Reznow Teşkilat Günlüğü
- selitelis1046
- Cin Avcısı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: İKV Reznow Günlügü
Mekanları cennet olsun, başın sağ olsun.
Oyunda güzel bir ilerleyiş gösteriyorsun biraz sakin ve loncanla birlikte sıkısın
Oyunda güzel bir ilerleyiş gösteriyorsun biraz sakin ve loncanla birlikte sıkısın
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Uzun Bir Aradan Sonra Günlüğüme Geri Dönmüş Bulunmaktayım Arkadaşlar :=) daha fazla dayanamadım devam etmeye karar verdim
Lonca Sahibimiz Furkan Abi Bana Büyücü verdi Görevleri Yapmam için Oyuna Fazla Giremiyordu bende açılışı bunla yapmaya karar verdim
) hep bi 2000 elektrikli büyücüm olsun istemişimdir hemen denemek için hole gittim birazda para lazımdı tabi Kıyamet asa basmak için ne olur ne olmaz para kasmaya çalıştım Şans eseri 2inci Akrep'den Ayağıma Çanta düştü Bir Baktım Peptit Kolorotoksin
Baya sevinmiştim açıkcası Oyuna dönmemin şerefine Hediyemi Almıştım
Daha devam edecektim ki ne yazık Pek bilgim olmadigi için büyücüde devam etmedim 1 adet peptit yeterliydi açılışı yapmam için 

Şifacima giriş yaptım özlemiştim bir GBMX Keselim dedik tabi madalya attı
Ss Almayı Unutmuşum :/ Kusura bakmayın
Dalgınlıgıma gelmiş.
Lonca Sahibimiz Furkan Abi Bana Büyücü verdi Görevleri Yapmam için Oyuna Fazla Giremiyordu bende açılışı bunla yapmaya karar verdim

Şifacima giriş yaptım özlemiştim bir GBMX Keselim dedik tabi madalya attı
Ss Almayı Unutmuşum :/ Kusura bakmayın
Selamlar,
Geri dönmenize çok sevindim,umarım her şey gönlünüzce olur.
Mürekkebiniz daim olsun,sevgi ve dua ile vesselam..
Geri dönmenize çok sevindim,umarım her şey gönlünüzce olur.
Mürekkebiniz daim olsun,sevgi ve dua ile vesselam..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Geri dönmeniz sevindirici . Umarım oyunu oynadığınız sürece daimi şekilde yazarsınız .
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hayırlı olsun , şans getirsin yeniden başlangıç 

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı
Biraz Maden Çekmek istedi Canım öyle Alabildiklerimi aldım tabi hemen canım sıkıldı

Sonra Çıkardıgım Peptiti 3m Den Satmaya Karar verdim hemen alıcısınıda buldum tabi
adama 3mden Sattım Başarıyla

Daha Sonra Şifacima Geçtim Bölge atmak için bayadırda atmadım özledim Gaffarın bana madalya verişini
Grup Bulduk Furkan Abide Gelmişti o sırada furkan abiyle girdigim zaman hep bana bir kaç parça birşey düşerdi onuda davet ettim sağolsun kırmadı geldi bende habersiz bir çekim yaptım 

Biraz İlerledik Fakat Öldük Parti Üyeleriyle Beraber :/

Daha Sonrasında Hızlıca İlerledik Semiha Hanıma geldik İlkte Başarısız olduk 2nci kesimde ben düştüm ben düştüm oyundan.

Oyuna Giriş yaptım Kestiler Sandım Baktım hala kesmeye devam etmişler ve başarıylada kesmişler bir baktım aşşada madalya madalya yazdı herkeze sanırsam 1 arkadaşa reçete düşmüştü bende yürüyordum paketi görmeyince bug oldu sandım furkan abi arkaya git dedi orda çıragın altında bir adet paket vardı madalya çıkacagını hissettim Fakat Bir Baktımki Oha Gözlerime inanamadım resmen
pantolon sonunda düşmüştü pantolon ilk hidro asami düşürdügümdede bunun bir degişiği olmuştu gaffarla beraber aynı anda öldük pakete bir baktım hidro asa
furkan abide vardı tabi
neyse adına bir baktım şok oldum MEVLANA PANTALON hiç beklemiyordum cidden 

Neyse daha sonra gaffara geldik başarıyla kestik (yine ss almayı unutmuşum :/) Fakat Madalya Düştü :=neyse bana mevlana pantalon düşmüştü zaten o bana yeter
fazla aç gözlülük yapmayalım

Daha Sonra Stuart Efendiyi Kestik Ondanda Hidrojen Eldiven düştü
Nedense Sabahlari Düşmüyor hep akşamları düşüyor

Ve Azrailler Kese Kese istihbarat subayına devam :=)

Ve İstihbarat Subayını Kesip İksiri Alıp Gittik

Buda Maden Çekerken Balıkçı İdrisle Hatıra Fotoğrafımız
]
Veee En Güzeli ise bir kaç parça asit setimin olması

Sonra Çıkardıgım Peptiti 3m Den Satmaya Karar verdim hemen alıcısınıda buldum tabi

Daha Sonra Şifacima Geçtim Bölge atmak için bayadırda atmadım özledim Gaffarın bana madalya verişini

Biraz İlerledik Fakat Öldük Parti Üyeleriyle Beraber :/

Daha Sonrasında Hızlıca İlerledik Semiha Hanıma geldik İlkte Başarısız olduk 2nci kesimde ben düştüm ben düştüm oyundan.

Oyuna Giriş yaptım Kestiler Sandım Baktım hala kesmeye devam etmişler ve başarıylada kesmişler bir baktım aşşada madalya madalya yazdı herkeze sanırsam 1 arkadaşa reçete düşmüştü bende yürüyordum paketi görmeyince bug oldu sandım furkan abi arkaya git dedi orda çıragın altında bir adet paket vardı madalya çıkacagını hissettim Fakat Bir Baktımki Oha Gözlerime inanamadım resmen

Neyse daha sonra gaffara geldik başarıyla kestik (yine ss almayı unutmuşum :/) Fakat Madalya Düştü :=neyse bana mevlana pantalon düşmüştü zaten o bana yeter

Daha Sonra Stuart Efendiyi Kestik Ondanda Hidrojen Eldiven düştü

Ve Azrailler Kese Kese istihbarat subayına devam :=)

Ve İstihbarat Subayını Kesip İksiri Alıp Gittik

Buda Maden Çekerken Balıkçı İdrisle Hatıra Fotoğrafımız
]

Veee En Güzeli ise bir kaç parça asit setimin olması