BUZ DEVRİ(KELVİN)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Re: BUZ DEVRİ(KELVİN)

Mesaj gönderen yun1010 »

Tılsımın çantadan çıkacağı banko zaten tartışma konusu bile olamaz asıl kafa karıştıran olay tılsım söketleri artacak mı 😄
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

SPIEGLEIN yazdı: 22 Eyl 2017 19:38
Retaliation yazdı: 22 Eyl 2017 19:29
KRoNicK yazdı: 22 Eyl 2017 18:37
Retaliation yazdı: 22 Eyl 2017 17:40
KRoNicK yazdı: 22 Eyl 2017 13:38 Belki de tılsımları yeni gelecek eklenti paketine uygun olarak tasarlanmıştır,zaten çemberlitaş geldikten bayağı sonra tılsım güncellemesi geldi,o yüzden bu tılsımlar çemberlitaş için fazla gelmiş olabilir.
Aslında OkO için getirildi ancak yeni gelecek bölgede tılsımların etkisi bir hayli fazla olacaktır.
Aynen dostum,bakalım belki tılsım birleştirme bile getirebilirler.
Geri gelmez. Ek tılsım yuvası gelir.
Dükkanda satılsa bile herkes bunu kabul edecektir :D ve herkes alacaktır diye düşünüyorum yada tam tersi olarak
Yeni gelecek güncelleme ile çemberlitaş kutusu gibi düşünün +5 kasa erişimi lonca pasaportu yeni gelecek güncelleme ilede yeni bir paket üzerine tılsım konusu işlenilebilinir buna ek olarak bir kaç özellik ile bizlere sunmaları durumunda =) tutacaktır tabikide
Dükkana gelse ve akçesi pahalı olsa kimse önemsemez. Hemen alır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

yun1010 yazdı: 23 Eyl 2017 08:01 Tılsımın çantadan çıkacağı banko zaten tartışma konusu bile olamaz asıl kafa karıştıran olay tılsım söketleri artacak mı 😄
Dükkana ek tılsım bölmesi güzel olur. Banko olayını yetkililer silmiş. Sanırım şans işi sadece oyundaki sistemden ibaret. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Gayet mantıklı olur ek tılsım bölmesi alınabilmesi, ama tılsımların çantadan çıkması lazım, zaten yeterince küçük olan çantanın bir sırasınıda tılsımlar kaplıyor, ek olarak bence çantanın büyümesi lazım ve işportaya eşya satışının kolaylaşması lazım.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

Seven yazdı: 23 Eyl 2017 18:10
yun1010 yazdı: 23 Eyl 2017 08:01 Tılsımın çantadan çıkacağı banko zaten tartışma konusu bile olamaz asıl kafa karıştıran olay tılsım söketleri artacak mı 😄
Dükkana ek tılsım bölmesi güzel olur. Banko olayını yetkililer silmiş. Sanırım şans işi sadece oyundaki sistemden ibaret. :')
-Nerull: Zar atıyorum 50 den yüksek gelirse yaparız gelmezse yapmayız
-Yazılımcı: tamam at
-{Nerull} atılan zar 51
Yazılımcı: Yanlış yazmışsındır bidaha at
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

yun1010 yazdı: 23 Eyl 2017 19:15
-{Nerull} atılan zar 51
Çok ince olmuş 👏👏👏😂
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

Lahza yazdı: 22 Eyl 2017 00:21
kubi07 yazdı: 22 Eyl 2017 00:14
Bencede pişman olmuş olabilirler.
Oyun şuan iyi bi durumda değil. 1 full server 2 orta dolu gerisi bomboş olan bir oyun oldu ikv.
Yeterince test yapmışlardır diyorsunda
Oyun dengesi içi yeterince test yapmış olsalar
Çemberli bölgesi 5+1 le yapılabilecek bir bölge olmazdı. Büyücüler tek yemezdi..

Birde Yeni oyuncuların oyuna tutunması çok çok zorlaştı.
bunun en büyük nedenide çemberli bölgesi ve tılsımlar. Eskiden görev itemleriyle bile insanlar ws atıp oyundan zevk alırdı şimdi 2 tılsım şart. Kader mühürleri zaten tutmadı adamlar gördüğün gibi ikv ye yöneldi.
Bu yüzden bence yeni bölgede çok farklı şeyler olucak ve nasıl element itemler bir güncellemeyle çöp olmuşlarsa bu seferde çemberli itemleri çöp olucak ve tılsıma erişim daha kolay olucak diye düşünüyorum. Bu da buzun değerlenmesiyle gerçekleşebilir çünkü yeni bölgede npcler meteoritle ölecek olsa yine tılsımlılar kazanacak . Yeni oyuncular öyle kalacak.

Tılsımlar artık bu oyunun en büyük parçaları ve bu oyundan söküp atılamaz , yeni gelecek bölgede de tılsımların değeri iyice artacak , yani bölge içinde belki yaratıktan yaratığa farklı tılsımlar takılacak, daha farklı kombinasyonlar gelecek, atıyorum içeri kırmacı büyücü alınacak ve bu büyücüde kırmızı ve mavi kırma 3 olması şart olacak gibi gibi , tabi bu söylediklerim işin grup bölgesi kısmı , bu tarz bir genişleme olacağı görüşündeyim, tılsımsız adam yeni bölge gelirde ben bölgeye girerim diye beklemesin bence .
Hocam sırf tılsıma bir kamyon para verdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz değil mi?
Diğer konudada bu kadar tılsımist olduğunuzdan düşüncem böyle.
Tılsımsız insan insan değil size göre oynamasın canım oynu o kim ki?
Aaaa bendede bir adet m1 tılsımı vardı aman değer kaybetmesin aman...
Merak ediyorum 0 tılsımınız olsaydı görüşünüz ne olurdu?
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

Seven yazdı: 23 Eyl 2017 22:46
yun1010 yazdı: 23 Eyl 2017 19:15
-{Nerull} atılan zar 51
Çok ince olmuş 👏👏👏😂
Teşekkür ederim 😊
Kullanıcı avatarı
BirGaripYolcu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BirGaripYolcu »

YEni Tılsımlar ve yenı tılsım bölmelerı açılcak büyük ıhtımalle şunun şurasında ne kaldı güncellemeye az sabır çekın alın bi tesbıh elınıze bekleyın :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:
DİBİVAYT KRESİVA DEVUŞKA BİVAYT MEŞE VODKA
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

yusfcuk95 yazdı: 23 Eyl 2017 22:53 Hocam sırf tılsıma bir kamyon para verdiğiniz için böyle düşünüyorsunuz değil mi?
Diğer konudada bu kadar tılsımist olduğunuzdan düşüncem böyle.
Tılsımsız insan insan değil size göre oynamasın canım oynu o kim ki?
Aaaa bendede bir adet m1 tılsımı vardı aman değer kaybetmesin aman...
Merak ediyorum 0 tılsımınız olsaydı görüşünüz ne olurdu?
Tılsım sahibi olmam yada olmamamın bu yorumu yapmakla alakası yok kardeşim, ama emin ol ki bir sonraki bölge tılsım kombinasyonları üzerine kurulu olucak, bu çok yüksek ihtimal, ayrıca ben tılsımı olmayanı insan yerine koymam gibi bir yargı oluşmuş, ben kenan junon atarken bölgeye giremiyorlar diye hep bir tane savaşçı almaya dikkat ettim, keşke ben kadar düşünse herkes, çemberlitaş konusunda da durmadan ben giremiyorum bilmem ne diye yorum yapanlara kızıyorum, girmek için çaba sarf edecekler önce emek olmadan yemek olmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön