Teşkilat'tan Yılbaşı Piyangosu

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Teşkilat'tan Yılbaşı Piyangosu

Mesaj gönderen Serinplay »

zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 09:22 Altı üstü bir çekiliş etkinliği bu. Sadece bir hesap ile bile katılsan, şansın varsa seni bulur. Kim kp hesaplarıyla başvurmuş, kim boş hesap açıp başvurmuş tek tek onu araştıracak değiller heralde. Üzerine bu kadar konuşulacak,abartılacak ve büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Sadece en yetkili ağızdan teyit etmek istedim.Ve matematik öyle demiyor maalesef.
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen zeynel55 »

Serinplay yazdı: 22 Ara 2017 11:48
zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 09:22 Altı üstü bir çekiliş etkinliği bu. Sadece bir hesap ile bile katılsan, şansın varsa seni bulur. Kim kp hesaplarıyla başvurmuş, kim boş hesap açıp başvurmuş tek tek onu araştıracak değiller heralde. Üzerine bu kadar konuşulacak,abartılacak ve büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Sadece en yetkili ağızdan teyit etmek istedim.Ve matematik öyle demiyor maalesef.
Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;
Yaptığın yorumları,araştırmalarını beğeniyorum fakat bana kalırsa her şeyin altında başka birşey aramaya bazı noktalarda ara vermelisin. 2 açıklamayı yapanda yetkili kişiler zaten,daha kimden neyi teyit edeceksinki herşey açık ve net. İlla ortaya bir şey çıkarmak için bende veya bir başkasıda uğraşsa daha niceleri bulunur fakat gerek yok.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 11:55 Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;
Yaptığın yorumları,araştırmalarını beğeniyorum fakat bana kalırsa her şeyin altında başka birşey aramaya bazı noktalarda ara vermelisin. 2 açıklamayı yapanda yetkili kişiler zaten,daha kimden neyi teyit edeceksinki herşey açık ve net. İlla ortaya bir şey çıkarmak için bende veya bir başkasıda uğraşsa daha niceleri bulunur fakat gerek yok.
Ya arkadaş sana ne oluyor ben anlamıyorum ki ? Neyin altından ne çıkaracağım şimdi konu nereye geldi ? Adama bir soru soruyorum böyle bir şey var mı diye.
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Serinplay yazdı: 22 Ara 2017 12:04
zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 11:55 Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;
Ya arkadaş sana ne oluyor ben anlamıyorum ki ? Neyin altından ne çıkaracağım şimdi konu nereye geldi ? Adama bir soru soruyorum böyle bir şey var mı diye.
Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 12:14 Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.
Dostum ben mesajını alıntılayıp basit iki cümle yazdım."Teyit etmek istedim" ,"Matematik öyle demiyor" Çünkü 1 bilet alan ile 400 bilet arasındaki olasılık aynı değil.Ama sen iki mesajdır konuyu kişiselleştirip "bir şeylerin altından bir şey çıkarmak" gibi tuhaf göndermeler yapıyorsun.Bu da hiç hoş değil.Neyse.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
zeynel55
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Serinplay yazdı: 22 Ara 2017 12:29
zeynel55 yazdı: 22 Ara 2017 12:14 Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.
Dostum ben mesajını alıntılayıp basit iki cümle yazdım."Teyit etmek istedim" ,"Matematik öyle demiyor" Çünkü 1 bilet alan ile 400 bilet arasındaki olasılık aynı değil.Ama sen iki mesajdır konuyu kişiselleştirip "bir şeylerin altından bir şey çıkarmak" gibi tuhaf göndermeler yapıyorsun.Bu da hiç hoş değil.Neyse.

İyi forumlar.
Teşekkürler dostum.

Not: Piyango bir 'Matematik' oyunu değil, 'Şans Oyunları' ibaresi adı altındaki oyunlardan bir tanesidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Serinplay yazdı: 22 Ara 2017 11:26ok.
:prayer_beads: :prayer_beads: :prayer_beads:
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Herkese bol şans diliyorum. Kazanacak arkadaşlara şimdiden keyifli harcamalar. ;)

Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
cezateam06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: yok

Mesaj gönderen cezateam06 »

EPE bana çıkarsa büyük baş bir cin kesiyorum tüm eminönü halkıda davetlidir :D
Resim
Kullanıcı avatarı
kubi07
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kubi07 »

Keşke her sunucuya özel yapılsa çekiliş.
Mesela bizim sancakta 8 kişi falan var aramızda paylaşırız ödülleri :D
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön