MykonS yazdı:Hahaha çaresiz insanların yapabilecegi tek şey karşı tarafa hakaret etmek ..
Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Benden öneri sana yaşında küçük büyük ihtimalle benden Abi nasiyatı Böyle Lodos Arz Kavgasına girme Oyunun keyfini çıkar yarın bir gün Seni Lodoslar Kurtramayacak dikkat et

kasaphasan06 yazdı:Benden öneri sana yaşında küçük büyük ihtimalle benden Abi nasiyatı Böyle Lodos Arz Kavgasına girme Oyunun keyfini çıkar yarın bir gün Seni Lodoslar Kurtramayacak dikkat et
Şimdi Fevkalade Zavallı Oldunuz.
Ya merak ediyorum asıl Senin Yaşın kaç ?
Başından Beri Arz olanın Lodos Hesabı Olamaz mı dediniz Değil mi ?
** Bu adam ikimizin birden lodos arz kavgasında olduğumuzu ima ediyor Kusura Bakma KArdeşim Ben senin Gibi Dönekler İle Kavga Etmem... **
adam Değilsiniz . Son sözüm Bu Forumu Gözetleyen Her İnsan Anlamıştır Sizin insan olmadığınızı Tipik arz modülü ( Hepsi Değil )
Sizi Sildim Mykons Oyunda Adın neyse Yaz Mert senide pek oyun faaliyeti içinde görmedim görürsem emin ol kötü olacak
İstemezdim Böyle kavga Edelim Siz istediniz ?
Çok çelişkidesin Mert senin ve arkadasının yasının pek fazla olduğunu zannetmiyorum sen git o abiliğini anasınıfı çocuklarına yap sana da o yakısır Ha tabii o anasınıfı cocukları kadar akıl seviyen varsa ?
İyi Forumlar ;
Rocnqpung
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
İYİ Forumlar Dilerim izninizle Offline oluyorum Arkadan Vuran tiplerden değilseniz birşey yazmazsınız oyunda alırız ifadenizi
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Adım Taşkın Öztekin Ankara Abidinpaşalıyım Yaşım 22 Resimlerimi merak ediyorsan Tılsım şahsi fotoraf albümüme gir bak ...

ßnde 17 yasındayım tanıstıgımıza pek memnun oldum diyemiceğim ama kalbinizi ( mykons ve senin )kırdıysak affola. Nefret ederim kavgadan içinde kalınca insan ister istemez ediyor . !!
İnsanlık namına özür diledik.. Bizde Kalsın ;
İyi Forumlar Dilerim ;
Rocnqpung
İnsanlık namına özür diledik.. Bizde Kalsın ;
İyi Forumlar Dilerim ;
Rocnqpung
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura Bakmayın Tartısmayı Başından Sonuna Kadar okudum ama neden 2 kişi 1 kişi üstüne o kadar gittiniz bence haklı Bu arada ablası diye bahsettiği kişi ben oluyorum ki bazı konularda çok haklı... ßen Sizin kavga etmenizi istemiyorum onun adına ben özür dilerim bi yanlısı oldu ise.. Kurtlarx loncasını tanırım ve reisi çok severim kavga etmenize üzüldüm 
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Dwade yazdı:Şahsen ben Arzları sevmediim için Lodos oldum... Ve de arzların başı kadın:mrgreen:
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
benim arki 5 lwlde lodos oluyodu bende sadece lodos klanı var diye biliyodum ondan lodos oldum
10 lwlde arzın çocukları klanını keşfettim ama muhafızları kız diye lodos kaldım :lol: :lol: :lol:
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
lodoslar eski toprak vede en tanınmış abilerim ablalarım orda
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel