Sunucu Dolu?!?
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Oyun sarmasina önlem alınamayınca oyunculari oyundan asıl hesapları dışında oyuna girmesini engellemek tabikide akçe satışını hareketlendirmek amaçlı gibi
Son..
RE: SUNUCU DOLULUGU HAKKINDA
Etkinliği duyup oyuna girmek istedim fakat plusum olmadığı için giremedim. Şu giriş ekranını görünce 2010 yılına tekrardan geri döndüm.Herkese iyi oyunlar

En son Lorry tarafından 01 Nis 2020 23:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Maşallah.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy

Ne olur ironi olsun ne olur ironi olsunEsadullah yazdı: ↑01 Nis 2020 01:20 Dostum bak şimdi,
1. Depo hesap açmak zorunda değilsin, buna mecbur değiliz derler. Sen en iyisi Kasa sayısının arttırılması için örgütlen öneride bulun.
2. Sen yine girebiliyorsun, biz forumdan başka birşeye girmiyoruz. Depo karakterini Ziraat Bankasının korunmasından çok koruyoruz. Daha sayayım mı?
Everything is about math just math
Her seferinde dolu yazıyor keşke yönetim buradan yola çıkarak oyunu hareketlendirse
Gerçekten ben de ilk kez dolu yazısı gördüm ama plus varsa fark etmiyor yine giriyor
Evde kal işe yaramış 
Birde şu 1 Nisan'da eglen yeni etkinlik eklenince
Birde şu 1 Nisan'da eglen yeni etkinlik eklenince
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN