KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!
Re: KRİTİK HATA!!! YARDIM LÜTFEN!
bende dün oyunu sildim giremiyorum oyuna girerken kritik hata uyarısı veriyor. internet üzerinden indirdim sanırım setupta sıkıntı var eksik dosyalar var
Re: oyun yüklenirken hata veriyor
EvetEsadullah yazdı: ↑02 Tem 2024 00:52Kablolu bağlantı ile aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz şuan?jetLee yazdı: ↑01 Tem 2024 23:54internet bağlantısını wifi üzerinden sağlıyordum ve değiştirdim şuanda
-
- İskele Babası
Re: Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor
Güncelleme 4: Arkadaşlar oyunu ofisteki iş bilgisayarına indirdim kurdum. Aynı olay burada da var kritik hata veriyor. Sorun yazılımsal veya donanımsal değil yani.
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: oyun yüklenirken hata veriyor
Dün yapılan güncellemeden sonra oyunda biraz kasma olmaya başladı. Arka planda neler yapılıyor bilinmez ama bir çalışma söz konusu olduğu kesin gibi görünüyor.
Umarım daha güzel ve akıcı bir düzenleme yapılır.
Umarım daha güzel ve akıcı bir düzenleme yapılır.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Re: Güncelleme Sonrası Oyun Kritik Hata Veriyor
Anitibari ile oyundayım ve gayet güzel.. hiçbir donma/kasma yok.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- İskele Babası
ipleyen yok
anlaşıldığı üzere oyun ile Developer Orti ilgileniyor game master Tag'ını alan şahıslar piyasada yok .
günlerdir oyun ID ve Şifre'den sonra yüklendiği sırada hata yiyor giriş yapamıyoruz .
Forum'da ki başlıca kıymetli bilgileri yaptık nafile . son system pc'yi kötüleyeceğine oyunu bu hale getiren yöneticiler düşünsün.
Oyuncuların kopyaya ve hileye Reel paraya kendine meslek ettiği işin arka planında eskilerde var bunu kendileride biliyor
günlerdir oyun ID ve Şifre'den sonra yüklendiği sırada hata yiyor giriş yapamıyoruz .
Forum'da ki başlıca kıymetli bilgileri yaptık nafile . son system pc'yi kötüleyeceğine oyunu bu hale getiren yöneticiler düşünsün.
Oyuncuların kopyaya ve hileye Reel paraya kendine meslek ettiği işin arka planında eskilerde var bunu kendileride biliyor