"Karaköy Hakkında" Projesi
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
Re: "Karaköy Hakkında" Projesi
Bir beklenti içinde olmadan yaptığın bu eylem gerçekten takdire şayan. Ve daha da güzelleri senin olsun diliyorum.
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The Rite of Spring
jrrtalkien yazdı: ↑27 Eki 2021 08:22 Bir beklenti içinde olmadan yaptığın bu eylem gerçekten takdire şayan. Ve daha da güzelleri senin olsun diliyorum.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
diminished - chillharmonic - eismoll
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
Selam,
Bu konuya "Güncel" yazmam gerektiğini düşündüm.
Çünkü kullanan arkadaşlar için -farkında olmasanız da- hala "Karaköy Hakkında" olan PDF dosyasını güncelliyorum.
Sevgiler.
Bu konuya "Güncel" yazmam gerektiğini düşündüm.
Çünkü kullanan arkadaşlar için -farkında olmasanız da- hala "Karaköy Hakkında" olan PDF dosyasını güncelliyorum.
Sevgiler.
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
Merhaba,
"Karakoy Hakkinda" adli PDF dosyasini son kez bugun guncelledigimi ve en basindan beri vakit ayirip, severek oynadigim Istanbul Kiyamet Vakti'nin artik beklentilerimi karsilayamadigi icin an itibariyle oyunu biraktigimi belirtmek isterim.
Umarim, bugunden sonra da oyunumuza en bastan baslayan insanlar var olurlar, aradiklarini bulurlar ve geride biraktigimi dusundugum Karakoy Hakkinda'dan ve bunun gibi guzelliklerden faydalanirlar.
Sevgiler.
"Karakoy Hakkinda" adli PDF dosyasini son kez bugun guncelledigimi ve en basindan beri vakit ayirip, severek oynadigim Istanbul Kiyamet Vakti'nin artik beklentilerimi karsilayamadigi icin an itibariyle oyunu biraktigimi belirtmek isterim.
Umarim, bugunden sonra da oyunumuza en bastan baslayan insanlar var olurlar, aradiklarini bulurlar ve geride biraktigimi dusundugum Karakoy Hakkinda'dan ve bunun gibi guzelliklerden faydalanirlar.
Sevgiler.
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Eline sağlık ben gibi bırakarak en iyisini yaptığını düşünüyorum.Leqendary yazdı: ↑11 Şub 2022 03:02 Merhaba,
Sevgiler.
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty