Sivride 3 saat artıcı ile maden dönmek. Çok keyifliydi. Maden çekerek ekonomi kasıyordum. Bazen sabah uyanıp boş vakite. Saf çıkınca yüzünde oluşan o tebessümTOLGARDA yazdı: ↑12 Tem 2024 16:44Evet maden çekmenin bir anlam ifade etmesi inanılmaz önemli. Gerçekten inanılmaz önemli. Oyun bir amaç veriyordu. Maden kasmazsan da para kazanmak bir anlam ifade ediyordu, başkasından çektiği madeni satın alırsın böylece falan ama gerçek bir amacı vardı oyunu oynamanınBoludanoyuncu yazdı: ↑11 Tem 2024 09:57 Hocam, siz nasıl düşünüyorusnuz bilmiyorum. Ben maden çekmeyi özledim. Gerekirse 3-4 ay sürsün fakat maden çekmenin bir amaca hizmet etmesini çok özledim. O yüzden sabırla bekliyorum.
Veyahutta 0'dan arkadaşlar ile çar kasmanın verdiği heyecanı, Azul'u kesmeyi özledim. O sebeple, tutmasa bile tekrardan bu zevkleri eskisi gibi yaşamayacağımı bilsem de bir nebze olsun alacağım. Hem 2-3 yıl sonra ne olur, ne olmaz belli deil. Böyle güzel bir fırsat varken değerlendirelim.
Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Emek vermek istemeyen EÖ’de oynasın
Aynı fikirdeyim ayrıca bunların hepsini yaparken oyunun harika müziklerini'de dinliyor olacağız tadından yenmez.Boludanoyuncu yazdı: ↑11 Tem 2024 09:57 Hocam, siz nasıl düşünüyorusnuz bilmiyorum. Ben maden çekmeyi özledim. Gerekirse 3-4 ay sürsün fakat maden çekmenin bir amaca hizmet etmesini çok özledim. O yüzden sabırla bekliyorum.
Veyahutta 0'dan arkadaşlar ile çar kasmanın verdiği heyecanı, Azul'u kesmeyi özledim. O sebeple, tutmasa bile tekrardan bu zevkleri eskisi gibi yaşamayacağımı bilsem de bir nebze olsun alacağım. Hem 2-3 yıl sonra ne olur, ne olmaz belli deil. Böyle güzel bir fırsat varken değerlendirelim.

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ