Yazdığın mevcut cevabı defalarca okudum hiç bir cümlesin bir anlam çıkaramadım.movie yazdı: ↑01 Oca 2018 18:16
İksir içince tılsım o iksirin kattığı hasarı da arttırıyor. Bu tılsımı konuşurken iksiri de öne sürmek gayet mantıklı. Aynı şekilde şunu da diyebilirsin o zaman. "Biz tılsımdan bahsediyoruz, itemlerden değil itemleri niye öne sürüyorsunuz ki." Ne kadar komik olduğunu gördün değil mi. Bu durumda argümanları zayıf ve saçma olan sensin.ReHaBeT yazdı: ↑31 Ara 2017 15:29
Defansif 2 (III) tılsımının verdiği etki ile açılan bir konuya Klan savaşlarında kullanılan iksir veya çeşitli diğer materyalleri öne sürerek kendini haklı duruma çıkarman takdire şayan bir hareket.![]()
*Ne söylesem, ne anlatsam boş.
Bizler bilmiyorduk sağ olasın, bir daha böyle hataya düşmem, bende diyorum;
''Neden tek vuruşta kimseyi kesemiyorum acaba...''
Meğer işin sırrı iksirmiş.
Teşekkür ederim aydınlattığın için, ufkum genişledi.
Bu tılsımı oyuna eklerken yapımcılar mevcut iksirleri de düşünmeliler değil mi? Aksi takdirde sınıflar arası dengesizlik baş gösterir.
O yüzden seni mantığa davet ediyorum.
Affına sığınarak söylüyorum ayık kafa ile mi yazdın bu cevabı?
Hayır cevabı bana mı yaptın, bir üst alıntımı kopyalayıp ona mı? Onu bile anlayamadım güzel kardeşim.
Önce konu Defansif 2 (III) tılsımının verdiği etki ve karşı sınıfların yanında çaresiz kalmasından bahsediyordunuz konu şimdi iksire döndü, böyle bir şeyin denenmeden oyunculara sunulmasını mantıklı buluyor musunuz siz?
Sanırım okul çağında verilen ödevleri yapmayan tiplerdensin.Anlama kısmında problemler mevcut tekrar et, tekrar oku yazdıklarımı.
Şu konuya yazdığım 3-4 yorumu iyice oku kardeşim ondan sonra alıntı yaparak karşı çık.
Argüman ve saçma olan şey, ne alaka? Orayı hiç anlayamadım hayır güzel 2 cümle kurayımda beni bilen tip sansınlar havasında mısın?
''Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.''