Eminönü'nde para eden bi menekşe elmas var 2 saat 30 nasıl eminönüde kasıyorsun 6 saate 90m mi kasılıyor? Birde boş bulursan o sunucu da çek böyle mantık olmaz böyle iş olmaz ben bir tane menekşe çekiyordum o yeterliydi çünkü 40m di. O zaman herkes de böyle yok 2t yok 3 t yoktu zamanı böyle harcamak kötü ben olsam parayla zamanı satın alırdımkerimcan123 yazdı: ↑04 Eki 2017 14:06 Karacin mağarada zırh,silah kasıp satmak yok efendim holde hem kasa doldurup hemde salgı,peptit,exo kasmak bunlar oyuna yeni başlayıp ilerlemek isteyenler için hikaye şeyler. 49 levele bir savaşçı kasıyorsun toplama puanlarını 23,23,23 şeklinde verip eminönünde ayırt etmeksizin maden çekmek en karlı iştir. 10-15m parayı gözden çıkarıp çift artırıcılı bir loncaya (sarraf,lokman)(sarraf,maden) girerseniz günde 2 saat maden çekerek kazancınız minimum 20-30m olacaktır.Hatta bir ara maden toplamayı takıntılı bir hale getirmiştim hem kendi hesabımda hem loncada artırıcı mevcuttu kardeşimle vardiyalı olarak maden çekiyorduk ve o dönemde abartısız 100-150m arasında para kasıyorduk.İlla saf maden çekicem diyede şartlandırmayın kendinizi ökse otu gibi madenlerin çoğunun tanesi 5-10k'dan gidiyor.Dediğim gibi maden toplarsanız bu madenlerdende fazlasıyla para kazanabilirsiniz.
Oyunun yeni başlayanlar için akla zarar derecede zor olması
Re: Oyunun yeni başlayanlar için akla zarar derecede zor olması
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
KraToSs yazdı: ↑04 Eki 2017 14:24
Eminönü'nde para eden bi menekşe elmas var 2 saat 30 nasıl eminönüde kasıyorsun 6 saate 90m mi kasılıyor? Birde boş bulursan o sunucu da çek böyle mantık olmaz böyle iş olmaz ben bir tane menekşe çekiyordum o yeterliydi çünkü 40m di. O zaman herkes de böyle yok 2t yok 3 t yoktu zamanı böyle harcamak kötü ben olsam parayla zamanı satın alırdımanlamışsınızdır umarım
- kerimcan123
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
İşte bu yüzden herkes sivri ada yada holde maden dolaşıyorlar.2 saatte sadece 1 menekşede çekebilirsin ama saf altın yada saf kalayda şansın daha fazla. Saf altının çemberlitaş geldiğinden beri 1m'den daha ucuza satıldığını görmedim ve çok rahat çekiyorsun. Saf kalay çekmek ise çok daha kolay 1 günde kolaylıkla 60 tane çekebiliyorsun. Çöp madenler (turkuaz,adaçayı,ökse otu,obsidyen) kasarakda çok rahat para kasabilirsinKraToSs yazdı: ↑04 Eki 2017 14:24Eminönü'nde para eden bi menekşe elmas var 2 saat 30 nasıl eminönüde kasıyorsun 6 saate 90m mi kasılıyor? Birde boş bulursan o sunucu da çek böyle mantık olmaz böyle iş olmaz ben bir tane menekşe çekiyordum o yeterliydi çünkü 40m di. O zaman herkes de böyle yok 2t yok 3 t yoktu zamanı böyle harcamak kötü ben olsam parayla zamanı satın alırdımkerimcan123 yazdı: ↑04 Eki 2017 14:06 Karacin mağarada zırh,silah kasıp satmak yok efendim holde hem kasa doldurup hemde salgı,peptit,exo kasmak bunlar oyuna yeni başlayıp ilerlemek isteyenler için hikaye şeyler. 49 levele bir savaşçı kasıyorsun toplama puanlarını 23,23,23 şeklinde verip eminönünde ayırt etmeksizin maden çekmek en karlı iştir. 10-15m parayı gözden çıkarıp çift artırıcılı bir loncaya (sarraf,lokman)(sarraf,maden) girerseniz günde 2 saat maden çekerek kazancınız minimum 20-30m olacaktır.Hatta bir ara maden toplamayı takıntılı bir hale getirmiştim hem kendi hesabımda hem loncada artırıcı mevcuttu kardeşimle vardiyalı olarak maden çekiyorduk ve o dönemde abartısız 100-150m arasında para kasıyorduk.İlla saf maden çekicem diyede şartlandırmayın kendinizi ökse otu gibi madenlerin çoğunun tanesi 5-10k'dan gidiyor.Dediğim gibi maden toplarsanız bu madenlerdende fazlasıyla para kazanabilirsiniz.anlamışsınızdır umarım