Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
- ikomanche
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
6 yıl güncelleme gelmediği halde bu oyuna para yığmış zekalardan şimdi protesto etmelerini istemen komik olmuş.
İKV
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
D. 25.12.2006
Ö. 11.06.2011
Re: Protesto! Güncellemeye dair resmi bir veri paylaşılmadıkça dükkandan alışveriş yapmıyoruz
Bakın beyler, eyvallah protesto yapalım edelim de, adamlar da ne zaman biteceğini bilmiyorlar. Bilseler ona göre bir şey diyecekler ama onlar da bilmiyorlar. Nihat abi kendi dedi, sanki eklenti bir yerde saklı da ben yayınlamıyorum, diye. Daha sona ermemiş bir şeyin tarihi nasıl verilebilir?
Siz hiç çekimleri tamamlanmamış bir filmin vizyon tarihinin bildirildiğini gördünüz mü?
Yazımının bitmediği bir kitabın çıkış tarihini gördünüz mü? Göremezsiniz. Bu işler iktisattaki gibi varsayımla yürümez ki. Varsayalım ki Mart’ta tamamlanacak deseler ve bu varsayım tutmasa ve Mart’a yetişmese, oyuncular burayı yıkar. Adam niye böyle bir riski alsın? Ben olsam ben de almam.
Çıkış tarihi yoksa ortada güncellemenin yapımının devam ettiğini unutmayalım. Bu sebeple çok yakın bir tarih de beklemeyin.
Kısacası bu işler protesto ile değişecek şeyler değil. Yine trailer videosu gibi eksik işler istemiyoruz. O yüzden beklemeyi bilin lütfen. Protestonuza protesto yapıyorum.
Siz hiç çekimleri tamamlanmamış bir filmin vizyon tarihinin bildirildiğini gördünüz mü?
Yazımının bitmediği bir kitabın çıkış tarihini gördünüz mü? Göremezsiniz. Bu işler iktisattaki gibi varsayımla yürümez ki. Varsayalım ki Mart’ta tamamlanacak deseler ve bu varsayım tutmasa ve Mart’a yetişmese, oyuncular burayı yıkar. Adam niye böyle bir riski alsın? Ben olsam ben de almam.
Çıkış tarihi yoksa ortada güncellemenin yapımının devam ettiğini unutmayalım. Bu sebeple çok yakın bir tarih de beklemeyin.
Kısacası bu işler protesto ile değişecek şeyler değil. Yine trailer videosu gibi eksik işler istemiyoruz. O yüzden beklemeyi bilin lütfen. Protestonuza protesto yapıyorum.
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
protesto etmene gerek yok çünkü üyelik açılmıyor kaçtır deniyorum bir üyelik açamadım satın alma seçenekleri zaten çok absürt fiyatlar Allaha emanet everestte
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Yanlış anlamayın ama bu protestodur vs. bana çok saçma geliyor. Bu adamlar size güncelleme getiricez demişler video bile yayınlamışlar. Neden bekleyemiyor sunuz? 10 sene bekleyen sadece benim galiba :d yanlış anlamayın tekrar ama ciddiyim çok saçma bu muhabbetler benim gözümde. Ortalama haziran ağustos civarı gelecektir güncelleme, o zamana kadar keyifle heyecanla bekleyin işte neyin protestosu bu. Yıllar sonra adamlar güncelleme için toplanmış çalışıyorlar sizde bu konuyla belki heveslerini kırıyosunuz

-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Estergon Ailesi
Tabiki değil ama bir düşünün, yakında dediği zaman atıyorum 15 Eylül'de paylaşılacaktı, bug dolu, hatalı, yerine oturmamış bir bölge ister miydiniz? Şahsen ben istemezdimnoctiluca yazdı: ↑14 Oca 2018 19:262017 Haziranda yakinda denildi sizce normalmi bu durum? 2018 Subata geldik neredeyse
Şubat is coming
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
+1Parlementxx yazdı: ↑03 Kas 2017 23:23 Ben böyle başlık - nick uyumu görmedim ömrü hayatımda tebrikler kardeş.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- muhammetali395
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Al hadi kaç gündür onlar oyuncuları protesto ediyor
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
İlginç Protesto!
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali