Gereksizx Loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gereksizx Loncası

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Royalxcappy yazdı:sen 2 dklık zevkleri iyi bilirsin ;) bu arada hırsızlık hiç yakışmıyor sana dedigin gibi elalemin emeklerini çalmaya hakkın yok aynı yolda yürüme ayrıl o karabatakdan senin yolun yol deil birdaha tekrarlama olurmu abisi hadi paşam hadi aslanım ;)
Hırsızlık?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KoRkUsUzXOgUz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KoRkUsUzXOgUz »

Royalxcappy yazdı:sen 2 dklık zevkleri iyi bilirsin ;) bu arada hırsızlık hiç yakışmıyor sana dedigin gibi elalemin emeklerini çalmaya hakkın yok aynı yolda yürüme ayrıl o karabatakdan senin yolun yol deil birdaha tekrarlama olurmu abisi hadi paşam hadi aslanım ;)
bak çocuğum beni abin olarak görebilirisn az saygılı konuş ben kimin ne olduğunu biliyorum beni bilende bilir kaç kere çarlarım soyuldu bişey demedim dememde ben hırsızlık yapsaydım köşkte kimse bana slm dahi vermezdi bunu unutma ben senin gibi hırsız değiilim ve senin gibi Zürriyetsizlerin selamını almam ;) illa benden büyük olduğunu gösterme istiyosan mekanım belli uğra görüşelim hadi aslanım bi daha çar soyma emi ;)
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

KoRkUsUzXOgUz yazdı:
bak çocuğum beni abin olarak görebilirisn az saygılı konuş ben kimin ne olduğunu biliyorum beni bilende bilir kaç kere çarlarım soyuldu bişey demedim dememde ben hırsızlık yapsaydım köşkte kimse bana slm dahi vermezdi bunu unutma ben senin gibi hırsız değiilim ve senin gibi Zürriyetsizlerin selamını almam ;) illa benden büyük olduğunu gösterme istiyosan mekanım belli uğra görüşelim hadi aslanım bi daha çar soyma emi ;)
Tayfax'te hırsız ha?
Komik la bu çocuk...
Oğuz takmamak gerek la bunları... :D
Tayfax'ten düzgün lonca var mı ki?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KoRkUsUzXOgUz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KoRkUsUzXOgUz »

ben zaten takmam sadece haddini bilmesi gerek bazı saygısızların ;)
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön