Biz zaten kendi aramızda bir Lonca yız Klan olmaya doğru emin adımlarla yürüyoruz
Herkez bilir ve bilsinki bu isimler oyunda da forumda da birdir 10 dakika önce kavga etmiş olsalar bile.
Eğlencemizi kimse bozamaz kimse bu işe tuz biber olamaz bunuda unutmasınlar.
Biz gerekli düzenlemeleri yaptık Artık iş yönetimde Dream Klanının açılması için başvuruda buluncağız
KarargaHxTeaM FAN !..! Karakter Adı /color] AmisosEmmi-- AmisosGame Karakter color=#FF0000] Savaşcı Seviye : 49 Lonca /color] Amisos Sunucu : Tılsım
dreamtr yazdı:İşi gırgırına baslatık ama inan DreamTeam diye bir loncayı dikkate alanlar oldu hatta icten ice cekememezlik yapıyorlar diyorlar ki bu adamlar bir araya gelirse bu Tılsımı gotururler bunda haklılar inan bu Tılsımı gotururuz ama sunu da bilin bu iş sadece bir gırgır işin dozajını acarsanız karsınız da sadece beni bulursunuz ben bu ortam da hic bir arkadasıma gardasıma laf edeni bos koymam ki iyi kotu beni bilirsiniz cekinecegim yada kaybedecigim bir sey yok ...........
Onun icindir ki aramız da kavga da etsek tartıssak da milleiti birbirimize duserecek seyler yapmaktan kacının ha kralı gelsin onunla kavga da ederiz gırgır da yaparız ama adam olsun karsındakini rencide etmesin ederse ben en guzel cevabı veririm ha burda derseniz dogru nedir dogru bir tanedir onun dısında dogru olmaz .... İnanın o dogruyu bulacak yine biz olur ve de o kardesimizi GOMERİZ...............
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxmaster yazdı:Dede beni forum sözcüsü yaparsın artık
Onurum sana baska bir gorev verek yaff bizim cadıyı forum sozcusu yaptık malum adı ustunde o bir Cadı onla basa cıkılmaz kimse de cıkamadı bugune kadar referansı cok saglam cadılıkta
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
haruna çinden sipariş bile verdim bir adet cadı kazanı bir adet 2010 model uçan süpürge 100 adet kurbağa bacağı 100 adet kertenkele kuyruğu 500 adet sinek kanadı 4 adet baykuş tüyü örümcek gözü birde 8 adet tilki bağırsağı siparişi verdim cadılık üstüne master yapıyorum
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Hira yazdı: haruna çinden sipariş bile verdim bir adet cadı kazanı bir adet 2010 model uçan süpürge 100 adet kurbağa bacağı 100 adet kertenkele kuyruğu 500 adet sinek kanadı 4 adet baykuş tüyü örümcek gözü birde 8 adet tilki bağırsağı siparişi verdim cadılık üstüne master yapıyorum
Bak ne dedim hemen de geldi bizim Cadı bu arada Tilki yada Kurtlar la ilgili bir ihtiyac olursa burdan Erciyes dagından getirebilirim dun gece bir tane Tilki cıktı karsıma iyi mi
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Hira yazdı:Tamamdır apo tilki bağırsaklarıda senden olsun
Cadı üretim yapacak galiba. Ashab-ı Keyf Ejder Asa Ecel Getiren ve Latifi beğenmedi herhalde
Yok Torun bizim Cadımız en iyisine layıktır baksana Tilki bagırsagını benden istiyor yapcak bir sey yok emir buyuk yerden bu aksam Tilki operasyonu var