Köşk'ün Zenginleri

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Köşk'ün Zenginleri

Mesaj gönderen Rukio »

TAYFA yazdı:Parasal zenginlikler kimleri neden ilgilendiriyor :)

Önemli olan edebi zenginlikler (:
Kullanıcı avatarı
Leonatello
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Leonatello »

yeni levller geldiğinde paranın kimde olduğu belli değil.
Olgunus damlaya damlaya göl olur diyor ve listemizin en üst sırasında yerini alıyor. böylelikle nekdar para biriktrr o şüpheli ama büyük para getirecek işleride yok değil. ama oyunda saygın ve dürüst kişiliğiyle ön planda. aynı zamanda maden ve karizmayla kendini gösteriyor. oyundan nasıl zevk alıyo merak eidyorum. :idea:

Basev - ECZACI eskiden zengin olduğunu duydum ama nekadar doğrudur bilinmez. şimdi fazla önplanda değil. :?

Xxxcüneytxxx bu adamın nekadar parası olduğu bilinmez ama klan parası olarak oyunda en yüksek seviyede şuan için. aceleci biri olmasından dolayı hızlı item kasar diye duydum. :geek: (araştrmalar devam ediyor.)

Sazabali bu adam yeni leveller geldiğinde zengin oldu diyebiliriz. madene pek önem vermediğini duydum ama itemleriyle yine zirveyi hakediyor diyoruz. son zamanlarda piyasada olmamasına rağmen bir servet biirktirip köşeye çekildiği söylenebilir :twisted:

Akreprap bu adamdan şuana kadar bişey anlamadım.Bazı geceler ws lerden çok büyük paralar kırdığınıda söyleyenler çoktur. Olgunusun tam tersi önemli madenlere önem verir gölün damlamasını beklemez. :lol: para bunn için gelip geçiçidir aynı zamanda gönlü zengindir tanımadığı kişilere bile borç verdiğini ancak geri alamadığını duydum :P :mrgreen: ( daha fazla bilgi toplamaya çalışıcam)

ve son olarak Örgülü adındaki şahıs. Bu ise klan parası ve üretimden parayı kazandığı söylenebilir.

Araştırmalar devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
hakankusay
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen hakankusay »

Milletin parasının sizi neden ilgilendirdiğini anlamadım doğrusu. Ben paramı söylesem bana daha mı çok saygı duyacaksınız,olay nedir ? Geyik içinse geyik yapılacak çok daha güzel konular var . ' Zenginin parası,züğürdün çenesini yorarmış.'
Resim

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Resim
Basewxbizans
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Basewxbizans »

Leonatello yazdı:Basev - ECZACI eskiden zengin olduğunu duydum ama nekadar doğrudur bilinmez. şimdi fazla önplanda değil
Kardeşim bizim ne kadar zengn olduğumuz veya olmadığımızı tabiki yakın dostlarımız haricinde bilemezler .Eski oyuncular kendilerini meteor zamanında göstermiştir ve kimler neyin ne olduğunu gayet iyi anlamıstır . Yeraltı geldiğinde tekrar kendimi ispatlamam gerektiğini hiç düşünmedim. Ama emin olun ki oyunda paradan önemli birçok şey var . Sunu da söylemeliyim ki Kösk ün zenginleri Konusu altında yazılan birçok isim Klan parası yoluyla zenginliği elde etmiş kişilerdir bunun altını çizmek istiyorum . neyse fazla uzatmamak lazım ;) İyi Oyunlar Dilerim...
BiZANS İMPARATORLUĞU

IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
DaRkHeLLxOsMaNBy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DaRkHeLLxOsMaNBy »

Bence oyunu yaklaşık 8*9 aydır bırakmasına ramen en zengin ISKOCYALI Laf deil gzmle gördüm.2*3 carına girdi önmde:D ogün yatamadım.O şekil Maden zenginlerinden ise babası LODOSMUHAFIZI onda çok fazala metereyaş war bunlar oyunu şuan bırakmışlar eskiler tanır ve bilir bunları:D adam oynuo kardeşim:D
Farkımız ve TarzımızDARKHELLOlmamız Ya Kan Kusturruz Ya TAM SUSTURURUZ

..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
Kullanıcı avatarı
Balcioglu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Balcioglu »

Merhaba

Birlik loncası olarak Gönlümüz zengin kardeş :) maddiyat a gelince ise bilmiyorum ki :) kim daha zengin:)

Birlikxbalcıoğlu
Balcıoğlull
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mcrae »

Klan parası olarak tamam 1 milyonun üzerinde var ama normal para olarak o kadar zengin değilim. Kardeşim Dabbee benden çok daha fazla zengin :))
Abdullah
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Klan Parası Olarak:Lostxsayyid (oyunda gözükmüo olsada)

Normal Para Olarak:Olgunuss

İtem Olarak:Haniballlll

Maden Olarak:Olgunuss

Benim zenginliğimde hem dostum çok hem düşmanım çok ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Tartısmaya açık bir konu ama Benim düşüncem İstihbaraT
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Basewxbizans yazdı:
Leonatello yazdı:Basev - ECZACI eskiden zengin olduğunu duydum ama nekadar doğrudur bilinmez. şimdi fazla önplanda değil
Kardeşim bizim ne kadar zengn olduğumuz veya olmadığımızı tabiki yakın dostlarımız haricinde bilemezler .Eski oyuncular kendilerini meteor zamanında göstermiştir ve kimler neyin ne olduğunu gayet iyi anlamıstır . Yeraltı geldiğinde tekrar kendimi ispatlamam gerektiğini hiç düşünmedim. Ama emin olun ki oyunda paradan önemli birçok şey var . Sunu da söylemeliyim ki Kösk ün zenginleri Konusu altında yazılan birçok isim Klan parası yoluyla zenginliği elde etmiş kişilerdir bunun altını çizmek istiyorum . neyse fazla uzatmamak lazım ;) İyi Oyunlar Dilerim...

+ 1 Sonuna kadar katılıyorum Can ..Bana göre Zenginlik Dostluk arkadaşlık bunlar yoksa oyunda bir hiçsin.Kendim örnek verirsem : Daha 17 nisana kadar kendimi zengin sanıyodum..Ama o gün oyuna girdğimde karekterlerim bomboş..Ama sağolsun DOSTLAR yeniden çizdi üstümü..
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön