Sadece en yetkili ağızdan teyit etmek istedim.Ve matematik öyle demiyor maalesef.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 09:22 Altı üstü bir çekiliş etkinliği bu. Sadece bir hesap ile bile katılsan, şansın varsa seni bulur. Kim kp hesaplarıyla başvurmuş, kim boş hesap açıp başvurmuş tek tek onu araştıracak değiller heralde. Üzerine bu kadar konuşulacak,abartılacak ve büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Teşkilat'tan Yılbaşı Piyangosu
Re: Teşkilat'tan Yılbaşı Piyangosu
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;Serinplay yazdı: ↑22 Ara 2017 11:48Sadece en yetkili ağızdan teyit etmek istedim.Ve matematik öyle demiyor maalesef.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 09:22 Altı üstü bir çekiliş etkinliği bu. Sadece bir hesap ile bile katılsan, şansın varsa seni bulur. Kim kp hesaplarıyla başvurmuş, kim boş hesap açıp başvurmuş tek tek onu araştıracak değiller heralde. Üzerine bu kadar konuşulacak,abartılacak ve büyütülecek birşey olduğunu düşünmüyorum.
Yaptığın yorumları,araştırmalarını beğeniyorum fakat bana kalırsa her şeyin altında başka birşey aramaya bazı noktalarda ara vermelisin. 2 açıklamayı yapanda yetkili kişiler zaten,daha kimden neyi teyit edeceksinki herşey açık ve net. İlla ortaya bir şey çıkarmak için bende veya bir başkasıda uğraşsa daha niceleri bulunur fakat gerek yok.

Ya arkadaş sana ne oluyor ben anlamıyorum ki ? Neyin altından ne çıkaracağım şimdi konu nereye geldi ? Adama bir soru soruyorum böyle bir şey var mı diye.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 11:55 Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;
Yaptığın yorumları,araştırmalarını beğeniyorum fakat bana kalırsa her şeyin altında başka birşey aramaya bazı noktalarda ara vermelisin. 2 açıklamayı yapanda yetkili kişiler zaten,daha kimden neyi teyit edeceksinki herşey açık ve net. İlla ortaya bir şey çıkarmak için bende veya bir başkasıda uğraşsa daha niceleri bulunur fakat gerek yok.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.Serinplay yazdı: ↑22 Ara 2017 12:04Ya arkadaş sana ne oluyor ben anlamıyorum ki ? Neyin altından ne çıkaracağım şimdi konu nereye geldi ? Adama bir soru soruyorum böyle bir şey var mı diye.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 11:55 Sevgili Kıyamet Yazarı'mız ;

Dostum ben mesajını alıntılayıp basit iki cümle yazdım."Teyit etmek istedim" ,"Matematik öyle demiyor" Çünkü 1 bilet alan ile 400 bilet arasındaki olasılık aynı değil.Ama sen iki mesajdır konuyu kişiselleştirip "bir şeylerin altından bir şey çıkarmak" gibi tuhaf göndermeler yapıyorsun.Bu da hiç hoş değil.Neyse.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 12:14 Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.
İyi forumlar.
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler dostum.Serinplay yazdı: ↑22 Ara 2017 12:29Dostum ben mesajını alıntılayıp basit iki cümle yazdım."Teyit etmek istedim" ,"Matematik öyle demiyor" Çünkü 1 bilet alan ile 400 bilet arasındaki olasılık aynı değil.Ama sen iki mesajdır konuyu kişiselleştirip "bir şeylerin altından bir şey çıkarmak" gibi tuhaf göndermeler yapıyorsun.Bu da hiç hoş değil.Neyse.zeynel55 yazdı: ↑22 Ara 2017 12:14 Bana birşey olduğu yok. Senin gibi,herkes gibi bende kendi düşüncemi beyan ettim. Daha sonrasında ise yorumumu alıntılayarak yazdığın için bende cevap yazma gereksinimi duydum. Umarım en kısa sürede bir yetkili gelip aklına takılan yeri açıklar ve huzura kavuşursun. Yetkililerinde işi gerçekten zor,daha anlaşılabilir ve daha sade senin anlayacağın şekilde nasıl anlatabilirler bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun.
İyi forumlar.
Not: Piyango bir 'Matematik' oyunu değil, 'Şans Oyunları' ibaresi adı altındaki oyunlardan bir tanesidir.

- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- cezateam06
- İri Fare Avcısı
- Lonca: yok
EPE bana çıkarsa büyük baş bir cin kesiyorum tüm eminönü halkıda davetlidir 

Keşke her sunucuya özel yapılsa çekiliş.
Mesela bizim sancakta 8 kişi falan var aramızda paylaşırız ödülleri
Mesela bizim sancakta 8 kişi falan var aramızda paylaşırız ödülleri
Eski ve eskiyi özleyen oyuncu.
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)
Camelotx Büyücü 49 Ejder Asa(^)