Mesaj olarak cevaplıyorum.
Launcher ' de çıkan Problem
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Launcher Hatası ACİLLL

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Re: Launcher ' de çıkan Problem
Kurulu dosyayı indirip çalıştıran varmı dostlar şimdi indiriyorum sonucu yazacağım bende sorun hala var
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
Kurulu dosya çalışmaktadır. Dün indirdim denendi giriyor. Anatolia adlı arkadaş yardımda bulunmuştu bu konuda

Dün kurulu halini yükledim ordan indirebilirsiniz indirp oyuna giriş yapan arkadaşlarımız olmuş
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Neden DLL Hataları Alıyorum?
Bunlar paylaşılan dosyalar olduğu için, DLL dosyaları yazılım uygulamasının dışında var olur. Her ne kadar yazılım geliştiriciler için pek çok yarar sağlasa da bu ayrım, sorunların ortaya çıkması için bir fırsat hazırlar.
Son derece basit, eğer Windows launcher.dll dosyanızı düzgün yükleyemezse, bir hata iletisiyle karşılaşırsınız. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki "launcher.dll Hatalarının Nedenleri"ne bakın.
Genel Launcher.dll Hata İletileri
Windows tabanlı bir bilgisayarda ortaya çıkabilecek en yaygın launcher.dll hataları şunlardır:
"Launcher.dll bulunamadı."
"launcher.dll dosyası eksik."
"Launcher.dll erişim ihlali."
launcher.dll dosyasını kaydedemiyor."
"C:\Windows\System32\\launcher.dll bulunamıyor."
"Photo Explosion Deluxe başlatılamadı. Gerekli bir bileşen eksik: launcher.dll. Lütfen Photo Explosion Deluxe programını tekrar yükleyin."
"launcher.dll bulunamadığı için bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın tekrar yüklenmesi sorunu çözebilir."
Bu DLL hata mesajları, launcher.dll ile ilişkili yazılım programı çalışırken (örn. Photo Explosion Deluxe) program yükleme sırasında, Windows başlatma ve kapatma veya hatta Windows işletim sisteminin yüklenmesi sırasında ortaya çıkabilir. launcher.dll hatasının nerede ve ne zaman ortaya çıktığının kaydını tutmak, sorun gidermenin önemli bir parçasıdır.
Launcher.dll Hatalarının Nedenleri
launcher.dll hatalarının çoğu, eksik veya bozuk launcher.dll dosyalarıyla alakalıdır. launcher.dll harici bir dosya olduğundan, istenmeyen bir şeyin olması için mükemmel bir fırsat sağlar.
Bilgisayarınızı düzgün kapatmamak ya da bilgisayarınıza virüs bulaşması, launcher.dll dosyasını bozabilir, ve bu da DLL hatalarına neden olabilir. launcher.dll dosyanız bozulduğunda, düzgün yüklenemez ve hata bildirimlerine neden olur.
Diğer durumlarda, launcher.dll dosyası hataları, Windows kayıt defterindeki sorunlarla ilişkilendirilebilir. Bozuk DLL dosya başvuruları, DLL dosyanızın düzgün kaydedilmesini engelleyebilir ve size launcher.dll hatası verir. Bu bozuk kayıt defteri anahtarlarına, Windows kayıt defterinde başarısız yazılım yükleme ve kaldırmadan kalmış, kalan DLL dosya başvurusu, eksik DLL dosyası veya taşınan DLL dosyası neden olabilir.
Daha spesifik olarak, bu launcher.dll hatalarına şunlar neden olabilir:
Geçersiz ya da bozulmuş launcher.dll kayıt defteri girdisi.
launcher.dll dosyasını bozan virüs ya da kötü amaçlı yazılım bulaşması.
launcher.dll dosyasını bozan, bozuk sabit sürücü benzeri Nova Development Corporation donanımı hatası.
Başka bir program, launcher.dll dosyasının gereken sürümünün üzerine yazmış.
Başka bir program kötü amaçlı olarak ya da yanlışlıkla launcher.dll dosyasını silmiş.
launcher.dll dosyasını başka bir program kaldırdı.
Olası düzeltmeler
Adım 1: Microsoft Register Server'ı Kullanarak Launcher.lib.dll Dosyasını El İle Kaydedin
OpenAdım 2: Geçersiz Launcher.lib.dll Kayıt Defteri Girdilerini Onar
OpenAdım 3: Launcher.lib.dll dosyasını Windows Geri Dönüşüm Kutusundan Kaldırın ya da Geri Yükleyin
OpenAdım 4: Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı Tam Tarama Yapın
OpenAdım 5: Bilgisayarınızdaki Aygıt Sürücülerini Güncelleyin
OpenAdım 6: En Son Sistem Değişikliklerini "Geri Almak" için Windows Sistem Geri Yüklemeyi Kullanın
OpenAdım 7: Launcher.lib.dll ile alakalı M2Webstarter Programını Kaldırın ve Tekrar Yükleyin
OpenAdım 8: Windows Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştır ("sfc /scannow")
OpenAdım 9: Kullanılabilir Windows Güncellemelerinin Tümünü Yükle
OpenAdım 10: Temiz Windows Yüklemesi Gerçekleştirin
Bunlar paylaşılan dosyalar olduğu için, DLL dosyaları yazılım uygulamasının dışında var olur. Her ne kadar yazılım geliştiriciler için pek çok yarar sağlasa da bu ayrım, sorunların ortaya çıkması için bir fırsat hazırlar.
Son derece basit, eğer Windows launcher.dll dosyanızı düzgün yükleyemezse, bir hata iletisiyle karşılaşırsınız. Lütfen daha fazla bilgi için aşağıdaki "launcher.dll Hatalarının Nedenleri"ne bakın.
Genel Launcher.dll Hata İletileri
Windows tabanlı bir bilgisayarda ortaya çıkabilecek en yaygın launcher.dll hataları şunlardır:
"Launcher.dll bulunamadı."
"launcher.dll dosyası eksik."
"Launcher.dll erişim ihlali."
launcher.dll dosyasını kaydedemiyor."
"C:\Windows\System32\\launcher.dll bulunamıyor."
"Photo Explosion Deluxe başlatılamadı. Gerekli bir bileşen eksik: launcher.dll. Lütfen Photo Explosion Deluxe programını tekrar yükleyin."
"launcher.dll bulunamadığı için bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın tekrar yüklenmesi sorunu çözebilir."
Bu DLL hata mesajları, launcher.dll ile ilişkili yazılım programı çalışırken (örn. Photo Explosion Deluxe) program yükleme sırasında, Windows başlatma ve kapatma veya hatta Windows işletim sisteminin yüklenmesi sırasında ortaya çıkabilir. launcher.dll hatasının nerede ve ne zaman ortaya çıktığının kaydını tutmak, sorun gidermenin önemli bir parçasıdır.
Launcher.dll Hatalarının Nedenleri
launcher.dll hatalarının çoğu, eksik veya bozuk launcher.dll dosyalarıyla alakalıdır. launcher.dll harici bir dosya olduğundan, istenmeyen bir şeyin olması için mükemmel bir fırsat sağlar.
Bilgisayarınızı düzgün kapatmamak ya da bilgisayarınıza virüs bulaşması, launcher.dll dosyasını bozabilir, ve bu da DLL hatalarına neden olabilir. launcher.dll dosyanız bozulduğunda, düzgün yüklenemez ve hata bildirimlerine neden olur.
Diğer durumlarda, launcher.dll dosyası hataları, Windows kayıt defterindeki sorunlarla ilişkilendirilebilir. Bozuk DLL dosya başvuruları, DLL dosyanızın düzgün kaydedilmesini engelleyebilir ve size launcher.dll hatası verir. Bu bozuk kayıt defteri anahtarlarına, Windows kayıt defterinde başarısız yazılım yükleme ve kaldırmadan kalmış, kalan DLL dosya başvurusu, eksik DLL dosyası veya taşınan DLL dosyası neden olabilir.
Daha spesifik olarak, bu launcher.dll hatalarına şunlar neden olabilir:
Geçersiz ya da bozulmuş launcher.dll kayıt defteri girdisi.
launcher.dll dosyasını bozan virüs ya da kötü amaçlı yazılım bulaşması.
launcher.dll dosyasını bozan, bozuk sabit sürücü benzeri Nova Development Corporation donanımı hatası.
Başka bir program, launcher.dll dosyasının gereken sürümünün üzerine yazmış.
Başka bir program kötü amaçlı olarak ya da yanlışlıkla launcher.dll dosyasını silmiş.
launcher.dll dosyasını başka bir program kaldırdı.
Olası düzeltmeler
Adım 1: Microsoft Register Server'ı Kullanarak Launcher.lib.dll Dosyasını El İle Kaydedin
OpenAdım 2: Geçersiz Launcher.lib.dll Kayıt Defteri Girdilerini Onar
OpenAdım 3: Launcher.lib.dll dosyasını Windows Geri Dönüşüm Kutusundan Kaldırın ya da Geri Yükleyin
OpenAdım 4: Bilgisayarınızda Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı Tam Tarama Yapın
OpenAdım 5: Bilgisayarınızdaki Aygıt Sürücülerini Güncelleyin
OpenAdım 6: En Son Sistem Değişikliklerini "Geri Almak" için Windows Sistem Geri Yüklemeyi Kullanın
OpenAdım 7: Launcher.lib.dll ile alakalı M2Webstarter Programını Kaldırın ve Tekrar Yükleyin
OpenAdım 8: Windows Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştır ("sfc /scannow")
OpenAdım 9: Kullanılabilir Windows Güncellemelerinin Tümünü Yükle
OpenAdım 10: Temiz Windows Yüklemesi Gerçekleştirin
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
Hazır dosyadan indirsinler çözüm basit , Giren birinin oyunu al kendine tak çalıştır.

farklı bir klasöre oyunu baştan temiz indirin sorun hala devam ediyorsa bilmiyorum
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Özelden attığını indirdim dostum onda da aynı hata oluştu hiç bir işe yaramıyor
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
Bilgisayara format atıp tekrar deneseydin , eğer oyunun eski dosyaları silinmemiş halen duruyorsa kuvvetli ihtimal hata verecektir.

Eski dosyaları temizleyip denedim olmadı evdeki pc de de deniyeceğim ama ofisteki olmadı maalesef