Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Jesus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Galata Sunucusu Oyun Açığı İle Kpemde Kp Kasma Hk.

Mesaj gönderen Jesus »

Kimsenin gündeminde değilken şöyle bir planlama yapan yönetimin, şu olay karşısında görünmez olması gerçekten trajik :')
Klan Savaşları'nda elde edilen klan paralarının daha adil olması ve rekabetin artması amacıyla kritik bir düzenleme planlıyoruz.
Tüm rekabetçi sistemlerde olay zaten başkalarına karşı savaşmaktır. Suni bir şekilde kasılabildiğinde bunun hiçbir anlamı kalmaz.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Bubyo yazdı: 22 Oca 2026 14:03 Kazanan 1500 kp kazanır
Kaybeden 500 kp kaybeder.

Bu da bir oyun açığı değildir.
Arz tarafına kazandırılan bir oyun, lodos tarafına kazandırılan 3 oyun sonucunda arz karakterlerin KP'si aynı kalırken lodos karakterlerin KP'si 4000 artar. Herhanbi bir oyun açığı yoktur. Yapan arkadaşın da eline koluna sağlık. Oyun içi ticareti mis gibi canlandırıyor. Reel satış olayı varsa ki muhtemelen vardır, Yönetim yapacaksa sadece bunun için yaptırım yapabilir. Siz imkanınız yok diye yapamıyorsunuz diye milletin emeğini boşa sayacak kişiler değilsiniz.
Dediğin sistemi başka sunucuda denemeni öneririm öyle bir kp sistemi yok çünkü. Diğer konu ticaret tam olarak nasıl canlanıyor? Oyuna çok gözlük girmesi nasıl mis gibi ticareti canlandıracak anlatır mısın?
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

kimse kimseyi savunmasın. düpedüz haksız kazanım ortada. hem bunlarda akıl da yok. akıl olsa topkapıdaki 100mlik gözlüğü 200m'e satmazlar.
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Bu kadar etkileşim almış bir konunun görülmeyeceğini düşünmüyorum yönetim tarafından hala bir reaksiyon alınmamış olması üzücü.

Güncel olarak kasmaya devam ediyorlar.
Hiçbir şekilde yaptırım yok artık farklı şeyler düşünmeye başlıyorum. Yönetiminde işin içinde olması gibi. Umarım yanılırım ve arkadaşlara yaptırım uygulanır. Bu skor tabelasını görmek isteyen arkadaşlar galatada /kpem yazıp görebilir, karakterleri görmek isteyenler eminönü lodos kale ve arz sancağa bakabilirler. Akıllılar karakterleri iç içe sokmuşlar kimse tıklayamasın diye :D
Resim
Silindir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Silindir »

Burada niyet sorgulanmalıdır. Anti xp takıları ile max 53 seviye ilerlediğimiz bir oyun ortamı var. Bu ortamda gözlük beklentisi Topkapı’daki MA gözlüktür. Şimdi birileri gelip bu şekilde KP kasıp piyasaya gözlük sürüyor ise bu durum oyunun organik yapısını bozar. Adam real de satıyor, topladığı m leri de reale çeviriyor. Bu iş için bilgisayar felan aldıysa oyuna hizmet için değil kendi çıkarları için almıştır. Ayrıca bazı ikinci parti çoklu client sistemi halen daha aktif diye biliyorum. Holde Xeno kasanları görüyoruz. (bkz. Number)

Şimdi Galata yetmedi, Babı Aliye de aynı sistemi kurmaya çalışıyor. Herif gözlük ticaretinde tekelleşmiş, oyunun doğal dengesini bozmuş burada akıl veriyor. Yönetim uyuma. Gerekeni yap! 350m verip lonca gözlüğü alan adamlara üzülüyordum, şimdi ise acıyorum. Bu adamı destekleyip gözlük alanlarda da akıl yok. Yönetim anti xp gözlük çıkartırsa yılın hareketi olur. Yapan kadar alanda da hata var. Bu ve bunun gibileri iştahlandırmayın.
PEHLIVAN
markovnikov
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen markovnikov »

Hızlı bir şekilde bu naylon oyun açığı kullanılarak kpem de kp kasma olayının önüne geçilmesi gerekiyor adamlar sunucuyu 1 haftada gözlükle doldurdu oyun açığını kullanarak insan gibi savaşarak kassalar kimsenin gıkı çıkmaz bu adamlar emde skor dahi almadan oyun açığı kullanarak piyasaya kopyadan farksız gözlük çıkartıyorlar oyun ekonomisini ekosistemini 1 haftada bozdular normal emlere nasıl 55-59 seviye aralığından 59-59 a çekildiyse karaköy sunucusu geldiğinde insanlar emde xp kastığı için bu uygulamaya geçilmişti şuanda da kp emdeki açık ile kasanların önüne geçilmesi ve açığın kapatılana kadar bu haksızlığın devam etmemesi için kp emlerin seviyesinin tıpki normal emler gibi 59-59 a çekilmesi gerekli acil bir şekilde adamlar hala haksız kazanç sağlamaya devam ediyorlar açığı kullanmaya devam ediyorlar durmuş değiller yönetimin hızlı şekilde reaksiyon alması gerekiyor bu konuda.Yaptıklarının maden kopyalamaktan hiçbir farkı yok
Kullanıcı avatarı
Cheteenx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cheteenx »

Bu kişiler hâlâ KP üzerinden haksız kazanç ve real ticaret çevirirken, bizim emek verip oynadığımız çarlara belki 1–2 küfür yüzünden 999 atılması gerçekten adil değil. Bahsettiğim kişiler şu an arkadaş listemde, açık açık KP kasmaya devam ediyorlar ve hâlâ banlanmıyorlar. Eğer bu duruma ban uygulanmayacaksa, bizi neden banlıyorsunuz? Burada bir adam kayırma mı var? İKV Admin’den bu konuda net bir açıklama bekliyorum.
Eski nefer Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön