EMİNÖNÜ eN iYi VS'cİlEr SiZCe kİm??
Re: EMİNÖNÜ eN iYi VS'cİlEr SiZCe kİm??
her türlü parasına ws atılır /f Mancy : )))))
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Saçma Bır Konu Artık Maxlar Bıle Elementlerı Kesebılıyor .Hersey Drenclere Baglı Benım Acımdan Oyunda en Iyı Yoktur En Iyıler Vardır ve Suan Gozlemledıgım Kadarıyla 2 aylık 4 aylık Oyuncuların Ismı Gecıyor Anlayamıyorum Sızı . Agır ve Sert Vurus Oldugu surece Benım Acımdan Oyundakı Herkes Vsde Iyı Deıl Aralarında Var 2 Kısı Felan Ama Agır vs Sertler Kalkınca Kım Iyı Gorucez
Ornek " Tek Item Element Dızen Adam ! 187 Hasar Ardenneler Adamı Kesebılme Ihtımalı var.Drenclere Baglı Dedıgım gıbı ..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- alemciler541
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Genç Kalemler
anatomy hemen kapısalım biladerserserin yazdı:basshunter09 yazdı:Yürü be kankaanatomy yazdı:Konu bencede saçma ama şu dakikadan itibaren herkese meydan okuyorum14.12.2009 tarihinden itibaren senden iyi vs atarım diyen kişi oyunda /f Anatomy yapar beni keser ve fotoyu buraya koyar
![]()
Anatomy..Bnde kefilim bu adamla 10 m ine vs atın yenin 10m de ben vercem :mrgreen:
ben senı cok kestım anatomy yıne keserım ne zman ıstersen /F serserin
Pckopatkedi
Mylasa ııMYLASAıı ıMYLASAı
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
--------------------------------------------Genç Kalemler ---------------------------------
Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.
alemciler541 yazdı:anatomy hemen kapısalım biladerserserin yazdı:basshunter09 yazdı:Yürü be kankaanatomy yazdı:Konu bencede saçma ama şu dakikadan itibaren herkese meydan okuyorum14.12.2009 tarihinden itibaren senden iyi vs atarım diyen kişi oyunda /f Anatomy yapar beni keser ve fotoyu buraya koyar
![]()
Anatomy..Bnde kefilim bu adamla 10 m ine vs atın yenin 10m de ben vercem :mrgreen:
ben senı cok kestım anatomy yıne keserım ne zman ıstersen /F serserin![]()
Pckopatkedi
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
ArKADasım ZaTen İnticome ve Skyland HıRsıZ onLarI BosVer Sen Galatalıı Anatomy Gandal Onlar ii BenCe xD