Tarih verilicekti... sanki
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım Videosu Yayında!
Boş Yorum Yapanları Önce Pistten Alalım Arkadaşım Koca "GENİŞLEME PAKETİ"ni 2 dakikaya mı Sığdırcaklar Az Akıl ya Ulan Az Düşünün yaw yorum yapmadan Önce Ne Çekiyorsunuz Abi Akşam Yemeğinde Ne yiyipte Geldiniz Buralara Sadece Farelerin olduğunu Kim Söyledi Gören Bölgeyi onlar Kodladı Sancak nasıl bi ön yargıdır kardeşim bu ya az Heycanlanmayın Yaw
- KRoNicK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Bizim yüzümüzden video aceleye geldi bence arkadaşlar,bölgenin tam donanımlı büyük ve son derece tatmin edici olacağını düşünüyorum zaten çemberlitaş bölgesinde de az yerler gösterilmişti lakin daha oyunun yüzde 60'ı bitmiş gibi,gölge efektleri parlamalar vs bittiğini sanmıyorum,ne kadar geç gelirse o kadar iyi,bırakın adamlar içimize sinecek şekilde rahat rahat bölgeyi yapsınlar ne kadar acele o kadar fazla hayal kırıklığı,karşımızdakilerinde insan olduğunu unutmayalım.
Çok güzel olmuş, heyecanla bekliyoruz.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi, griden iyidir her şekilde.
Yarın ufuk grimsi pembe olur belki. Pembemsi, griden iyidir her şekilde.
Si vis pacem, para iustitiam.
- yusufcan211
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Dost Kervanı
Güzel olmuş elinize sağlık

İmza:GWYNBLEIDD
5 yıl boyunca rahatlıkla yapılabilirdi hocam ama sıkıntı değil sonuçta bir genişleme gelecek.KRoNicK yazdı: ↑27 Ara 2017 20:49 Bizim yüzümüzden video aceleye geldi bence arkadaşlar,bölgenin tam donanımlı büyük ve son derece tatmin edici olacağını düşünüyorum zaten çemberlitaş bölgesinde de az yerler gösterilmişti lakin daha oyunun yüzde 60'ı bitmiş gibi,gölge efektleri parlamalar vs bittiğini sanmıyorum,ne kadar geç gelirse o kadar iyi,bırakın adamlar içimize sinecek şekilde rahat rahat bölgeyi yapsınlar ne kadar acele o kadar fazla hayal kırıklığı,karşımızdakilerinde insan olduğunu unutmayalım.
Gorgar ne demişti
Genişleme paketini yapmış olmak için yapmayacağız sizleri tatmin edecek bir bölge olacak demişti bu söze karşılık sabırla beklemeye devam.

Bu dayı niye en son bize sıkıyor
Savaş mı istiyorsun ?
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- yusfcuk95
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İsteyen istediği gibi eleştirebilir siz böyle toxic yaptıkça ben delleniyorum hacı, bırakın herkes istediğini söylesin.dedee66 yazdı: ↑27 Ara 2017 20:48Boş Yorum Yapanları Önce Pistten Alalım Arkadaşım Koca "GENİŞLEME PAKETİ"ni 2 dakikaya mı Sığdırcaklar Az Akıl ya Ulan Az Düşünün yaw yorum yapmadan Önce Ne Çekiyorsunuz Abi Akşam Yemeğinde Ne yiyipte Geldiniz Buralara Sadece Farelerin olduğunu Kim Söyledi Gören Bölgeyi onlar Kodladı Sancak nasıl bi ön yargıdır kardeşim bu ya az Heycanlanmayın Yaw
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
- WeDneS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: İhtiyarlar Kulübü
Gözlemlediğim kadarıyla itemler çok soluk renkte, yeni bölge karaköy tek bunu anlayabildik video yetersiz biraz yetersiz. Giriş bomba fakat hüsranla bitirdim
Tahmin yürütüyoruz ve üzülüyoruz. Yeni bölge doyurucu olacakmı? Lvl var, yeni madenler de tamam, yeni itemler eyvAllah, gurup bölgesi yok. Savaşmamız için bir bölge olacakmı ? Yoksa /savas bölgeleri var gerek duymadıkmı diyorsunuz. Çok uzun zamandır bekliyoruz. Güncellemeye başlamadan önce isteklerimizi bilmeniz lazım neden isteklerimiz önemli çünkü ikv den sonra sobee ekibi saçma sapan oyunlar çıkardı hüsranla karşı karşıya geldiler. Biz oyuncular bu duruma çok üzüldük. Güncelleme geleceği günü bekliyoruz.
Not: Balıkçının ordan karaköye geçeriz
Şifacı itemleride muhteşem...
Not: Balıkçının ordan karaköye geçeriz
FevziBey Şuan Meteorda Sanırım Tepkilere Bakıyor Şimdiden 50 Level Olmuş Bile ;