Allah aşkına kaç yıl öncesinden bahsediyorsun? İnsanlar artık yenilik değil eski güzel İKV'yi istiyor. Grup Bölgeleri sıra sıra gelerek azalttı oyuncu sayısını. Oyunun dengesinin sıra sıra bozulması ile azaldı oyuncu sayısı.
Eskiden Plus paketi olmayan adam olanı kesebilirdi. Şimdiyse Akçe ödeyen adamı durduramıyor ödeyemeyen.
Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Developerlara önerim: Nostalji Sunucusu

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- easlangoren
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bakın,burada onlarca insan sizin umursamadığınız bir oyun uğruna dil döküp hayal kuruyor.İstenilen şeyler bile gün geçtikçe komik basit haller alıyor.Şuna bakın güncelleme bile istenmiyor sadece eski güzel günleri yaşamak için 39 seviye sınırlı bir nostalji sunucusu isteniyor ki bu 1 haftalık kısa bir uğraşla bile hallolur.Rica ediyorum gerçekten rica ediyorum sadece bu postları okuyan bir forum yetkilisi bu güncel tutulan konuyu bir DEV'e beyan etsin.
Bu kadar hatri var bence bu oyuncuların.
Evet ciddi ciddi yalvarıyorum...
Saygılar.
Bu kadar hatri var bence bu oyuncuların.
Evet ciddi ciddi yalvarıyorum...
Saygılar.
FOR THE CHILDREN OF ARZ
2009-2017
2009-2017
bi yetkili cevap atsa buraya güzel olur aslında gerçekten son yılların online rekoru kırılır böyle bi proje gerçekleşirse
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Gerrard8 yazdı:bi yetkili cevap atsa buraya güzel olur aslında gerçekten son yılların online rekoru kırılır böyle bi proje gerçekleşirse
Umursamıyorlar aga boşuna diretiyoruz!
Never beleive someone who tells who they are.
- selitelis1046
- Cin Avcısı
Nostalji sunucusu fikrini destekliyorum . Ancak koyun güder gibi oyun yönetmeye çalışan üstümüzdeki insanlar buna önem vermez .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
unutMADIMAKlimda
Onbinlerce online oyuncusu olan oyunlarda bile yöneticiler bu kadar ilgisiz değil.Bu egonuz nereden geliyor sizin sayın oyun yöneticileri,ikv diye bir oyun var bu oyunun hala sürmesini sağlayanlarda oyunculardır.Oyuncuları boş konuşuyormuş gibi görüp ilgisiz kalamazsınız!
Olumlu bir cevap gelmeyeceğini biliyoruz,ama en azından neden olumsuz cevap geleceğini bize açıklamalısınız.Yoksa oyuna sadık kalan eski oyuncuların bile desteğini kaybedeceksiniz,size kader mühürlerinde mutluluklar, deyip çekip gidecekler!
Olumlu bir cevap gelmeyeceğini biliyoruz,ama en azından neden olumsuz cevap geleceğini bize açıklamalısınız.Yoksa oyuna sadık kalan eski oyuncuların bile desteğini kaybedeceksiniz,size kader mühürlerinde mutluluklar, deyip çekip gidecekler!
.....
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Nerull'a en son özel mesaj attım ama hala kayıtsızlığa devam ediyor..

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
VatanKIRIM yazdı:Nerull'a en son özel mesaj attım ama hala kayıtsızlığa devam ediyor..
Nerull'a yazdıysan daha çok beklersin hocam.Daha önceden de dediğim gibi, cevap verse bile tersleme ihtimali yüksek bana yaptığı gibi.
Never beleive someone who tells who they are.
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Twitter'dan nihat özbay özbay olarak ulaşabilirsin nerull'a.Foruma girdiği yok.Burdan ulaşamazsın.VatanKIRIM yazdı:Nerull'a en son özel mesaj attım ama hala kayıtsızlığa devam ediyor..