4thEspada yazdı: ↑22 May 2021 08:17
49,59 savaşlarını kaale almıyorum çünkü iksirinden itemine,taktiğine,yeteneğine her şey aynı taktik yok. O yüzden şu güçlüdür,şu lonca iyi oynuyordur demem. Kendim kuklacıdan örnek verirsem güç bakımından Mirxler yakamozlar ve roa revaçtaydı onun dışında birkaç lonca daha vardı ama silindi gitti çoğu.
Şu 49 59 mantığını sürekli aynı çeşit olarak görmeni anlamıyorum bence envayi çeşit kombinasyon var.
Lonca olarak aktiflik çok değişken olduğu için şuan bişey demek zor gibi ...
kardeşim bu forumda seni anlayamıyorum bak sana açık açık anlatayım çünkü bilmiyorsun. Bilgin yok.
Envai çeşit kombinasyon;
Dalton conk
dalton dışşehir
dalton cam
dalton umut dergisi
dalton derviş hasan
dalton folklor
dalton beygir
ok ucuları,almanları geçiyorum. Envai çeşit eşyalarla üstmüzü donatabiliriz karşıdakinin hangi efsunu taktığı bizim için çok çok önemli eğer saldırısı yüksekse savunma, Hasar buzu yüksekse direnç buz, Asiti çoksa cam giyebiliriz yani kombinasyonlar bitmiyor.
Şimdi seviye 39 üzerim kristal conk. Yanımda 4 savaşçı herkes zengin değil,herkeste item yok, herkes aynı değil. Bir savaşçıya 4 dikkat dağıtma atılabilen zamanlar. Şimdi bu 4 savaşçının 2 sini kesebiliyorum neden? Çünkü benim eşyalarım onda yok. Çünkü ben onun,o senin kopyan değil.
ya bilmiyorsun konuşuyorsun işte ya seni kaale almam. Bilmeyen adam fikir sürmesin öne,varsa bilgisi olan yazsın. Kimlere yazıyoruz.
E zaten senin bahsettiğin konu Çemberlitaş zamanında bitti ondan şikayetçi olunduğu için Çemberlitaş dan sonrası bahsediyorum bı revizyon yapıldı şuan denge
Mükemmel sınıflar arası
Büyücüde 4 farkı çeşit yolumuz var
22 tane tılsım var farklı farklı kombinasyon demek
Savaşçı maximum hasarda takılı kaldı
Ama tank metasi geldi tank oynamak da defansif 2.3 takilmakda çok zevkli
Şifacı desen her kulvarda rahatça oyna heryere herzaman şifacı lazım savaşçı kesemiyor büyücü cemberci zor ihitmallerle belki tam emin değilim o konuda bazen asit zehir keser bazen kuruna girersin çembere oturursun orasını bilemem ..
Ne bekliyorsunuz anlamadım bu oyun sadece 1 vs 1de baz alinacak benim Tesla conk itemim varmış beni 4 kişi kesemezmis farklı mantık
Bende full Afrika giyerim 78 bin can beni 4 savaşçı kesemez o konuyu gelirsen
Efeler loncasında. Bulunmuştum bzm mahalleden bir abimizin loncası idi ne güzel günlerdi. Nickin başına efelerx koyup kendi adınla oynamak sıfırdan çar açıp sırf o Loncaya girmek
4thEspada yazdı: ↑22 May 2021 08:17
49,59 savaşlarını kaale almıyorum çünkü iksirinden itemine,taktiğine,yeteneğine her şey aynı taktik yok. O yüzden şu güçlüdür,şu lonca iyi oynuyordur demem. Kendim kuklacıdan örnek verirsem güç bakımından Mirxler yakamozlar ve roa revaçtaydı onun dışında birkaç lonca daha vardı ama silindi gitti çoğu.
Şu 49 59 mantığını sürekli aynı çeşit olarak görmeni anlamıyorum bence envayi çeşit kombinasyon var.
Lonca olarak aktiflik çok değişken olduğu için şuan bişey demek zor gibi ...
kardeşim bu forumda seni anlayamıyorum bak sana açık açık anlatayım çünkü bilmiyorsun. Bilgin yok.
Envai çeşit kombinasyon;
Dalton conk
dalton dışşehir
dalton cam
dalton umut dergisi
dalton derviş hasan
dalton folklor
dalton beygir
ok ucuları,almanları geçiyorum. Envai çeşit eşyalarla üstmüzü donatabiliriz karşıdakinin hangi efsunu taktığı bizim için çok çok önemli eğer saldırısı yüksekse savunma, Hasar buzu yüksekse direnç buz, Asiti çoksa cam giyebiliriz yani kombinasyonlar bitmiyor.
Şimdi seviye 39 üzerim kristal conk. Yanımda 4 savaşçı herkes zengin değil,herkeste item yok, herkes aynı değil. Bir savaşçıya 4 dikkat dağıtma atılabilen zamanlar. Şimdi bu 4 savaşçının 2 sini kesebiliyorum neden? Çünkü benim eşyalarım onda yok. Çünkü ben onun,o senin kopyan değil.
ya bilmiyorsun konuşuyorsun işte ya seni kaale almam. Bilmeyen adam fikir sürmesin öne,varsa bilgisi olan yazsın. Kimlere yazıyoruz.
sen şimdi magnezyum conk setimi neden hatırlattın ki bana? bi sigara yaktım.
Kimse nasıl bahsetmemiş çok şaşırdım açıkçası, 29-39 dönemi Kuklacı'da ''Kanka'' loncası çok revaçtaydı, hatta kuklacıda yolda gördüğünüz 5 kişiden birinin ismi ''KankaXnick'' şeklindeydi. Ek olarak hatırladığım ''Team'' loncası vardı en meşhur oyuncuları EkoxTeam ve TncyxTeam'di.
Kuklacıda Şahx ve RoA kaliteli adamların olduğu güzel loncalardı.
Hele bir de Yakamoz'lar vardı ki oyundaki en güzel zamanlarımızı o insanlarla geçirmiştik. Tabi migrat yeni çıkmıştı o zamanlar.
Şah'lar hidra keserdi. Oyunda gördüğüm ilk tank Şahxhan'dır. Hey gidi ...
Onu bunu bilmemde Kuklacı sunucusu İKV nin şampiyonlar ligidir. Kuklacı da her dönem öne çıkan büyük loncalar, büyük oyuncular olmuştur. Şimdilerde terkedilmeye yüz tutmuş olsada Kuklacı sunucusu emsalsizdir.
Not: zamane kuklacısının tozunu yutmuş bir nefer görürseniz bilin ki o nefer boş nefer değildir