TAYFA yazdı:Parasal zenginlikler kimleri neden ilgilendiriyor
Önemli olan edebi zenginlikler (:
TAYFA yazdı:Parasal zenginlikler kimleri neden ilgilendiriyor
Kardeşim bizim ne kadar zengn olduğumuz veya olmadığımızı tabiki yakın dostlarımız haricinde bilemezler .Eski oyuncular kendilerini meteor zamanında göstermiştir ve kimler neyin ne olduğunu gayet iyi anlamıstır . Yeraltı geldiğinde tekrar kendimi ispatlamam gerektiğini hiç düşünmedim. Ama emin olun ki oyunda paradan önemli birçok şey var . Sunu da söylemeliyim ki Kösk ün zenginleri Konusu altında yazılan birçok isim Klan parası yoluyla zenginliği elde etmiş kişilerdir bunun altını çizmek istiyorum . neyse fazla uzatmamak lazımLeonatello yazdı:Basev - ECZACI eskiden zengin olduğunu duydum ama nekadar doğrudur bilinmez. şimdi fazla önplanda değil
Basewxbizans yazdı:Kardeşim bizim ne kadar zengn olduğumuz veya olmadığımızı tabiki yakın dostlarımız haricinde bilemezler .Eski oyuncular kendilerini meteor zamanında göstermiştir ve kimler neyin ne olduğunu gayet iyi anlamıstır . Yeraltı geldiğinde tekrar kendimi ispatlamam gerektiğini hiç düşünmedim. Ama emin olun ki oyunda paradan önemli birçok şey var . Sunu da söylemeliyim ki Kösk ün zenginleri Konusu altında yazılan birçok isim Klan parası yoluyla zenginliği elde etmiş kişilerdir bunun altını çizmek istiyorum . neyse fazla uzatmamak lazımLeonatello yazdı:Basev - ECZACI eskiden zengin olduğunu duydum ama nekadar doğrudur bilinmez. şimdi fazla önplanda değilİyi Oyunlar Dilerim...