Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: susmayın sesinizi duyurun

Mesaj gönderen Dofians »

Equalero yazdı: 11 Mar 2022 21:34
AGRESIF yazdı: 11 Mar 2022 21:24
Zuvay yazdı: 11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
+1
+1 Hala bu mantığı anlamayan kişiler ile dolu oyun bir kaç ay sonra takip edeyim dedim forumu Burdaki Kırmızı mavi renk de ki modlar her kimse soruları okumadan cevap veriyorlar hep aynı kalıpta cevaplar doğaçlama samimiyet 0 adamlarda

Açıksa oynayın kapanırsa bırakıp gidin modunda takılıyor adamlar sen neden bu kadar ciddiye alıyorsun ki kalee alıncak bir yönetici vs yok bu platformda veya oyunda ?
Biraz boş yapmışsınız diye yorumladım. Böyle bir olay İKV'nin başına ilk defa gelmiyor, siz ne zaman birinin çıkıp da "Beyler sorun şu, şuanda bu işlemi yapıyoruz, sabrınız için teşekkür ederiz" diye bir açıklama yaptığını gördünüz? Adamlar sorunu çözüyor, sonra şu şu sebeplerden oyuna erişim sağlanamadı diye açıklama yapıyorlar her seferinde. Noluyo diye sorup duracağınıza neden böyle oluyor şu sorunu çözün kaç oldu bu diye sorun. Birazdan oyun açılır siz de çıkardığınız yaygarayı unutursunuz
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sunuculara erişim sorunu bulunmakta..

Mesaj gönderen Hawkeye »

Şu an sonucular açık mı ?
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

Dofians yazdı: 11 Mar 2022 22:10
Zuvay yazdı: 11 Mar 2022 21:21 Sen bu oyunun hala yönetildiğini sananlardan mısın ? Dostum oyunu kimse yönetmiyor. Kıdemli denizciler tarafından idare edilen bir gemi bu. Para yatırmak senin tercihin. Eğer okuduysan oyun sözleşmesinde geliştirdiğin karakterin aslında sana değil oyuna ait olduğunu görürsün. Yani olur da yarın bir gün oyun kapanırsa diye söylüyorum o karakterler sana değil oyunun sunucularının bulunduğu bilgisayara ait.
+1
+1 Hala bu mantığı anlamayan kişiler ile dolu oyun bir kaç ay sonra takip edeyim dedim forumu Burdaki Kırmızı mavi renk de ki modlar her kimse soruları okumadan cevap veriyorlar hep aynı kalıpta cevaplar doğaçlama samimiyet 0 adamlarda

Açıksa oynayın kapanırsa bırakıp gidin modunda takılıyor adamlar sen neden bu kadar ciddiye alıyorsun ki kalee alıncak bir yönetici vs yok bu platformda veya oyunda ?
Biraz boş yapmışsınız diye yorumladım. Böyle bir olay İKV'nin başına ilk defa gelmiyor, siz ne zaman birinin çıkıp da "Beyler sorun şu, şuanda bu işlemi yapıyoruz, sabrınız için teşekkür ederiz" diye bir açıklama yaptığını gördünüz? Adamlar sorunu çözüyor, sonra şu şu sebeplerden oyuna erişim sağlanamadı diye açıklama yapıyorlar her seferinde. Noluyo diye sorup duracağınıza neden böyle oluyor şu sorunu çözün kaç oldu bu diye sorun. Birazdan oyun açılır siz de çıkardığınız yaygarayı unutursunuz
Merhabalar;

Gün içerisinde gerek sunucu erişim sorunu gereksede üyeliklerinizin erişim sorunu hakkında gerek hızlı Destek üzerinden gerekse de genel etkileşim üzerinden cevap vermiş idik. Ego ve kibirden bahsetmişsiniz lakin verdiğimiz cevaplarda ne bir kibir ne de bir ego sonucudur... Bu hususta bir miktarda olsa empati yapmanızı öneririm. Ama ısrarla ve kasıtlı aynı içerikli konuları ayrı ayrı açılması vereceğimiz cevabı değiştirmeyecektir, çünkü; Bu gibi sorunsalların başlamasından itibaren üst birimlerimiz üzerinden bizler ile bilgi paylaşımı yapılmaktadır fakat yaşanan sorunun detay bilgisi paylaşabilmemiz mümkün değil.

Özet olarak; Bu çalışmaların bitiş saati ile alakalı bir bilgi paylaşımı yapabilmem elimdeki verilere göre mümkün değil. Şimdi arkadaşlar birde şu konu var; Bu gibi konularda çok geniş bilgi paylaşımı olmaz, olmaması da çok doğal. Mesela Server'ın sigortası atmış yenisi mi taktık diyeceğiz.

Sizlerden ricamız, bu konunun haricindeki devamı niteliğinde ne kadar konu başlığı açarsanız açın bu şekilde ne siz bir sonuç alabilirsiniz ne de bizler. Oyunumuza oynayan herkes kadar saygı duyuyor isek Lütfen eleştirilerin dozunu kaçırmadan saygı çerçevesinde yorumlarımıza devam edelim.

İyi forumlar dilerim.

Tatmin edici bence
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AGRESIF »

Hawkeye yazdı: 11 Mar 2022 22:17 Şu an sonucular açık mı ?
sonucular kapalı
Kullanıcı avatarı
Dofians
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Dofians »

Equalero yazdı: 11 Mar 2022 22:20
Dofians yazdı: 11 Mar 2022 22:10
+1

Merhabalar;

Gün içerisinde gerek sunucu erişim sorunu gereksede üyeliklerinizin erişim sorunu hakkında gerek hızlı Destek üzerinden gerekse de genel etkileşim üzerinden cevap vermiş idik. Ego ve kibirden bahsetmişsiniz lakin verdiğimiz cevaplarda ne bir kibir ne de bir ego sonucudur... Bu hususta bir miktarda olsa empati yapmanızı öneririm. Ama ısrarla ve kasıtlı aynı içerikli konuları ayrı ayrı açılması vereceğimiz cevabı değiştirmeyecektir, çünkü; Bu gibi sorunsalların başlamasından itibaren üst birimlerimiz üzerinden bizler ile bilgi paylaşımı yapılmaktadır fakat yaşanan sorunun detay bilgisi paylaşabilmemiz mümkün değil.

Özet olarak; Bu çalışmaların bitiş saati ile alakalı bir bilgi paylaşımı yapabilmem elimdeki verilere göre mümkün değil. Şimdi arkadaşlar birde şu konu var; Bu gibi konularda çok geniş bilgi paylaşımı olmaz, olmaması da çok doğal. Mesela Server'ın sigortası atmış yenisi mi taktık diyeceğiz.

Sizlerden ricamız, bu konunun haricindeki devamı niteliğinde ne kadar konu başlığı açarsanız açın bu şekilde ne siz bir sonuç alabilirsiniz ne de bizler. Oyunumuza oynayan herkes kadar saygı duyuyor isek Lütfen eleştirilerin dozunu kaçırmadan saygı çerçevesinde yorumlarımıza devam edelim.

İyi forumlar dilerim.

Tatmin edici bence
E tamam adam gayet mantıklı şekilde açıklamış, ne bekliyorsunuz AhiEvran foruma başlık açıp "Sigorta attı onu takmakla uğraşıyoruz" mu desin? Kaldı ki bu gibi durumlarda sorunun ne zaman çözüleceğini teknik ekip de kestiremeyebilir. Önce sorun ne bulunacak sonra çözümü için ayrı vakit harcanacak. Adamlar çıkıp şey mi desin o zaman "Beyler sunucular 2-3 saate açılır" Hadi diyelim onu dediler, aksilik çıktı 2-3 saate sorun çözülmedi. Bu sefer de 2-3 saat dediniz 4 saat oldu yine bilgi bekliyoruz dersiniz. Bak gönderdiğin mesajda bu konunun açıklaması yapılmış tatlı bir dille, adam süre bilgisi veremem, sebep vermem de saçma olur. Daha fazla üstelemeyin demiş
Since 2008
Kullanıcı avatarı
Blackstell7171
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Erişim Sorunları

Mesaj gönderen Blackstell7171 »

Dün akşam çözüldüğü söylendi lakin şuan yine erişimde problemler yaşıyorum başta e.ö ve sancak olmak üzere birçok sunucuya giriş yapamıyorum sorun bendemi yoksa yine bir hatamı var acaba?
:( :( :(
Kullanıcı avatarı
Blackstell7171
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Erişim Sorunları

Türk Telekom Esenyurt veri merkezinde yapılan değişikliklerden dolayı gün boyunca Türk Telekom'un bazı servislerinin yanı sıra oyun sunucularına da erişim problemleri yaşanmıştır. Problemin tespit edilmesi ile birlikte ilgili ekiplerle iletişime geçilerek sorunun giderilmesi için gerekli talepler iletilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu problem 22:25 itibariyle giderilmiştir. Yaşanan aksaklık için tüm İKV camiasından özür diler, anlayışınız için teşekkür ederim.
Mesajına rağmen dün gece sorun yaşamazken şimdi birebir aynı sorun mevcut
Blackstell7171 yazdı: 12 Mar 2022 07:28 Dün akşam çözüldüğü söylendi lakin şuan yine erişimde problemler yaşıyorum başta e.ö ve sancak olmak üzere birçok sunucuya giriş yapamıyorum sorun bendemi yoksa yine bir hatamı var acaba?
Israrla deniyorum lakin sadece Beyazköşk ve Teşkilat sunucularına bağlanabiliyorum, bu iki sunucuda herhangi bir sorun yokken anka dahil diğer tüm sunucularda erişim hatası alıyorum aynı sorunu yaşayan başkalarıda varmı?
ivangoncarov
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ivangoncarov »

Eminönü gece 1.40'tan beri kapalı, diğerleri de sonradan sırayla kapandı 1-2 sunucu hariç.
Kullanıcı avatarı
Blackstell7171
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ivangoncarov yazdı: 12 Mar 2022 08:09 Eminönü gece 1.40'tan beri kapalı, diğerleri de sonradan sırayla kapandı 1-2 sunucu hariç.
Ne deyim çok güzel yapmış telekom onarımı :grinning:
tgykya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen tgykya »

Bu oyunu Nihat abi ayakta tutuyordu resmi yönetim den o kalmıştı sadece diğerleri gönüllü takımı. Ben olduğum sürece sırtımda pc hep ayakta tutucam demişti oyunu ben gidene kadar oyun duracak demişti o gitti galiba sona gelindi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön