar.
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Bence senin bilmediğim daha çok şey var.Bu tür hatalar ilk defa başımıza gelmiyor kaç defa aynı sorunlarla karşılaştık ve adamına görede yönetimden muamele gördük.Adamlar 100 den fazla gözlük kopyaladı ee kimseye birşey olmadı.Bunun gibi daha çok örnek var.
Yukardaki Yorumlarını Okuduğunuz Arkadaş Çok Haklı Bence Aşağıdaki Resime Bknz; Not:2 yıl önceki bir oyun hatasını kendi lehine kullandığı için sınırsız ban yedi ve hala forumda haklıyım diye ağlamakta bunun neresi haklı?
ve ekleyeyim resimde görmüş olduğunuz iki oyuncu /color]xFeNoMeNxveİzMiRLiHaSaN
Oyun hatası sonucu toplamda yaklaşık58 Trilyon oyun parası ile haksız kazanç sağlayıp Eminönü sunucusunu silip süpürmüşlerdi.
58 Trilyonne demek? > Şu anki bütün sunuculardaki oyuncuların itemlerini madenlerini vede paralarını tek bir hesapta toplama imkanınız olsa inanın 58 trilyon'u bulmanız imkansız. Düşününde gidin şimdi yönetim mi haklı yoksa bu tarz kişiliğe sahip insanlar mı ?
Cigara yazdı:Yukardaki Yorumlarını Okuduğunuz Arkadaş Çok Haklı Bence Aşağıdaki Resime Bknz; Not:2 yıl önceki bir oyun hatasını kendi lehine kullandığı için sınırsız ban yedi ve hala forumda haklıyım diye ağlamakta bunun neresi haklı?
Haklı değil zaten.. Aklınca bu durumu bahane ederek kendi hesabını açtırmaya çalışıyor. Ama hala akıllanamamış olacak ki oyunu yapan yöneten kişileri, oyunda bir iki laf söyleyerek kandırabildiği sanal kişiler sanıyor
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn (Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Cigara yazdı:ve ekleyeyim resimde görmüş olduğunuz iki oyuncu /color]xFeNoMeNxveİzMiRLiHaSaN
Oyun hatası sonucu toplamda yaklaşık58 Trilyon oyun parası ile haksız kazanç sağlayıp Eminönü sunucusunu silip süpürmüşlerdi.
58 Trilyonne demek? > Şu anki bütün sunuculardaki oyuncuların itemlerini madenlerini vede paralarını tek bir hesapta toplama imkanınız olsa inanın 58 trilyon'u bulmanız imkansız. Düşününde gidin şimdi yönetim mi haklı yoksa bu tarz kişiliğe sahip insanlar mı ?
Aynı oyun hatası tekrarlanmış ve bizim iki sene önce düştüğümüz durumumuza düşmüş biçok oyuncu.Bir oyuncu oyundan çıkıp girdiğinde çantasına sürekli para geldiğini görse ne yapar? Tahminimce onda sekizi durmadan çıkıp girer.Geri kalan ikiside bunu bildirir çünkü bu hatanın yönetim tarafından farkedileceğini bilirler.Biz iki sene önce sekizlik kısımdayken şuan ikilik kısımdayız.Bu hatadan bloke edilen arkadaşlarda eminimki o ikilik kısmı doldurucaklar bundan sonra ve o onda sekiz olucak size onda iki... Kimse kalkıpta burda haksız kazanç sağladılar banlanmalılar,banlanmamalılar diyemez.Biliyoruzki çantanıza havadan para düşerse herkes bunu kullanır.Oyunda en çok işe yarayan şey paradır ve buda oyuncunun zaafıdır.Bu kadar yaygaralar koptu herkes akıllandı diye düşünüyorum. Af çıkmasının + ları.. 1.Eski oyunular oyuna geri dönecek ve akıllandıkları için oyun herkes için daha iyi olacak.
2.Haksız yere banlanan oyuncular adaletlerini bulacak.
3.Herkese verilmesi gereken o ikinci şansı elde edecek oyuncularımız.
- leri daha kısa allahtan.
Amacı sabit olarak hep kötüye programlanmış oyuncuların banları açık olucak ve oyunu karıştırmaya çalışacaklar. Birdaha banlanacaklar tabiki ve 2. bir şansıda kaybedicekler.Yani kazananlar yine iyiler olacak. Tavsiyem ise affın çıkması ve bu af ile açılan hesapların içinin boşaltılarak sadece boş karakterlerin geri iade edilmesidir.Böylece haksız kazanç elde etmiş oyunculara 2. şans adil bir şekilde verilebilir.. Saygılar... İzMiRLiHaSaN