MeZoPoTaMYa LoNCaSı Açıldı.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: MeZoPoTaMYa LoNCaSı Açıldı.

Mesaj gönderen Bymamisho »

Kod: Tümünü seç

www.MezopotamyaLoncasi.tr.gg
Alımlarımız Tekrar başlamıstır. Basvurularınız için Lütfen Siteye basvuru yapınız.

Başvuru Kosulları.
* Tabiki En Basta Lodos Klanına Mensup olması,
* En az 17 yaşını tamamlamış olması,
* Yönetim Kadrosundan hiç birinin yasaklı listesinde olmaması,
* Sunucu içerisinde 49 LVL en az bir karaktere sahip olması,
* Loncanın misyon, vizyon ve değerlerini ilke olarak benimsemiş olması,
* Sunucuda günlük ortalama 2 saat online olması,
* Başka bir lonca üyesi olmaması,
* Kişisel bilgilerini eksiksiz olarak belirtmiş olması gerekmektedir.
*Başvurularınız için açmış olduğumuz konu altında yada yönetim kadrosu arkadaşlarımız ile irtibata geçmeniz yeterlidir.
*Gerekli olan bilgileri eksiksiz ve yönetim oylamasından geçmiş olan üyelerimiz DoĞu Güneşi Loncası üyesi olmaya hak kazanmış olcaktır.
*Yapacak olduğumuz Etkinlik ve toplantılar için Msn Panel den Haberdar edilicektir.

Lonca Kuralları:
-Basvuru Yapan üyelere en az 3 gun içerisinde Yönetimle alınan karar ile cevap verilicektir.
-Oyun içerisinde veya Forum sitesinde Loncamızın yapısına ,genel toplum ahlakına aykırı,rahatsız edici,küçük düşürücü,kaba,ırkçıl veya etnik siyaset gibi mesajlar yazmak ve bu yonde davranıslar sergilemek kesinlikle Yasaktır..
-Oyun işleyişine yönelik suç teşkil etmek,herhangi yoldan haksız kazanç sağlamak Yasaktır.
-Üyeler Tarafından Lonca faliyetleri gizli tutulmalıdır.Aksi taktirde kişi Yonetim Tarafından uzaklaştırılacaktır.
-Üyelerimizin Söyle,Klan,Bölge kanallarında Loncayı rencide edicek seyler yazması Kesinlikle Yasaktır.Yapanlar Loncadan uzaklastırılıcaktır.
-Loncamızın en önemli 3 Temel kuralı ''SAYGI, SEVGİ,HOŞGÖRÜ'' dür
-Lonca haberlerme Yeri msn Grubudur.
-Loncadan fes edilicek üyelerin Kurucu Yonetim ve juri onayından geçmesi gerekmektedir.
-''Msn Panel Kullanmak Zorunludur.''
[/b]
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Jethawk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Jethawk »

Hayırlı Olması Dileklerimle..

Jethawk ~ Mareşal
fatihuckan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen fatihuckan »

Öncelikle uzun bir aradan sonra herkese bir merhaba demek isterim...

oyunu yaklasık 1 yıldır oynamıyorum daha önceleri çok zaman harcamışımdır. Ben daha önce MEZOPOTAMYA loncasının çizgisinde bir lonca açma isteginde bulunmuştum fakat o zamanın momt ları anında kapatmışlardı sayfayı şimdi bu loncayı gördükten sonra ikv de birşeylerin değiştiğini görebiliyorum uye kişiler arasında görmeyi cok istediğim değerli dostlarımı burda görememek üzücü birşey belirtmek isterim bunu o dostlarım kendilerini çok iyi biliyor. Her ne kadar oyunu oynamasamda loncaya girme isteginde bulunmasamda bu lonca doğru-yanlış herşeyine desteğim tamdır... İlk loncalar cıktıgından beri hep mahalle agzı konusmalar olurdu bakıyorumda o konusmalar hala yapılıyor kuralları bizden calmıssınız yok bizim loncadan alıntı vs vs saçmalıklar hala devam ediyor oyun kuralları belli oldugu gibi oyun gecmişi 3-4 yıla dayanan oyunların lonca kurallarıda artık bir temele oturmustur tartışılması gereksiz.... Loncanız hayırlı olsun
Fatih ÜÇKAN mezopotamya
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

fatihuckan yazdı:Öncelikle uzun bir aradan sonra herkese bir merhaba demek isterim...

oyunu yaklasık 1 yıldır oynamıyorum daha önceleri çok zaman harcamışımdır. Ben daha önce MEZOPOTAMYA loncasının çizgisinde bir lonca açma isteginde bulunmuştum fakat o zamanın momt ları anında kapatmışlardı sayfayı şimdi bu loncayı gördükten sonra ikv de birşeylerin değiştiğini görebiliyorum uye kişiler arasında görmeyi cok istediğim değerli dostlarımı burda görememek üzücü birşey belirtmek isterim bunu o dostlarım kendilerini çok iyi biliyor. Her ne kadar oyunu oynamasamda loncaya girme isteginde bulunmasamda bu lonca doğru-yanlış herşeyine desteğim tamdır... İlk loncalar cıktıgından beri hep mahalle agzı konusmalar olurdu bakıyorumda o konusmalar hala yapılıyor kuralları bizden calmıssınız yok bizim loncadan alıntı vs vs saçmalıklar hala devam ediyor oyun kuralları belli oldugu gibi oyun gecmişi 3-4 yıla dayanan oyunların lonca kurallarıda artık bir temele oturmustur tartışılması gereksiz.... Loncanız hayırlı olsun
Fatih ÜÇKAN mezopotamya
mezopotamya

imzanın rengine bayıldım ;)

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
fatihuckan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yinemi sen bin yetmişbir ben yokken kurabildinmi bari loncanı? etrafına toplamışsındır şimdi bi kaç çapulcu sana da reis diyorlardır kesin :D uzun bi aradan sonra seni görmek güzel reis!!:DDD
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhabalar,

Konumun Altında Tartışma istemiyorum.Binyetmişbir mi her neyse Lütfen Lonca duyuru alanımı kirletme git başka yere tezgahını kur hadi canım.
Eminönü

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

fatihuckan yazdı:Öncelikle uzun bir aradan sonra herkese bir merhaba demek isterim...

Fatih ÜÇKAN Mezopoyamya
Merhabalar,

Bu Lonca kuruldugundan beri hiçbir şekilde Bölücü Propagandalar yapmamıştır Bu lonca Dostluk Kardeşlik Ve Yardımlaşmak için Kurulmustur.Türkü olsun Kürdü olsun Arabı olsun Çerkezi olsun Fark etmez Yeterki Adam olsun o Bize yeter.Bu Ülkede Yaşadıgına Göre Ve T.C. Kimliği Taşıdığımıza Göre hiçbir Sorun yoktur bu konuda Burda Kapanmıstır.
Eminönü

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
fatihuckan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

kardeş bunlar bu dediklerinden anlamaz onlar ancak sen kendini bir hiç olarak gördügünde onların tarihini kendi tarihin edindiğinde seni adamdan sayarlar dediklerine aynen katılıyorum hepimiz kardeşiz ama bu reis olayından o ayaklardan tiksindiğimi de tekrar ifade etmek istiyorum saygılarımla bu son mesajım olacak.
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Bu güzel konuyu kirletmek değildi maksadım sadece eski bir tanıdık gördüm ve selam verdim sayılır. takmayın umarım Loncanızda sizin gibi düzgün ve seviyeli insanlarla İKV için yararlı işler yapabilecek insanlarla beraber yoluna devam eder.

bu arada Fatih ÜÇKAN senide görmek güzel.

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
MeZoPoTaMYa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeZoPoTaMYa »

Merhabalar,

Loncamızda bulunan
Aporey Bu ayın en ii Lonca üyesi olarak seçilmiştir.

3 aylık Plus hedie edilmiştir.Başarılarının devamını dileriz.

Mezopotamya Loncasi Yönetimi.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön