Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
- anubislider
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
Senin tartışmadaki ipleri kopartan cümlen şudur.. Senin b.b.n olayım .. Şimdi Bunu söyleyen sen değilmisin ?
Bu lafı ettikten sonra hiç bir şey demeye hakkın yok senin , birde Karaktersizlikten bahsediyorsun..Ama adabınla tartısmaya girmekten bi haber oldugun icin senin gibi seviyesiz insanların konuyu hmn küfüre cekmesi cok dogal...
Şimdi az insan ol Allahı bu gereksiz tartısmaya onlarca kez kattıgın için tövbe et... Adam ben Allaha demedim diyor sen hala Allah a dedigini ispat etmeye calısıyorsun .. Allah a düşman mısın be adam sen ? Tövbe tövbe Senin amacın Allaha laf ettirmekmi tmm ben Allaha yazdım bu lafı dedirtmek mi .. Ama bu ugrasın bunu gösteriyor net bir şekilde... Sizlere acıyorum sırf kendinizi masum göstermek icin Allah (c.c) ve dini malzeme yapıyorsunuz yazık....
Bu lafı ettikten sonra hiç bir şey demeye hakkın yok senin , birde Karaktersizlikten bahsediyorsun..Ama adabınla tartısmaya girmekten bi haber oldugun icin senin gibi seviyesiz insanların konuyu hmn küfüre cekmesi cok dogal...
Şimdi az insan ol Allahı bu gereksiz tartısmaya onlarca kez kattıgın için tövbe et... Adam ben Allaha demedim diyor sen hala Allah a dedigini ispat etmeye calısıyorsun .. Allah a düşman mısın be adam sen ? Tövbe tövbe Senin amacın Allaha laf ettirmekmi tmm ben Allaha yazdım bu lafı dedirtmek mi .. Ama bu ugrasın bunu gösteriyor net bir şekilde... Sizlere acıyorum sırf kendinizi masum göstermek icin Allah (c.c) ve dini malzeme yapıyorsunuz yazık....

- GaDDaRLorD
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Kenan 5 kişi ile kesilmiştir ;) Lonca NEFES...
Neler görüyorum Neler bu oyunu 2006 dan beri oynuyorum. Ne kadar sizin gibi insanlar Gördüm Urukay sana gelince. Bir dedigin birini tutsun.Mademki öyle birşey dedim. Buraya foto koyarsın. Zır zır zır konuşmazsın. Hatayda oturuyorsun. Bende hataydayım. Yanına aldığın 2 kuruşluk adamlar. Seni kurtarmaz. Senin gibileride çok gördüm. Eskittim Benim ekmegimi yemeyen Bana ihanet etmez. Sen adam olsa idin MİRAGE ile tartışıyor idin. Bende hayırdır toprağım gel şu konuyu özelden halledelim dediğimde.Bölgeden hakaretler yağdırmazdın. Ben anladım ki herkezin dedigi gibi. Gerçekten insan değilsin saldım. Yuralını ne halin varsa gör diye. Egerki kanıt yok ise forma konu açıyorsun. Bari bir ispat koyda. İnandırıcı olsun. Şükürler olsun Dinimiz inancımız yerinde. Allah korkusunuda iyi biliriz .Yani anlayacağın senin gibi değiliz armut kardeşim.
[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/5836.jpg[/img]