IKVAdmin yazdı: ↑22 Ara 2025 13:56
Yeni sunucularımız Galata ve Bab-ı Ali açılmıştır.
Bu yeni sunucular kapsamında, oyuncularımızdan gelen talepler ve geri bildirimler göz önünde bulundurularak oyun genelinde çeşitli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır.
Amaç; yeni sunucularla birlikte daha dengeli, daha akıcı ve uzun vadede sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmaktır.
Oyuna Eklenen Yenilikler ve Düzenlemeler
Deneyim Durdurma Eşyası (Anti XP)
Oyuncuların karakter gelişimini daha kontrollü şekilde yönetebilmesi amacıyla, deneyim puanı kazanımını durdurmaya yarayan yeni bir eşya oyuna eklenmiştir.
Bu eşya, Mısır Çarşısı’nda bulunan Agop üzerinden temin edilebilir.
Önemli:
Karakterinizin 49. seviyede sabit kalabilmesi için, bu eşyalardan en az birinin aktif olarak kullanılması gerekmektedir. Aksi durumda karakteriniz deneyim kazanmaya devam edecektir.
Karaköy Bölgesi Geçiş Düzenlemesi
Galata ve Bab-ı Ali sunucularında, oyun dengesini korumak amacıyla Karaköy bölgesine geçişler kapatılmıştır.
Karaköy bölgesindeki boss deneyimine yönelik geliştirmeler, oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda devam edecektir.
Hızlı NPC Satış Sistemi
CTRL + Sol Tık ile NPC’ye hızlı eşya satışı yapılabilir.
E tuşu: Onay
R tuşu: İptal
Bu düzenleme ile oyun içi işlemler daha hızlı ve pratik hale getirilmiştir.
İlk Açılış Hataları Giderildi
İlk açılışlarda yaşanan komut dizisi kaynaklı sorunlar giderilmiştir.
Güvenlik, Takip ve Devam Eden Çalışmalar
Oyun deneyimini olumsuz etkileyen ve taleplerde bulunduğunuz hususlar hızlı giriş ile ilgili gerekli önlemler alınmış ve ilgili konular takip altına alınmıştır.
Oyuncu geri bildirimleri doğrultusunda, oyun içi sistemler ve alışveriş süreçlerine yönelik ek güvenlik önlemleri uygulanmıştır.
Yapılan tüm düzenlemeler izleme ve değerlendirme sürecine alınmıştır.
Gerekli güncellemeleri almak ve oyuna sorunsuz girebilmek için salt okunur olarak işaretlediğiniz dosyalardan bu işareti kaldırmanız gerekmektedir.
Yeni sunucularla birlikte oyunu daha iyi bir noktaya taşımak için çalışmalarımız devam edecektir.
Galata & Bab-ı Ali’de görüşmek üzere.
Merhabalar,
Şu an en iyi güncellemelerin başında gelen CTRL + Sol Tık özelliği çok iyi olmuş elinize sağlık, SHIFT olarak da çöp eşyayı yere atma özelliği de eklenebilir mi?
SHIFT + Sol Tık ile hızlı eşya çöpe atılabilir.
E tuşu: Onay
R tuşu: İptal
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
Öncelikle emeğinize sağlık, KK kapalı olması güzel lakin Savaşçı sınıfının Hasar +direnç özelliğini açın ya.
Büyücü de var
Şifacı da var
Ama savaşçı Max Hasara mahkûm oynuyor.
Örnek veriyorum Nötron Yıldızı hasar 187
Verdiği hasar 1000
Yücelen 373 verdiği hasar 1500
Şunu düzeltip
Nötron Yıldızı 187 hasar verdiği hasar 1500( rakibin direncine göre artıp düşecek)
Yücelen 373 verdiği hasar 1500 yaparsanız inanın oyunda savaşı sınıfı çok güSl olacaktır.
Sert vuruş ağır vuruş dışında direnç yeteneğini kullanmak istiyoruz!
Farkettiğim bir hata var. Her kuş leylek muhabbeti gibi olacak ama yine de yazmak istedim. Sadece galata ve babı ali de karakter oluştururken içerisinde Ş harfi varsa takılıp kalıyor çık gir yapınca o isimi S harfi ile oluşturmuş pantolonsuz kel bir karakter olarak yaratmış oluyor. Belki bazılarının kel olma sebebi de burada yatıyor olabilir.
turkneferi yazdı: ↑23 Ara 2025 10:48
Farkettiğim bir hata var. Her kuş leylek muhabbeti gibi olacak ama yine de yazmak istedim. Sadece galata ve babı ali de karakter oluştururken içerisinde Ş harfi varsa takılıp kalıyor çık gir yapınca o isimi S harfi ile oluşturmuş pantolonsuz kel bir karakter olarak yaratmış oluyor. Belki bazılarının kel olma sebebi de burada yatıyor olabilir.
Evet bazı hesaplar isimden dolayı kel ve pantolonsuz doğdu hep
Client türkçe karakteri gönderiyor, server bu harfi yanlış yorumluyor, karakter oluşturma isteği yarım kalıyor, hata yakalanmıyor try-catch yok ya da boş. Sonra da saçı null olarak gönderiyor
Client türkçe karakteri gönderiyor, server bu harfi yanlış yorumluyor, karakter oluşturma isteği yarım kalıyor, hata yakalanmıyor try-catch yok ya da boş. Sonra da saçı null olarak gönderiyor
Teknik kısmını bilmiyorum ama gayet açıklayıcı tek seferde anladım. Umarım okuyup direkt çözerler.
TheWesTSooNN yazdı: ↑23 Ara 2025 17:26
Oyunda kopya ve bug devam ediyor bıçak sırtı item reçeteleri elde edenler bile olmuş yine kopya ve bug u çözemediniz tebrikler
Oyunda kopya ve bug devam ediyor bıçak sırtı item reçeteleri elde edenler bile olmuş yine kopya ve bug u çözemediniz tebrikler
Mış muş demesen daha iyi olur. Elinde kanıt varsa gösterir misin? Bunca oyuncunun hevesini yok edecek iddialar bunlar.
Mış muş demesen daha iyi olur. Elinde kanıt varsa gösterir misin? Bunca oyuncunun hevesini yok edecek iddialar bunlar.